reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

jak ja sie denerwuje to zawsze tak mam przyslowiowa "sraczka egzaminacyjna" zawsze mnie doslownie lapala.. zreszta teraz juz tez jestem po, naprawde przezywam nasze rozpakowywanie..

szalom- co u Was? bo widze ze sie odezwalas na innym watku:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam bole miesiaczkowe, dosc silne, ja mialam zawsze okropne bole a do tego maly szaleje w srodku co zwieksza bol... poradzcie cos... bo juz mnie dlugo boli i nie przestaje
dokladnie jak pisze joasia.. wiele dziewczyn tak zaczyna porod, wiec smigaj po nospe i pod prysznic, powinno przejsc/rozbujac sie

jestesmy z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smigaj pod prysznic raz dwa!!!!!!!! o boze ja zaraz sraczki z nerwow przez ciebie dostane:)

Klaudoos, kocham Cię normalnie za te Twoje teksty:-D

To ja już miałam uspokajać Tonię, że odejście czopa wcale nie oznacza, że dziś urodzi (mojej siostrze odszedł czop z krwią przy pierwszym porodzie, nie wiedziała co to i pojechała na IP; zostawili ją w szpitalu, ale urodziła po 2 dniach dopiero), no ale doczytałam do końca, że zaczęły się skurcze, więc chyba Gdynianka nie będzie No. 1.:-)

W końcu się doczekałam sensacji na forum!

No i jeszcze Blondi:-D Czyżbyście miały rację, że jak się zacznie, to jedna za drugą?:-) Są jeszcze jakieś chętna na dzisiaj?:-D Ale mam radochę!!!

eevciaa- Ja tez nie mogłam wytrzymać ze śmiechu....klaudoos zawsze mnie czymś rozwali:) hi hi hi oby przez Tonię nie przyspieszyła sobie ....i zaraz tez będzie frunąć.

Klaudoos-tekst o sr.... pierwsza klasa :) ja tez mam tak niestety ze jak cos waznego to zaraz kibelek....hmmm przed maturą utknełam w wc na dobre 2 h................ a bez smecty nie dałabym rady dojechać .....

Blondi-jak masz nospe w domku to weź ,jak Ci jeszcze nie przeszło

A na grudniówkach juz jest 38 dzieciaczków...a ostatnio jak wchodziłam było 20...ale maja tempo

reklama
o Boziu... dziewczyny szalejecie z tym rozpakowywaniem się :-D

a tak na powaznie:

Tonia - trzymamy kciuki!!!!!

Blondi - za ciebie też trzymamy, bo może się właśnie zaczyna:-)

ciekawe co u Paoli?

a do mnie zadzwonił ginek i powiedział, że jest strasznie zimno i drogi mało przejzedne do jego gabinetu i może lepiej abym poczekała z tym wymazem do przyszłego tygodnia... na co ja odpowiedziałam mu, że jak mnie wytrzepie po drodze na tych wertepach to szybciej urodzę:-) więc powiedział mi: "zapraszam dzisiaj koło 14"... :-D
fajnie że sie martwi o ciężarówę...

Do góry