reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Klaudoos ja raczej normalnie, ale chciałabym aby maż był, tylko u nas to będzie zależało od Franka, jak będzie chciał słoneczko zobaczyć w terminie to ok. a jak się spóźni to rodzę sama więc sali osobnej nie będę miała, no chyba że nie trzeba tego wcześniej rezerwować to może bym się zdecydowała na taką wersję rodzinną.

Claudia dzięki…. no trzeba ładnie wyglądać przed wizytą. :-D

Madlen80 ja też poproszę o taki poród, chociaż nastawiam się na to że będzie ciężko.

Syla29 nie dziwie się mężowi że się pyta oni pewnie zawsze bardziej panikują i już pewnie nie chce drugi raz takiego stresu przeżywać. :-D

Dzisiaj się z tego śmiejemy ale wtedy do smiechu mi raczej nie było ;-)

A tak w ogóle to ja pewnie urodzę jeszcze w tym roku jak zwykle zresztą miesiac wczesniej:-)

reklama
kurczę strupki mi się porobiły po goleniu i wszystko szczypie mnie...
masakra

tak też bym już się spakowała, ale mam jeszcze czas

Claudia- Nigdy nic nie wiadomo,oczywiście życzę Ci donoszonej ciąży ale kto tam wie kiedy dzieciątko zechce wyjść na ten świat,ja jestem dobrym przykładem tego że lepiej wcześniej się spakować i nie doprowadzać męża do stresu :-D

Claudia- Nigdy nic nie wiadomo,oczywiście życzę Ci donoszonej ciąży ale kto tam wie kiedy dzieciątko zechce wyjść na ten świat,ja jestem dobrym przykładem tego że lepiej wcześniej się spakować i nie doprowadzać męża do stresu :-D

Pewnie

ja niestety muszę czekać aż do teściowej pojedziemy - czy na wigilię - tam ma połowę rzeczy do szpitala

a ja znów się nasprzątałam... ciągle cos sprzatam:/ nawet wszysttkie 7 drzwi pomyłam Prontem i tak się napociłam, że az sie musiałam wykapac :-D Szymo wariuje bo dopiero co sie polozylam ale zaraz czas wstac cos zjesc... po takim wysilku fizycznym nalezy mi sie jakas czekolada :-)

mąż odebrał moje wyniki - są wrecz idealne... aż nienormalne to jest jak na mnie :-) nawet mocz idealny i ph 6,5 a zawsze mialam ph 9 i mnostwo bakterii, fosforanow i innych dziadostw a teraz nic:-) krew tez w porzadku i HBS wyszlo ujemne. Jutro czeka mnie ten wymaz i tez golenie:/ dzisiaj ogolilam nozki i wymylam wlosy a jutro bikini:-)

a tak poza tym to boli mnie tam w srodku jakbym bzykala sie z conajmniej druzyna pilkarska:-D moze to od tego sprzatania?!

klaudoos - moze cie ruszy na maksa... fajnie by bylo:-)

ariska - u ciebie tez porod tuz tuz :-)

a jak weszlam na bb i zobaczylam "goraca linie" to mi krew zmrozilo :-)

aniwar dostałam i już odpowiedziałam:) na poprzedniej stronie. Bardzo ładny ten album podziwiam i chcę nazwę kleju:)

a ja właśnie umówiłam się jutro na 9 na sesję bo od 10 mamy studio. Koleżanka chce mi zrobić taką fotkę http://blog.studioeste.pl/wp-content/uploads/2010/02/marzena-cie%C5%9Blik-43.jpg

a mi się podoba ta sesja Monika sesja ciążowo - rodzinna - Paulina Kolondra Fotografia

super te fotki:-) juz sie nie moge doczekac jak sie nimi pochwalisz:-)

a klej to zapomniałam napisac ze kupilam w Niemczech nazwa to UHU COLIE BRICOLAGE BASTEL KLEBER.... może na allegro bedzie...nie szukałm go w necie...

własnie patrze na WIADOMOŚCI i ta prezneterka E.Gawryluk tez jest w ciazy....ja myslalam, że mi buzia przytyła ale jej to na maksa....ciekawe na kiedy ona ma termin bo z każdymi wiadomościami jakos jej więcej....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać

jakaś załamka mnie ogarnęła, ech te hormony ........

fogia- a jak cukier? ale mi Ciebie szkoda:( zawsze cos musi isc nie po naszej mysli:( tulam..
przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(

Do góry