reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Aniwar - dziękuję za dobre zyczenia, elektryk dzis nic nie wział, ale też jeszcze nie skonczył, przyjdzie jutro to zobaczymy ile zaspiewa... ale jak dziś przeszukali wszystko z mężem i nic nie znaleźli, najgorzej że zabudowane meble a w łazience podwieszany sufit, wiec jak puszka gdzies tam jest to nie będzie ciekawie... ale może chociaż własciciel się określi, albo poda namiary na kogoś kto mu to robił... ach, nie będę Wam truć:-( dzięki za troskę:-)

Dobranoc Kochane, śpijcie spokojnie i wyspijcie się :-)

reklama
klaudoos trzymaj się i odezwij jutro jeszcze w dwupaku;-)

mnie już dłuższy czas oprócz bólu pleców boli cały prawy bok, wszystkie żebra.....
nieprzyjemne uczucie strasznie..

ja to nawet nie wiem jak Michaś jest ułożony :sorry:
czy już główką w dół

A mnie dzisiaj męczy taki ból, jak to kiedyś chyba Klaudoos napisała, jakbym cały dzień jeździła na rowerze z twardym siodełkiem. Mam nadzieję, że to nie jest oznaka rozwierania się macicy, bo wcześniej niż w Sylwestra na porodówkę się nie wybieram;-)

A mnie dzisiaj męczy taki ból, jak to kiedyś chyba Klaudoos napisała, jakbym cały dzień jeździła na rowerze z twardym siodełkiem. Mam nadzieję, że to nie jest oznaka rozwierania się macicy, bo wczesniej niż w Sylwestra na porodówkę się nie wybieram:p

Ból krocza taki??

też już to miałam kilka razy
przeważnie przechodziło po czasie

z resztą jakich bóli ja nie miałam....

......................................

my sobie obejrzeliśmy właśnie Shreka 4 - ujdzie

witam nocką..

Blondi--- sliczna choinka :) .. niestety mi nie wyswietla stołu.. a ten tiul mi sie bardzo podoba..

Klaudos--- a ty liczysz ruchy ???niewiem czy gin Ci mówiła.. ogolnie jak sie rano przebudzisz powinnas liczyc ruchy... jesli naliczysz 10( do godzin 15 mi gin kazała liczyc ) to wszytsko ok.. ale jesli ruchów jest mniej to na KTG warto pojechac... jeszcze mi sie nie zdazyło zeby Kubus kopną miej w ciagu godziny ... ale i przy Tomku tez liczylam.. i kochana zacznij wiecej odpoczywac... bo jak zaczniesz rodzic.. to nie bedziesz miała siły zeby przec...

Ból kregosłupa moze byc spowodowany skurczami promieniujacymi własnie w kregosłup.. temu prysznic przynosi ulgę..

JoasiaB--- oj kolka to nic przyjemnego.. mam nadzieje ze Ci minie!!!... Tomus wazy bardzo ładnie... wiec wiadomosci z wizyty mozna zaliczyc na wpół udane:)

hej dziewczynki

nareszcie Was nadrobiłam

mój dzisiejszy dzień był mega aktywny. Mój M. coś przebąkiwał, że chce iść na siłownię więc go zagoniłam do takich porządków przedświątecznych, że miał o wiele więcej ruchu niż na siłowni. ;-) Tylko oczywiście przy tym wszystkim sama też się musiałam nadreptać. Jeszcze sobie wymyśliłam, że pasowałoby dywany wyprać ale nie dałam już rady. Zadzwoniłam do firmy, przyjechali, zabrali je i mają oddać uprane w piątek. Zapłacę 40 zł i się przynajmniej nie umęczę.

fogia- bambaryłko nasza kochana napisz jak cukier wczoraj i dzis!! ??
niunia, cukier do du.... Nie udaje się go zbić ale się nie poddaję, zaczęłam się udzielać na wątku o cukrzycy na naszym forum i tam dziewczyny podpowiedziały mi trochę rzeczy. walczymy!!!!
Mam nadzieję, że jutro przeczytasz tego posta. Z niepokojem czytałam te twoje posty o braku ruchów. Spokojnej nocki Ci życzę!

fogia , dziękuję Ci serdecznie za głosik
to jest to, że każdy może tylko raz zagłosować, ale i tak jestem wdzięczna
a ten PODPIS jak się ustawia??
nie ma za co :-) widzę, że już sobie poradziłaś z podpisem

hej dziewczyny ja sie tylko witam ...
nic ni nadrobiłam... tylko tyle co dzis nadkrobałyscie.. nie mam nastroju, ani checi.. przepraszam was..
a co to za smutne nastroje? co się dzieje?

kashya super, że wizyta udana.

Blondi choineczka bardzo oryginalna. Co prawda nie w moim stylu ale podoba mi się, kolorki ma przepiękne.

Ja po wizycie. Nie wiem czy moje wieści sa dobre, czy złe??? Mam kolkę nerkową.
ojej współczuję. Szczęście w nieszczęściu, że to na finiszu. Mam nadzieję, że jednak nie będzie Ci już tak mocno dokuczać. tulam mocno!

Fogia --- ja zamówiłam czyszczenie dywanów na sobote.. mam nadzieje ze dopiorą te brudasy... i facet mi powiedział ze zapłace około 30 zł... a ja biedna w tamtym roku za 30zł sama prałam...( zebym wiedziałą ile to kosztuje to miałabym gdzies te własnoreczne mycie.. a i tak z efektu koncowego nie byłam zadowolona .. tylko zmeczona strasznie) co do nastroju...to u mnie standard... zadługo było z M. dobrze.. wiec teraz musi byc lipa... az mi sie wszystkiego odechciewa.. a tu jeszcze swieta i czas radosci..... ide sie połozyc... moze jutrzejszy dzień bedzie lepszy... moze złapie dystans do wszystkiego...

No nie bardzo , wkleiłam ten link w sygnaturę

ale nadal nie wiem, gdzie się ustawia PODPIS :no:
oj niunia to moja wina bo się źle wyraziłam, napisałam podpis a miałam na myśli sygnaturę właśnie, przepraszam.:zawstydzona/y:

biala ja wolałam dopłacić 1 zł od metra kwadratowego i żeby je zabrali do prania, nie mam mam w domu miejsca na takie ceregiele. A tak zabrali, zrobią co trzeba i przywiozą. Na smutki tulę mocno, mam nadzieję, że jutrzejszy dzień faktycznie przyniesie nowe perspektywy i lepszy humor.

Ja już zmykam, jutro m. ma jednodniowy wyjazd i na mnie spada obowiązek zaprowadzenia Fificia do przedszkola, tak więc się nie powyleguję w wyrku rano.

spokojnej nocy dziewczyny!

reklama
Do góry