reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Klaudoos no powiem Ci, że dziecko mniej sie rusza przed porodem a do tego ten upadek mógł spowodowac skurcze, bo moja mama jak była z moim bratem w ciąży to sie przewróciła i w nocy dostała skurczy i jechała do szpitala, tylko, że wtedy jej skurcze powstrzymali bo to jeszcze nie był czas na przyjście maluszka. Także nie zdziwię sie jeśli pojedziesz do szpitala i jutro zobaczymy na goracej linii że juz masz Szymonka przy sobie.
Joasiab gratuluje sporej wagi synusia, ale współczuję bólu nerki. Trzymaj sie cieplutko :)
Blondi choineczka bardzo oryginalna :)

Moja niuńka też się czasami mniej rusza, ma gorsze dni i też się stresuję ale na drugi dzień albo w nocy jest lepiej :-)

Jak objawia się ta kolka nerkowa?? Strasznie boli mnie od jakiegoś czasu pod lewą łopatką (tylko tam) i nie wiem co to.... :-(

zjadlam cała i nic:( znowu stymuluje go laptopem.. boze jakies schizy mam:(

Rozumiem Cię bo tak jak pisalam ostatnio to przezyłam, ale jak cały dzień czekałam to nic, a jak tylko przestałam czekać sam zaczął się ruszać. Proponuję masaż brzucha delikatny na maleństwo zadziałać powinien...

reklama
Do góry