reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

madzia6485, Kashyaa, joasiab gratuluje udanych wizyt!
joasiab mam nadzieje, ze bol minie, tak jak klaudoos pisze dobrze ze na koniec to wyszlo, a nie wczesniej. Juz niedlugo urodzisz zdrowego synka i to najwazniejsze!

Blondi sliczna choineczka :) Fajny pomysl!

reklama
madzia, kashyaa- gratuluję udanych wizyt :-)
joasiab - wracaj do łóżka i odpoczywaj :-)

kurcze cos nam sie stało i nam 3 gniazdka w łazience nie działają, wszystko działa w całym mieszkaniu swiatło też wszędzie jest tylko gniazdka w łazience, przyszedł Pan ale już 3h siedzi i nie wie od czego, tymbardziej, ze my kupilismy mieszkanie gotowe, trochę przeabiane i trudno powiedziec, gdzie są ciągnięte kable i gdzie sa puszki hm... nie wiadomo czy gdzieś coś zamurowane nie jest, kapa ;-(

klaudoos - i jak kopie Szymuś? Daj znać ... masuj go tam :-)

cześć dziewczynki!

ból krzyża i brzucha przeszedł... ale ta moja rwa powoduje, że nie jestem w stanie wstać sama siku:/ jak nie urok to sraczka...:-D

dziewczynki gratuluje udanych wizyt i zdrowych bejbików!

blondi - śliczna choineczka!

klaudoos - no ładnie z tym upadkiem - uważaj na siebie! dobrze, że Szymo powypinał dupinkę - podobno dzieci przed porodem mniej się ruszają - zbierają siły na poród...

Witajcie!!:happy:

od wczoraj do Was nie zaglądałam, postaram się nadrobić zaległości, choć nie będzie łatwo, dużo naklikałyście..

widzę, że dalej się trzymamy w dwupakach, mam nadzieję, że bez większych dolegliwości:-D

moncia czy brałaś kąpiel tak ja Ci mowilam? Naprawdę pomaga i rozluźnia...biedactwo wiem co czujesz....

joasiab kochana leż jak to Ci pomaga....

a ja zjadłam krewetki z bagietką....normalnie nieziemski smak....będzie mi ich brakowało jak będę karmiła piersią ale powinnam sobie znaleźć jakiś nowy przysmak:)

reklama
a mi się ostro przysnęło,teraz boli mnie glowa a muszę jeszcze posiedziec nad imiesłowami przysłówkowymi:szok: i budowlami starożytnego rzymu.....
chce mi się jeśc,ale jakos nie mam na nic chęci.może jak Claudia najpierw pójdę pod prysznic:)
milego wieczorku kochane:-)
ticker.php

Do góry