reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

madzia6485, Kashyaa, joasiab gratuluje udanych wizyt!
joasiab mam nadzieje, ze bol minie, tak jak klaudoos pisze dobrze ze na koniec to wyszlo, a nie wczesniej. Juz niedlugo urodzisz zdrowego synka i to najwazniejsze!

Blondi sliczna choineczka :) Fajny pomysl!

reklama
madzia, kashyaa- gratuluję udanych wizyt :-)
joasiab - wracaj do łóżka i odpoczywaj :-)

kurcze cos nam sie stało i nam 3 gniazdka w łazience nie działają, wszystko działa w całym mieszkaniu swiatło też wszędzie jest tylko gniazdka w łazience, przyszedł Pan ale już 3h siedzi i nie wie od czego, tymbardziej, ze my kupilismy mieszkanie gotowe, trochę przeabiane i trudno powiedziec, gdzie są ciągnięte kable i gdzie sa puszki hm... nie wiadomo czy gdzieś coś zamurowane nie jest, kapa ;-(

klaudoos - i jak kopie Szymuś? Daj znać ... masuj go tam :-)

cześć dziewczynki!

ból krzyża i brzucha przeszedł... ale ta moja rwa powoduje, że nie jestem w stanie wstać sama siku:/ jak nie urok to sraczka...:-D

dziewczynki gratuluje udanych wizyt i zdrowych bejbików!

blondi - śliczna choineczka!

klaudoos - no ładnie z tym upadkiem - uważaj na siebie! dobrze, że Szymo powypinał dupinkę - podobno dzieci przed porodem mniej się ruszają - zbierają siły na poród...

Witajcie!!:happy:

od wczoraj do Was nie zaglądałam, postaram się nadrobić zaległości, choć nie będzie łatwo, dużo naklikałyście..

widzę, że dalej się trzymamy w dwupakach, mam nadzieję, że bez większych dolegliwości:-D

moncia czy brałaś kąpiel tak ja Ci mowilam? Naprawdę pomaga i rozluźnia...biedactwo wiem co czujesz....

joasiab kochana leż jak to Ci pomaga....

a ja zjadłam krewetki z bagietką....normalnie nieziemski smak....będzie mi ich brakowało jak będę karmiła piersią ale powinnam sobie znaleźć jakiś nowy przysmak:)

reklama
a mi się ostro przysnęło,teraz boli mnie glowa a muszę jeszcze posiedziec nad imiesłowami przysłówkowymi:szok: i budowlami starożytnego rzymu.....
chce mi się jeśc,ale jakos nie mam na nic chęci.może jak Claudia najpierw pójdę pod prysznic:)
milego wieczorku kochane:-)
ticker.php

Do góry