reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

tonia81 co do wtryniania sie w kolejkę, to ja juz nie będę taka zła i puszczam Cie przed siebie;-)

Twoj mluszek jest równiusieńko starszy od mojego o jeden tydzien, wiec ja staję w kolejce za Tobą:tak:

A kiedy planujesz się rozpakowac, bo nastawilabym sie juz tak na te 100%... a nie wciąż te fałszywe alarmy a przy okazji rodzinke stresuje non stop:-):-D:-)

reklama
Witam się i ja. Już zaliczyłam kłótnie z m tak mnie wkurzył że się popłakakłam i teraz siedziemy w osobnych pokojach i nie chce mi się z nim gadać i oczywiście to on najbardziej obrażony:wściekła/y: Jakiś dziwny ten czas z naszymi m.
Tak poza tym to teraz boli mnie głowa i nic nie chce mi się robić.
Zaraz idę obiad robić i będę zaglądać do Was. Życzę miłej niedzieli

Witam się i ja. Już zaliczyłam kłótnie z m tak mnie wkurzył że się popłakakłam i teraz siedziemy w osobnych pokojach i nie chce mi się z nim gadać i oczywiście to on najbardziej obrażony:wściekła/y: Jakiś dziwny ten czas z naszymi m.
Tak poza tym to teraz boli mnie głowa i nic nie chce mi się robić.
Zaraz idę obiad robić i będę zaglądać do Was. Życzę miłej niedzieli

witaj w klubie:) hihi

witam,
łączę się z Wami w Waszych bolączkach;/ tak szczerze to nie wiem jak bym miała jeszcze wytrzymac do tego 18 stycznia jak ja już nie mogę sie poruszać sprawnie;/ nie mogłam się dziś wyprostować bo mnie ciągnęło tak podbrzusze bo cały dzień wczoraj mały napierał główką na dole. Też tak macie?
mój mąż ma do mnie anielską cierpliwość i znosi moje humorki dzielnie:) jest mi bardzo pomocny zwłaszcza teraz kiedy mam leżakować;p

witam mamuski :-)

oj macie wy z tymi swoimi mezami czasem fakt trzeba krzyknac by zrozumieli. ja na szczescie ze swoim nie mam jakis wiekszych problemow jak mi cos nie pasi to mowie i jest ok, poprawia sie.

co do ciuszkow ja mam poprane ale nie prasowalam i jakos nie mam na to nastroju a skladam na 3 podobnie jak tu dziewczyny.

monia-t ja rodze na rydygiera bo tam moj lekarz a we wtorek bede wiedziec czy mam sie szykowac na cesarke. ja mam termin na 29 stycznia wiec sama koncowka prawie ale jak by sie okazlalo, ze bede rodzic normalnie to wg usg mam termin na 6 lutego.

fogia to nie wesolo z tym cukrem masz, oby po ciazy wszystko wrocilo do normy.

noc nawet udana miska spala kolo 3 przyszla do mnie i spala spokojnie a adas jak wrocil z p[racy to przeniosl ja do lozka. wiec wyspana jestem nawet.

no a dzis jade do rodzicow jade i do wtorku u nich siedze.

Hej!
A ja mam dzisiaj meeeega doła, siedzę sama w domu, m pojechał na mecz i mnie tu zostawił samą a mi się tylko płakać chce:-(. Nudzę się jak mops. Zastanawiam się co tu zrobić żeby się nie nudzić, skoro nic mi się nie chce:-D Ach chyba zrobię sobie kąpiel a później przejdę się do centrum handlowego i kupię m jakiś prezent na gwiazdkę. Ale dół.........

witam sie!
spanie u tesciow na kanpie nie nalezy do moich ulubionych zajec... poszlam spac prawie nad ranem...

ciesze sie, ze wszystkie sa jeszcze tymi "oczekujacymi" - mamy jeszcze troche czasu...

ja ciuszki skladam "po sklepowemu"- bo przwijak ma zarowno szuflady jak i otwarte polki. Na polkach mam koszyki a w nich pieluchy jednorazowe, w drugi tetrowki w ostatnim rozne duperele.
..ah wroce do domu to zrobie zdjecie i sie Wam pochwale.

ide obierac ziemniaczki - papap

a ja witam was dziś urodzinowo ;) 24 latka ehh jak ten czas leci;) nie ma mnie cały weekend i nadrabiać bede pewnie we wtorek. Mój o 24 wyskoczył z szampanem na urodziny chyba zapomniał że ja cięzarna hehe :D

Dziś jarmark świąteczny a w poniedziałek poradnia rodzinna więc odezwe się jak znajdę chwile :)

reklama
Ariska wszystkiego najlepszego dużo zdrówka(teraz się przyda:-)) szczęści amiłości i szybciutkiego i łatwego rozwiązania:-) Witaj w gronie 24- latków:-D Ja w listopadzie skończyłam 24.

Do góry