reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no to ja jak zwykle nie nadrobie bo dwa dni nie czytałam i stron za wiele tym bardziej, że.............
byłam wczoraj wieczór u gina (prywatnie)
29listopada Młody ważył niby 2980
10grudnia już! 3500-3550 wychodziło z pomiarów i wg pomiarów średnio 38 tc
wg gina gdybym miała termin na już to tylko mnie pod kroplówę dawać bo szyjka-kanał i wszystko inne cacy gotowe
rozwarcia co prawda nie ma żadnego ale szyjka króciótka-mięciutka-gładziutka itp.

stwierdził że na jego oko (się znalazł okulista!!!) wytrzymam jeszcze ze dwa tygodnie
ale do stycznia to on nie da pół obgryzionego paznokcia za to (jego słowa)
kazał się spakować i szykować i jak Klaudos leżeć i doczekać choć jeszcze tydzień, aby minął 37 tydzień bankowo
łykam więc nospę 3 razy i magnez 2 razy i staram się jak mogę leżeć
i wygryźć z siebie ten żal do samej siebie że miało być w 2011

choć powiem Wam że z Kają też ciągle słyszałam "miękka-krótka-ledwo trzyma szyjka" i urodziła się 5 dni po terminie niby

no cóż zobaczymy

reklama
Witajcie :)
20 stron od wczoraj popołudnia??? No zdolniachy z Was :-D
Nie dam rady Was nadrobić, zawsze po nocach nadrabiałam, ale szczerze mówiąc nie czuje się najlepiej mam ochotę poleżeć przed tv ze szklanka kakao:-D
Wczoraj wróciliśmy po 22ej z Częstochowy z Auchana :-( byłam wykonczona.... rozpakowalismy zakupy i spać :-)
mielismy 500 zł w bonach i wszystko wydaliśmy :-) zakupy udane!
Dziś pospalismy do południa, odespałam ciężkie noce nieprzespane, potem obiad, kąpiel, prasowanie i zeszło do teraz :p
Zaraz poczytam kilka postów to dowiem się co tam u Was :-)

Marta - ja mam z dzieciakami to samo. Dziennie mówię do Tymka jak do suchego drewna, a on tak tylko leży pod telewizorem i wsuwa cukierki. Jak nie ryknę to nie wie gdzie w domu kosz na śmieci. A jak Ance odbieram komputer to jakby się jej życie skończyło - nie wie co ma ze sobą zrobić. Ręce opadają :(
Claudia - jak już wpadniesz poprasować to może byś mi jeszcze paznokcie u stóp obcieła? Bo już sama nie wiem jak się do tego zabrać.
monciaa - naprawdę uważaj na siebie!
monia-t - ja też mam takie dwie firanki które się same układają, ale te w dużym niestety są gładkie i widać każdą zmarszczkę jak nie zaprasuję :(

A ja sobie właśnie zafundowałam gorącą kąpiel. Jak wariatka. Ale nie znoszę się myć w zimnej wodzie.

monia- kochanienka spokojnie to hormony!! po porodzie musisz sie nastawic psychicznie na wszystkie okolicznosci, nasz organzm bedzie wracal do stanu sprzed ciazy i tez bedzie burza hormonow!!! mnie 2 dni temu bralo na placz i poplakalam sobie i przeszlo!!!

claudia- tesciowka jak zloto widze! najwazniejsze ze dba o Ciebie i malenstwo!

ribi- zjadlam! pyszna byla, wzielam na cienkim ciescie i zjadlam calusienka! az mi niedobrze, ale to ju ostatnia przyjemnosc!!! no i tak jak Ty zrobilam szybko saltke warzywna, choc juz boli krocze, brzuch i ledzwie!! robilam na 2 razy bo nie moglam wysiedziec! zaraz mojego pogonie by odkurzyl, bo widze ze sie opierdziela!!

w ogole dziewczynki, powiem Wam ze nie boje sie tego jak sie zmieni zycie przy bejbiku. ogolnie jestem osoba zorganizowana i lepiej mi wychodzi jak nie mam czasu:) bo jak go mam za duzo to sie opierdzielam i duzo rzeczy nie jest zrobione! nawet moj maz powiedzial, ze odkad jestem na l4 to jakas niezorganizowana jestem.. baaaa bo widze co jaest wazne i wazniejsze i gonie go:) no nic ide ogarnc trroszke jeszcze kuchnie i odkurzanko zrobimy, potem prysznic i bede lezec w loziu i pachniec:)

wlasnie sie poklocilam w miedzyczasie z mezuchem!! rany i dostalam megaskurczy!!

damqelle- ja ci poobcinam- UWIELBIAM!!!!!!!!

A ja wyszłam z psem i u nas od trzech dni padała śnieg, a teraz odwilż i musiałam samochód odśnieżyć bo pomyślałam jak przyjdzie jeszcze mróz to jutro będzie lód od trzech dni nie jeździłam i się niezła warstwa narobiła i niestety już się zaczęła zbijać i ciężko się odśnieżało.
Klaudoos mam nadzieję że smakowała pizza (o nie zauważyłam że już odpisałaś) to się cieszę że smakowała:-)
Żegnam się na dzisiaj zmęczona jestem i coś mnie oczy szczypią życzę wszystkich spokojniej nocy.

o rety tak sie zdenerwowalam na mojego ze po ostrej wymienie zdan- poszlam do sypialni i nie moglam oddychac normalnie az pies zaczal piszczec bo nie wiedzial co sie ze mna dzieje!!

a wszsytko o kase! kurde jak jej nie ma to jest zawsze klotnia!!!

ide sama odkurzac, moze przez te nerwy cos porusze wreszcie, ale nie mam sil, ale z drugiej strony prosic go tez nie bede, niech spada:(

o rety tak sie zdenerwowalam na mojego ze po ostrej wymienie zdan- poszlam do sypialni i nie moglam oddychac normalnie az pies zaczal piszczec bo nie wiedzial co sie ze mna dzieje!!

a wszsytko o kase! kurde jak jej nie ma to jest zawsze klotnia!!!

ide sama odkurzac, moze przez te nerwy cos porusze wreszcie, ale nie mam sil, ale z drugiej strony prosic go tez nie bede, niech spada:(
kochana, spokojnie...Szymuś razem z Tobą sie denerwuje.
Nie ma co się kłócić lepiej przemilczeć .

reklama
Napisałam posta i go wcięło :(

Damquelle ja właśnie zrobiłam sobie ze stopami. Pięty gładziutkie, paznokcie obcięte i pomalowane na bezbarwny ale ile sie usapałam to masakra.

Kurcze jeszcze tylko jutro i w poniedziałek o 13 mam wizytę. Już doczekać się nie mogę dosłownie. Ciekawe co mi lekarz powie i co tam u Tomcia :)

Ostatnia edycja:
Do góry