reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
gogi8-niestety nie mam czosnku :-(
jutro kupię a póki co się kuruję herbatką z sokiem z bzu.
ja też się żegnam, miałam prasować ale coś weny brak. może jak filmik jakiś fajny będzie to się zabiorę.
pozdrawiam raz jeszcze

FOGIA nic tylko kwaszonki jeść i cukier będzie ok..

Ja dziewuszki zmykam bo coś mnie pobolewa w podbrzuszu, położę się już.
dobranoc koleżanki, spokojnej nocy wszystkim.

A ja własnie godzinkę temu, doznałam podwójnego szoku i to od razu jeden po drugim:szok: Tyle że jeden z dobrego, a drugi ze złego powodu:-(

Najpierw okolo 20stej strasznie mi się zaczął spinac brzuch, wzięłam no spę i poszlam do toalety. Podcierając sie po siku zauwazyłam małą plamkę krwi i odrazu panika+biegunka:no:
Ogólnie były 3-4 plamki. Wszczęłam alarm, moj M przygotował się ekspresowo na wyjazd do szpitala.
A ja wzięłam prysznic, wyprostowałam sobie włosy:-p i stwierdzilam ze trzeba poczekac co będzie dalej.
Połozyłam sie a po 5 ciu min dzwoni domofon- kurier z wózkiem:happy2:
Zamawiałam wózio wczoraj a on dzisiaj u mych drzwi:happy2::szok:Spodziewałam sie go dopiero w poniedziałek:confused:
Wózio już złożony:tak:Foty wrzucę jutro, jeżeli będę w domu ...a nie na porodówce:-(
Tak czy inaczej nocka na pewno będzie nieprzespana bo będę czuwała:-(
Oby to tylko fałszywy alarm:tak:

Dobrej nocki Brzuszki:tak:

ale dzisiaj śpiące jesteście:p ja dopiero wróciłam z zakupów..dostałam takich bóli okresowych w lidlu, myśłałam , że zejdę:/ ale leżę i już przeszło..uff..też popatrzę sobie dziś w telewizorek, miłego wieczoru:)

Dziewczyny ale macie fajnie ze kładziecie sie spac:-) ja cos czuje ze znowu do 3 rano bede sie krecic i nie bede mogła zasnąc:-(
ehhh.....

reklama
fogia ja juz 10 dni bez korka łażę, a raczej leżę:-(1 grudnia mi czop wyszedł:-(no i czekam...

Mam nadzieje ze jutro rano, bede mogla sie Wam pochwalic ze jednak przetrwałam nast nocke w dwupaku:tak:

A teraz juz spadam z kompa stacjonarnego i ide dalej lezakowac. Moglabym w sumie klikac na lapku w łóżku, ale nie chcialo mi sie dzisiaj go otwierac:tak:

Dobranoc;-)

Do góry