reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
gogi8-niestety nie mam czosnku :-(
jutro kupię a póki co się kuruję herbatką z sokiem z bzu.
ja też się żegnam, miałam prasować ale coś weny brak. może jak filmik jakiś fajny będzie to się zabiorę.
pozdrawiam raz jeszcze

FOGIA nic tylko kwaszonki jeść i cukier będzie ok..

Ja dziewuszki zmykam bo coś mnie pobolewa w podbrzuszu, położę się już.
dobranoc koleżanki, spokojnej nocy wszystkim.

A ja własnie godzinkę temu, doznałam podwójnego szoku i to od razu jeden po drugim:szok: Tyle że jeden z dobrego, a drugi ze złego powodu:-(

Najpierw okolo 20stej strasznie mi się zaczął spinac brzuch, wzięłam no spę i poszlam do toalety. Podcierając sie po siku zauwazyłam małą plamkę krwi i odrazu panika+biegunka:no:
Ogólnie były 3-4 plamki. Wszczęłam alarm, moj M przygotował się ekspresowo na wyjazd do szpitala.
A ja wzięłam prysznic, wyprostowałam sobie włosy:-p i stwierdzilam ze trzeba poczekac co będzie dalej.
Połozyłam sie a po 5 ciu min dzwoni domofon- kurier z wózkiem:happy2:
Zamawiałam wózio wczoraj a on dzisiaj u mych drzwi:happy2::szok:Spodziewałam sie go dopiero w poniedziałek:confused:
Wózio już złożony:tak:Foty wrzucę jutro, jeżeli będę w domu ...a nie na porodówce:-(
Tak czy inaczej nocka na pewno będzie nieprzespana bo będę czuwała:-(
Oby to tylko fałszywy alarm:tak:

Dobrej nocki Brzuszki:tak:

ale dzisiaj śpiące jesteście:p ja dopiero wróciłam z zakupów..dostałam takich bóli okresowych w lidlu, myśłałam , że zejdę:/ ale leżę i już przeszło..uff..też popatrzę sobie dziś w telewizorek, miłego wieczoru:)

Dziewczyny ale macie fajnie ze kładziecie sie spac:-) ja cos czuje ze znowu do 3 rano bede sie krecic i nie bede mogła zasnąc:-(
ehhh.....

reklama
fogia ja juz 10 dni bez korka łażę, a raczej leżę:-(1 grudnia mi czop wyszedł:-(no i czekam...

Mam nadzieje ze jutro rano, bede mogla sie Wam pochwalic ze jednak przetrwałam nast nocke w dwupaku:tak:

A teraz juz spadam z kompa stacjonarnego i ide dalej lezakowac. Moglabym w sumie klikac na lapku w łóżku, ale nie chcialo mi sie dzisiaj go otwierac:tak:

Dobranoc;-)

Do góry