reklama
joasienka1
Fanka BB :)
gogi8-niestety nie mam czosnku :-(
jutro kupię a póki co się kuruję herbatką z sokiem z bzu.
ja też się żegnam, miałam prasować ale coś weny brak. może jak filmik jakiś fajny będzie to się zabiorę.
pozdrawiam raz jeszcze
jutro kupię a póki co się kuruję herbatką z sokiem z bzu.
ja też się żegnam, miałam prasować ale coś weny brak. może jak filmik jakiś fajny będzie to się zabiorę.
pozdrawiam raz jeszcze
F
fogia
Gość
;-)FOGIA nic tylko kwaszonki jeść i cukier będzie ok..
a moje dziecię dooglądało film o pszołach i dopiero się położyło, gdzie normalnie kładzie się o 20. Mam nadzieję, że za to jutro da pospać.
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
A ja własnie godzinkę temu, doznałam podwójnego szoku i to od razu jeden po drugim Tyle że jeden z dobrego, a drugi ze złego powodu:-(
Najpierw okolo 20stej strasznie mi się zaczął spinac brzuch, wzięłam no spę i poszlam do toalety. Podcierając sie po siku zauwazyłam małą plamkę krwi i odrazu panika+biegunka
Ogólnie były 3-4 plamki. Wszczęłam alarm, moj M przygotował się ekspresowo na wyjazd do szpitala.
A ja wzięłam prysznic, wyprostowałam sobie włosy i stwierdzilam ze trzeba poczekac co będzie dalej.
Połozyłam sie a po 5 ciu min dzwoni domofon- kurier z wózkiem
Zamawiałam wózio wczoraj a on dzisiaj u mych drzwiSpodziewałam sie go dopiero w poniedziałek
Wózio już złożonyFoty wrzucę jutro, jeżeli będę w domu ...a nie na porodówce:-(
Tak czy inaczej nocka na pewno będzie nieprzespana bo będę czuwała:-(
Oby to tylko fałszywy alarm
Dobrej nocki Brzuszki
Najpierw okolo 20stej strasznie mi się zaczął spinac brzuch, wzięłam no spę i poszlam do toalety. Podcierając sie po siku zauwazyłam małą plamkę krwi i odrazu panika+biegunka
Ogólnie były 3-4 plamki. Wszczęłam alarm, moj M przygotował się ekspresowo na wyjazd do szpitala.
A ja wzięłam prysznic, wyprostowałam sobie włosy i stwierdzilam ze trzeba poczekac co będzie dalej.
Połozyłam sie a po 5 ciu min dzwoni domofon- kurier z wózkiem
Zamawiałam wózio wczoraj a on dzisiaj u mych drzwiSpodziewałam sie go dopiero w poniedziałek
Wózio już złożonyFoty wrzucę jutro, jeżeli będę w domu ...a nie na porodówce:-(
Tak czy inaczej nocka na pewno będzie nieprzespana bo będę czuwała:-(
Oby to tylko fałszywy alarm
Dobrej nocki Brzuszki
Tysia25
Fanka BB :)
ale dzisiaj śpiące jesteście ja dopiero wróciłam z zakupów..dostałam takich bóli okresowych w lidlu, myśłałam , że zejdę:/ ale leżę i już przeszło..uff..też popatrzę sobie dziś w telewizorek, miłego wieczoru
F
fogia
Gość
malta o kurka ty też już???
reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
fogia ja juz 10 dni bez korka łażę, a raczej leżę:-(1 grudnia mi czop wyszedł:-(no i czekam...
Mam nadzieje ze jutro rano, bede mogla sie Wam pochwalic ze jednak przetrwałam nast nocke w dwupaku
A teraz juz spadam z kompa stacjonarnego i ide dalej lezakowac. Moglabym w sumie klikac na lapku w łóżku, ale nie chcialo mi sie dzisiaj go otwierac
Dobranoc;-)
Mam nadzieje ze jutro rano, bede mogla sie Wam pochwalic ze jednak przetrwałam nast nocke w dwupaku
A teraz juz spadam z kompa stacjonarnego i ide dalej lezakowac. Moglabym w sumie klikac na lapku w łóżku, ale nie chcialo mi sie dzisiaj go otwierac
Dobranoc;-)
Podziel się: