Cześć Dziewczyny
Początkowwo chciałam przywitać wszystkie nowe mamuśki Bo wcześniej niemiałam jak;-)
Oj mnie tutaj daaaaawno nie było...chyba będzie spokojnie miesiac
swoją drogą strasznie szybko zleciało;-) A nic nie pisałam bo czuje się puki co jakbym umierała, a nie w ciąży była...czyli kolejną ciąże przechodze katastrofalnie źle. Już miałam takie załamania momentami bo nic zrobić nie umiałam, przez cały dzień sie z łóżka ruszyć czasem niemoge, bo tak źle się czuje. Całymi dniami tylko wymiotuje, mam masakryczne mdłości nic kompletnie jeść nie umiem i potem najgorsze to... na siłe jedzenie no i te zawroty głowy...ostatnio to po scianach szłam do kuchni żeby dzieciom jeść zobić
już czasem nie wyrabiam...aż się poryczałam czemu ja normalnie ciązy przechodzić niemoge jak mase kobiet tylko takie jakieś męczarnie
Wogóle miałam do szkoły jezdzić no puki co nic z tego...aj mam nadziej, że mi coś przejdzie albo zwariuje
No i w dalszym ciągu czekamy na wyniki z tej poradni genetycznej juz powinny w tym tygodniu być ale we wtorek mamy termin u ginekologa więc jak nie zadzwonia to my to zrobimy. No mam nadzieje tylko, że tych badań prenatalnych nie będe musiała mieć
Bo jak sobie pomyśle to ciarki mnie przechodzą...no zobaczymy narazie niechce sie stresować;-)
Monia_86 normalnie ciesze się razem z Toba, ze wszystko dobrze i dzidziuńka juz taka duża jest
No to pewnie zaskoczenie było co do tygodnia ciąży;-) Ale fajnie i już sobie takie maleństwo w brzuszku bryka no jeszcze troszke i poczujesz
Blondi no ja również dołanczam się do życzonek
ZDRÓWECZKA, ZDRÓWECZKA I JESZCZE RAZ DLA WAS ZDRÓWECZKA, DUŻO UŚMIECHU, POGODY DUCHA I SAMYCH WSPANIAŁYCH DNI
BUZIOLE