Dziewczyny wczoraj rozmawiałam z mamą i powiem Wam ze mnie uświadomiła...bo nie wiedziałam zmartwiłam się ....bo na dziecięce ubranka mają podnieść VAT od 1 stycznia z 7% na 23%.
Zdzierusy ........ i tak drogie,maluch ledwo co załozy to jeszcze podnieść w górę......
Klaudoos-Super ze wizytka udana
To teraz tylko rzucać się na męza
Ja bym chętnie swojego dopadła... a tu post musi być
eh
Blondi-Ladna choineczka
u Nas męzuch z misiem dopiero w wigilie rano będą ubierać bo zywą będziemy mieli-jak co roku
a dzień wcześniej pewnie po nią pojada odebrać.
Torba spakowana juz 2 tygodnie czeka
tylko szczotkę do zębów mi zostanie wrzucić.....
przyszedł mi dzisiaj ten kombinezon co zamówiłam dla Mai... i powiem Wam ze te 62 rozmiar Wójcika to spory.jak mąz jest za kupowaniem nie akurat,tylko troszkę na wyrost,to stwierdził ze młoda się w nim utopi.....a ja do niego mówię ....specjalnie wziełam 62,abyś nie jęczał ze małe....jak bym wzieła 56 to by tak było ze na styk.......gadka...a jak wziełam 62 to jęczenie....no nie trafi się za tymi chłopami.Ale spokojnie przechodzi w nim całą zimę...a to co ze trochę za duzy...w koncu to kombinezon no nie nie musi być na styk dopasowany.
Naszlo mnie na słodkie i robię kolorowy sernik na zimno z galaretką i owockami
Warstwa zółta,przełozona herbatnikami,czerwona,przełożona herbatnikami i zielona i na to czerwona galaretka
mniam.zobaczę jak wyjdzie.Robię z duzych danio bo były u mnie w sklepie na promocjii 400g po 2.30.