reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

aha a myślicie że mogę płukać DENTOSEPTEM - już któraś z Was mi to polecała, tylko wtedy ból szybko przeszedł

moniaivoy dziękuję :tak:

reklama
Witam sie z rana:-) U mnie nocka spokojna wogole sie nie budzilam,a to chyba dlatego ze bylam wczoraj u kolezanki i potem kawal drogi musialam wracac i dosyc szybko padlam spac:-)
klaudos no to teraz rzeczywiscie zostala tylko wspolpraca z męzusiem :p:p:p
blondi, aniwar - ale świąteczny nastroj zrobilyscie:):) Ja jak zwykle bede miec sztuczna choinke:(:(:( :p:p
Co do dlugosci szyjki to ja tez nigdy nie wiem jaka mam, mowi mi tylko tak ogolnie i ze wszystko pozamykane, wiec chodzi chyba o czop sluzowy ze jeszcze jest i nie odszedl:)
Ja teraz mykam na allegro poszukac jakis biustonoszy do karmienia bo taki to chyba mozna tez nosic normalnie, mam juz dosyc wszystkie staniki sa na mnie za male i piersi mi wyciekaja!! a to niedobrze ;/ mam w sumie tylko 2 co sa dobre ale do karmienia tez sie przydadza, wiec ide szukac:) Buziaki milego dnia:*:*:*:*:*:*:*:*

Dziewczyny wczoraj rozmawiałam z mamą i powiem Wam ze mnie uświadomiła...bo nie wiedziałam zmartwiłam się ....bo na dziecięce ubranka mają podnieść VAT od 1 stycznia z 7% na 23%.
Zdzierusy ........ i tak drogie,maluch ledwo co załozy to jeszcze podnieść w górę......

Klaudoos-Super ze wizytka udana:)To teraz tylko rzucać się na męza:) Ja bym chętnie swojego dopadła... a tu post musi być:(eh

Blondi-Ladna choineczka :) u Nas męzuch z misiem dopiero w wigilie rano będą ubierać bo zywą będziemy mieli-jak co roku:) a dzień wcześniej pewnie po nią pojada odebrać.
Torba spakowana juz 2 tygodnie czeka:) tylko szczotkę do zębów mi zostanie wrzucić.....

przyszedł mi dzisiaj ten kombinezon co zamówiłam dla Mai... i powiem Wam ze te 62 rozmiar Wójcika to spory.jak mąz jest za kupowaniem nie akurat,tylko troszkę na wyrost,to stwierdził ze młoda się w nim utopi.....a ja do niego mówię ....specjalnie wziełam 62,abyś nie jęczał ze małe....jak bym wzieła 56 to by tak było ze na styk.......gadka...a jak wziełam 62 to jęczenie....no nie trafi się za tymi chłopami.Ale spokojnie przechodzi w nim całą zimę...a to co ze trochę za duzy...w koncu to kombinezon no nie nie musi być na styk dopasowany.

Naszlo mnie na słodkie i robię kolorowy sernik na zimno z galaretką i owockami:)Warstwa zółta,przełozona herbatnikami,czerwona,przełożona herbatnikami i zielona i na to czerwona galaretka:)mniam.zobaczę jak wyjdzie.Robię z duzych danio bo były u mnie w sklepie na promocjii 400g po 2.30.

Ribi ale w 2011 jeszcze urlop tacierzyński ma wymiar 1 tydzień a od 2012 dopiero 2 tyg. Więc nie ma różnicy.

Klaudoss dobrze, że dobrze po wizycie :)
Ja poprasowałam firanki i mąż wiesza i już po myciu okien :) Aż jasniej w domu :)

Jutro będę robiła ciasto Rafaello bo w niedzielę mamy gości.

Doczytuję Was po troszku,ale jestem mega padnięta,nie wiem co się ze mną dziś dzieje.Próbowałam się przespać,ale nic z tego,jakieś łapki mam popuchnięte i na nic siły nie mam zastanawiam się tylko jak ja zrobię obiad?
Blondi pokój masz naprawdę super urządzony,czekamy na fotki z choinką ubraną.

ja poprasowałam, teraz chwila odpoczynku a później muszę kuchnię ogarnąć - brudne gary z wczoraj - i zrobić obiad - dziś mamy naleśniki z serem.. mniam:-)

Aniwar - twoja choinka już ustrojona, to już macie nastrojowo, świątecznie.. my żywą kupujemy, to muszę jeszcze poczekać..

Klaudoos - fajno, że wizyta udana:-D choć trochę dziwnie, że tej wagi ci nie podał..hmm..

klaudoos to już rzeczywiście coraz coraz bliżej:) to mąż się ucieszył pewnie na to bzykanko hehe mój by napewno, bo już mamy 3 tyg postu ze względu na moją formę a teraz nie wolno co by porodu nie przyśpieszyć, ale myśle że jak dotrwam do 37 tyg to się chyba skuszę bo mam ochotę od dawna:p
no i mija mi kolejny dzień praktycznie leżonka w domu, wykorzystuje to na nauke bo zaliczam przedmiot we wtorek, ale moj Antoś strasznie tego nie lubi, jak tylko biorę notatki i zaczynam czytać to on szaleje, wiem że to mało porywające ale by aż tak hehe

witam popoldniowo juz?

no w koncu was doczytalam matko i corko jak wy z ta produkcja lecicie :p

blondi i aniwar ladne choinki u nas nawet nie ma gdzie dac malej :(

klaudoss czyli ty juz na prostej

na tym koniec bo zbieram sie na spacer eh do zas

reklama
chwilę mnie nie było a wy już szalejecie....z postami oczywiście:)

blondi karlita to koleżanka fogi więc jak fogia będzie miała już neta to się dowiemy co i jak:) co do Twojego pokoju to ja widziałam wcześniej ale strone z kuchnią a salonu z dmuchawcem sobie nie przypominam:)

damquell to czekam na przesyłkę tylko zapakuj tak żeby się nie rozwaliły. A ty robisz cuda na tych drutach....też bym sobie coś zrobila jakbym potrafiła:)

joasiab a ja taka nieświadoma....myślałam, że to od tego roku ten tacierzyńskie

klaudoos w takim razie możesz rodzić kiedy chccesz i tak będzie 1 tydzień ;) pewnie dziś cos podziałacie to jutro wylądujesz na porodówce....:)

A ja oczywiście znowu siedzę na all bo chcę w końcu kupić meble dla Maćka, zdecydowałam się na Drewex z misiem ale sie okazuje że nie tak łatwo je dostać.....
Proszę o wenę na obiad....co dziś pichcicie?

Do góry