reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Dziewczyny termometr rteciowy mozna kupic na allegro :)

Claudia wszystkiego dobrego w dniu urodzinek i szybkiego, przyjemnego porodu :-)

Martusia gratuluję udanej wizytki. Ja z rozwarciem 2cm przechodziłam jeszcze 3 tyg. więc wszystko mozliwe ze pochodzisz jeszcze do stycznia.

Blondi sliczna choinka i pokój piekny, a jaki porządeczek, no no no :-)

Ja dzisiaj leniu****ę, czekam jeszcze na brakujące przesyłki. Może dzisiaj zaczne odkurzać, żeby jutro wysłać chłopaków na spacer a sama sobie poleżę, ale zobaczymy jak wyjdzie. Na obaid pewnie pizze zamowię, bo nie mam weny.

Witam się i ja, nocka w miare przespana:) choć jakaś taka przymulona jestem.
Claudia wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęście, spełnienia marzeń no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania:)
Blondi świetna chionka, nasza też już stoi, bez ozdób. W sobote mam zamiar ubierać:)
Martusia gratuluje dobrych wieści:)
Moja malutka od wczoraj szleje, ciągle coś wystawia:-D

Dzień dobry brzuchatki!!

Claudia - z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego naj! i by wszystkie Twoje najskrytsze marzenia spełniły się:-D:-D

Martusia - gratuluję udanej wizyty!!

Blondi - bardzo ładnie udekorowany stół:tak: jak będziesz miała choinkę nastrojoną to też się pochwal!!

ale u nas sypie... a ja zabieram się za prasowanko Kamilowych ciuszków :)

Ostatnia edycja:
To i ja wrzuce nasza choineczke...miałam to zrobic jakos w zeszłym tygodniu ale z mobilizacją u mnie ciężko;-) od razu uprzedzam, że nie jest tak piekna jak u Blondi...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
To mi się teraz wstyd zrobiło :-D

Tu torby popakowane, choinki poubierane, ciuszki i pieluszki poprasowane... a ja gdzie? W lesie z tym wszystkim :-D

Dobrze, że chociaż prezenty świąteczne mam już z głowy. Jeden to nawet już jest podarowany, bo sezon snowboardowy już się zaczął i trzeba było się pospieszyć ;-)

reklama
Ja jeszcze nie mam spakowanej torby:zawstydzona/y:i jeszcze mi zostalo wyprac pare rzeczy i dodatki do lózeczka i do kolyski i wyprasować je....ale czekam z tym jak najdłużej zeby mi sie nie zakurzylo...chociaz z drugiej strony chętnie bym juz to zrobila żeby miec z głowy....ale jak zaczne rodzic w styczniu to w sumie jeszcze sporo czasu i narazie odkładam to pranko....

Do góry