reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

marta - no już w duchu myślałam, że jesteś na porodówce i stąd ta cisza, ale super, że wypuścili cię jeszcze do domku, bo to zupełnie inna atmosfera, a podjechać zawsze możesz w razie czego :-)

monciaa, tonia - bardzo się cieszę, że takie dobre wieści przynosicie

U mnie dziś nastrój do d... Pokłóciłam się zupełnie bez sensu z M i mnie to zupełnie rozbiło. Idę się czymś zająć, a potem może położę się wcześniej spać.

Trzymajcie się ciepło

reklama
Dziewczyny super że wasze wizyty udane:-).Ja mam 14 i już nie mogę się doczekac bo trochę mi ten brzuch twardnieje i boję się czy wszystko w porządku, pewnie za dużo chodzę no ale jak ma się w domku już dwie pociechy to ciężko poleniuchowac;-).
Żałuję że tak późno trafiłam na wasze forum,ale cóż:-(

Ja też mam wizytę na 14 i też jak nigdy się nie mogę doczekać i jestem ciekawa czy u mnie już coś się dzieje, chociaż nie czuję się źle, oprócz typowych wcześniejszych objawów ciąży.
Mam pytanie czy zawsze się obniża brzuch przed porodem.

iwi - nie wiem czy zawsze sie obniża, choć wydaje mi się, że troche na pewno...może nie zawsze kobieta to widzi...

a wiecie co mi się przydarzyło - mój wentylek (czytaj pępek) się rozprasował ;-( i nie wiem czy to normalne... jeszcze podczas wizyty miałam go a teraz juz nie mam:/ czyżby mi sie skóra rozciągnęła:-)

joasiab no mój to Marek:-) więc tu się nie zgadza:sorry2:

Też spadam na Housika:-)

Dobrej , spokojnej i bez przygód nocki życzę wszystkim:-)

monciaa ale mnie rozbawiłas tym wentylkiem i mojego M też:-D:-D:-D Od razu sprawdzał jak tam u mnie sprawa z wentylkiem a więc jak na razie jeszcze odstaje;-)

Ostatnia edycja:
reklama
zjadłam właśnie pizze bo zamówiłam:) dostalam dziś fotelik samochodowy....wygląda nieźle ale dla swojego lepszego samopoczucia przepiorę tapicerkę.

Mąż dziś był na spotkaniu i mamy szansę na ten kredyt....więc mam nadzieję, że wszystko się ułoży....

monciaa to czekam na smsa:)

a mnie plecy napierdzielają jak zwykle....idę się położyć, milej nocki życzę:)

Do góry