reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dziewczyny!! gratuluję udanych wizyt! fajnie, że wszystko okej i maluchy sporawe:) w sam raz pod choinkę:)carri dzięki! m się czuję już dobrze, świadczy o tym pochłonięty obiad i zupka, :p teraz poleciał na siatkę, także na pewno pizza hihi:) a mnie coś pobolewa głowa..i kłuję mnie lewy jajnik..?? tak jak kiedyś w czasie okresu:/ teść zaraz przywiezie mi psa, więc będę musiała stoczyć się na dół...brrr..zimno..ja mam wizytę dopiero 27 grudnia, ale lekarz kazał odstawić luteinę, także się boję, żeby nic się nie działo...

reklama
tonia, monccia super wieści gratuluje!! teraz to tylko powodzenia życzyć pozostało;-)
Ja wróciłam z tych Katowic wściekła, bo tylko pieniądze straciłam:wściekła/y: w szpitalu an początku ciąży robili mi grupę krwi i powiedzieli że wyszły przeciwciała i muszę zrobić identyfikację krwi, tak więc pojechałam i okazało się że nie ma żadnych przeciwciał:wściekła/y:
jaosiab czy mogłabyś coś więcej napisać o Głąbowej?? Jakoś nie wiem na którego lekarza się zdecydować. Będę wdzięczna:)
Idę nadrabiać co tam naskrobałyście.
claudia chciałam zagłosować ale nie mogę cię znaleźć:-(Podaj swój numerek.

Ostatnia edycja:
Już tyle godzin? Już nie dam rady nadczytać co tam u was słychać. Ale widzę że nikt nie urodził, wszystkie zdrowe - czyli tak trzymać. A my wybraliśmy się dzisiaj na miasto wymienić oleje, filtry w samochodzie i po drobne zakupy - i poszło 500 zł :( Ale przynajmniej lepiej się czuję niż wczoraj i tak mi się macica nie spina :) Za to taką masę garów miałam w kuchni że masakra - bo wczoraj nie było ciepłej wody i olaliśmy mycie ;) Więc dzisiaj trzeba było napierać :)
W niedzielę dostałam od babci taką turkusową wełnę i z rozpędu zrobiłam sobie czapkę i pół szalika :) to teraz lecę dalej dziergać bo to mnie relaksuje

Witam nadrobiłam i jak widzę że mamy prawie wszystkie bezsenne noce ja od dwóch dni nie mogę spać.
Monciaa super że wizyta się udała ja też stawiałam na klaudoos a tu niespodzianka chociaż jesteś przed wizytą jutrzejszą więc czekamy z niecierpliwością na inf.
Marta dobrze że już w domku, ale nie zazdroszczę na oglądnia się w szpitalu.

wow tonia, monciaa - to już tuż, tuż:-D ciesze się, że wizyty miałyście udane!!

marta - fajno, że jesteś w domku, odpoczywaj i nabieraj sił!!

claudia - zagłosuję, ale napisz mi jaki masz nr, to cie szybciej znajdę:-)

joasiab własnie zwrócilam uwagę na imienny zbieg okolicznosci pomiędzy naszymi dziećmi:-)

Ty masz już Wiktorię i oczekujesz Tomka, a ja mam już Tomka a oczekuję na Wiktora:-)

Jeszcze tylko brakuje żebyśmy my imiona takie same miały albo nasze chłopy:-D:-D:-D

monciaa- tak, dokładnie tak jak dziewczyny piszą, chyba nie byłas brana pod uwagę do czołówki rodzących:tak:a tu się okazuje że cicha woda brzegi rwie:cool2::-p:-D

Dziewczyny super że wasze wizyty udane:-).Ja mam 14 i już nie mogę się doczekac bo trochę mi ten brzuch twardnieje i boję się czy wszystko w porządku, pewnie za dużo chodzę no ale jak ma się w domku już dwie pociechy to ciężko poleniuchowac;-).
Żałuję że tak późno trafiłam na wasze forum,ale cóż:-(

no dziewuszki, ja tam pierwsza nie chce byc.. przynajmniej bede wiedziala co mnie czeka:-) ale.. tak jak pisalam.. caly dzien mi twardnieje brzuch.. poszlam do wanny i siedzialam w niej godzine!!!!!!!:szok: bo twardnial mi brzuch co 3minuty, mąz polewal woda i w koncu 15min temu dal mi nospe, niby odpuszcza ale nie do konca.. do tego mama dzwonila, wiec poprosilam bratowa do tel zapytac jak sie u niej zaczynalo ale u niej bóle typowo na miesiaczke, wiec to nie to jeszcze!
jutro rano ginek- obym doszla do niego i weszla na samolot:eek: moj maz mowi zebym rodzila w okolicach swiat bo on chce urlop wykorzystac, a potem mu zostanie tylko tydzien tacierzynskiego.. no jasne.. co on mysli ze to takie hop siup? niech mi jutro ginek powie chociaz ze szyjka skrocona, bo jak nie to juz wiem ze przenosze:szok: a z racji mojego zawodu nie chce!!!! teraz poczytam zaleglosci sopoki mnie skurczybyk nie zlapie, ale obralam dobra pozycje i jest ok..od 5minut:):cool:

reklama
Klaudooss dobrze, że się zrelaksowałaś :) Powiem wam, że ja jestem ogromnie ciekawa która pójdzie pierwsza.
Dzisiaj jak rozmawiałam z mamą na skype to powiedziała mi, że u mnie jeszcze daleko bo brzuch wysoko :) Zobaczymy :)

Do góry