reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja narazie powiem tylko Dzień Dobry i uciekam na śniadanie. Mąż zrobił :)
Potem ma w planie umyć okna w kuchni i sypialni więc ja wyprasuje firanki. Odezwę się póxniej kochane więc nie piszcie za dużo.

reklama
I ja się witam porannie:) U mnie już w pokoiku praca wre. Trochę jeszcze im zostało,ale niech robią i zrobią.

madzia tak chcę kąpać od początku w wiaderku, moja sąsiadka kąpała i nic sie nie stało złego z pempuszkiem:)

ariska to teraz czeka nas dziubanina z tym albumem. Ja miałam dziś zacząć ale mąż nie zgrał mi fotek,a ja nie mam możliwości włożenia płyty do mojego laptopa bo mam tego eee (malutki i leciutki). Moge tylko korzystać z kart.

Tak sobie myślę co dziś będę robiła....chybazacznę robić zakupy na all. Słuchajcie zastanawiam się nad tą niebieską pościelą . czy wybrać niebieską czy jakąś kremową?

link do pościeli i przypominam, że pokoik bdzie żółty (taki melon)

http://allegro.pl/15ele-posciel-hafty-z-moskitiera-90x120-milpol-i1345953256.html

Ostatnia edycja:
dziewczyny co do Maty70 pisałam wczoraj wiadomość na gorącej linii
a też nie chcę jej sms-ami zamęczać, obiecała że się odezwie - trzymamy kciuki za nią

Witam Was ciepło w ten chłodny dzionek

hej dziewczynki ja też tylko na chwilkę później mykam na śniadanko i pranie prasowanie itp mnie czeka...pogoda u nas straszna zimno nie jest ale zamarznięty deszcz na ulicach i ciężkie warunki a mój oczywiście w pracy i musi jeździć;( odezwę się też później papapa trzymajcie się :)

Słuchajcie zastanawiam się nad tą niebieską pościelą . czy wybrać niebieską czy jakąś kremową?

link do pościeli i przypominam, że pokoik bdzie żółty (taki melon)

15ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1345953256) - Aukcje internetowe Allegro

... ja mam dokładnie taką samą wzór 101: serce jasny beż, co prawda gatunkowo nie jest to samo co feretti :sorry2: ale nie ma tragedii ;-) ja do melona wybrałabym raczej kremową bo niebieska chyba troszkę by się gryzła :blink:

... Witam

... my szykujemy się na ktg do szpitala, a za oknem zima na całego :sorry2: ... pozdrawiam ;-)

Witam,
koleżanka mówiła mi, że jej na zgagę pomagała COLA :)

widzę, że intensywne przygotowania a ja mam w łóżeczku stertę ubranek do poprania i prasowania i jakoś się nie mogę zebrać...

Dzień dobry :)
Znów spać nie mogłam, budziła mnie zgaga, tak naprawdę to tylko ona mi doskwiera na chwile obecną, wstałam o 6tej i spać nie mogłam i tak wegetuje do teraz:(
Pije trzeci kubek mięty :-) i spróbuje zrobiś drzemkę :) bo zgaga trochę odpuszcza:-)
Synuś się wierci wiec pewnie nie bedzie łatwo zasnąć :p

miła_mama - ja nie pije gazowanego w ciąży, a tymbardziej coca-coli,więc dla mnie ten sposób odpada, podobno niezdrowy taki "odrdzewiacz" w ciąży więc pozostane przy manti i mięcie:)

Ostatnia edycja:
Witam,
koleżanka mówiła mi, że jej na zgagę pomagała COLA :)

widzę, że intensywne przygotowania a ja mam w łóżeczku stertę ubranek do poprania i prasowania i jakoś się nie mogę zebrać...

u mnie cola tylko potęguje zgagę :(
Ty to chociaż masz łóżeczko a ja jeszcze nawet tego nie mam:)

blondi chyba nie można pić mięty w ciąży (tak słyszałam ale nie wiem dlaczego) ja piję melisę....

batonik tylko czy krem nie będzie się za bardzo zlewał z melonem? Wiesz ja będę miała chłopca więc jakoś tak myślałam o błękicie....ale nie jestem do końca przekonana.

Ostatnia edycja:
Cola by mnie zabiła - po słodkim soku mam zgagę, ale niektórzy mają niekonwencjonalne pomysły heheh :-D

Ja mojego już ZMUSZAM do wyjazdu na tą pierońską gminę złożyć wnioski o dowód

3 miesiące już jest złamany i jeszcze nie ma nowego - leniuch jeden

reklama
Do góry