reklama
I ja się witam porannie U mnie już w pokoiku praca wre. Trochę jeszcze im zostało,ale niech robią i zrobią.
madzia tak chcę kąpać od początku w wiaderku, moja sąsiadka kąpała i nic sie nie stało złego z pempuszkiem
ariska to teraz czeka nas dziubanina z tym albumem. Ja miałam dziś zacząć ale mąż nie zgrał mi fotek,a ja nie mam możliwości włożenia płyty do mojego laptopa bo mam tego eee (malutki i leciutki). Moge tylko korzystać z kart.
Tak sobie myślę co dziś będę robiła....chybazacznę robić zakupy na all. Słuchajcie zastanawiam się nad tą niebieską pościelą . czy wybrać niebieską czy jakąś kremową?
link do pościeli i przypominam, że pokoik bdzie żółty (taki melon)
http://allegro.pl/15ele-posciel-hafty-z-moskitiera-90x120-milpol-i1345953256.html
madzia tak chcę kąpać od początku w wiaderku, moja sąsiadka kąpała i nic sie nie stało złego z pempuszkiem
ariska to teraz czeka nas dziubanina z tym albumem. Ja miałam dziś zacząć ale mąż nie zgrał mi fotek,a ja nie mam możliwości włożenia płyty do mojego laptopa bo mam tego eee (malutki i leciutki). Moge tylko korzystać z kart.
Tak sobie myślę co dziś będę robiła....chybazacznę robić zakupy na all. Słuchajcie zastanawiam się nad tą niebieską pościelą . czy wybrać niebieską czy jakąś kremową?
http://allegro.pl/15ele-posciel-hafty-z-moskitiera-90x120-milpol-i1345953256.html
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
dziewczyny co do Maty70 pisałam wczoraj wiadomość na gorącej linii
a też nie chcę jej sms-ami zamęczać, obiecała że się odezwie - trzymamy kciuki za nią
Witam Was ciepło w ten chłodny dzionek
a też nie chcę jej sms-ami zamęczać, obiecała że się odezwie - trzymamy kciuki za nią
Witam Was ciepło w ten chłodny dzionek
weronika87
Fanka BB :)
hej dziewczynki ja też tylko na chwilkę później mykam na śniadanko i pranie prasowanie itp mnie czeka...pogoda u nas straszna zimno nie jest ale zamarznięty deszcz na ulicach i ciężkie warunki a mój oczywiście w pracy i musi jeździć;( odezwę się też później papapa trzymajcie się
Słuchajcie zastanawiam się nad tą niebieską pościelą . czy wybrać niebieską czy jakąś kremową?
15ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1345953256) - Aukcje internetowe Allegro
... ja mam dokładnie taką samą wzór 101: serce jasny beż, co prawda gatunkowo nie jest to samo co feretti ale nie ma tragedii ;-) ja do melona wybrałabym raczej kremową bo niebieska chyba troszkę by się gryzła
... Witam
... my szykujemy się na ktg do szpitala, a za oknem zima na całego ... pozdrawiam ;-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dzień dobry
Znów spać nie mogłam, budziła mnie zgaga, tak naprawdę to tylko ona mi doskwiera na chwile obecną, wstałam o 6tej i spać nie mogłam i tak wegetuje do teraz
Pije trzeci kubek mięty :-) i spróbuje zrobiś drzemkę bo zgaga trochę odpuszcza:-)
Synuś się wierci wiec pewnie nie bedzie łatwo zasnąć
miła_mama - ja nie pije gazowanego w ciąży, a tymbardziej coca-coli,więc dla mnie ten sposób odpada, podobno niezdrowy taki "odrdzewiacz" w ciąży więc pozostane przy manti i mięcie
Znów spać nie mogłam, budziła mnie zgaga, tak naprawdę to tylko ona mi doskwiera na chwile obecną, wstałam o 6tej i spać nie mogłam i tak wegetuje do teraz
Pije trzeci kubek mięty :-) i spróbuje zrobiś drzemkę bo zgaga trochę odpuszcza:-)
Synuś się wierci wiec pewnie nie bedzie łatwo zasnąć
miła_mama - ja nie pije gazowanego w ciąży, a tymbardziej coca-coli,więc dla mnie ten sposób odpada, podobno niezdrowy taki "odrdzewiacz" w ciąży więc pozostane przy manti i mięcie
Ostatnia edycja:
Witam,
koleżanka mówiła mi, że jej na zgagę pomagała COLA
widzę, że intensywne przygotowania a ja mam w łóżeczku stertę ubranek do poprania i prasowania i jakoś się nie mogę zebrać...
u mnie cola tylko potęguje zgagę
Ty to chociaż masz łóżeczko a ja jeszcze nawet tego nie mam
blondi chyba nie można pić mięty w ciąży (tak słyszałam ale nie wiem dlaczego) ja piję melisę....
batonik tylko czy krem nie będzie się za bardzo zlewał z melonem? Wiesz ja będę miała chłopca więc jakoś tak myślałam o błękicie....ale nie jestem do końca przekonana.
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Cola by mnie zabiła - po słodkim soku mam zgagę, ale niektórzy mają niekonwencjonalne pomysły heheh
Ja mojego już ZMUSZAM do wyjazdu na tą pierońską gminę złożyć wnioski o dowód
3 miesiące już jest złamany i jeszcze nie ma nowego - leniuch jeden
Ja mojego już ZMUSZAM do wyjazdu na tą pierońską gminę złożyć wnioski o dowód
3 miesiące już jest złamany i jeszcze nie ma nowego - leniuch jeden
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
blondi chyba nie można pić mięty w ciąży (tak słyszałam ale nie wiem dlaczego) ja piję melisę....
Wczoraj połozna polecała miętę na SR, a powiedziała, że lepiej na manti uważać, wypiłam letnia miętę bo podobno taka pomaga i powiem, że czuję ulgę
Podziel się: