reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Klaudos Ty jak nie raz walniesz haslo to Ja nie moge chodzi mi o Twoj nadmiar ktory chcesz sie jutro w polowie pozbyc :) A co do 4 kilo to pewnie ze mozna przytyc tylko ze Ja to sobie zostawiam na swieta wtedy to jak nic nie da sie uniknac nadwagi przynajmniej Ja nie potrafie sie powstrzymac.I pomyslec ze jeszcze tylko 16 dni i mniam mniam pierogi z kapusta i grzybami ciagle o nich mysle nie moge przestac.Kurcze spalam dzisiaj w dzien od 15 do 17 i teraz mi sie nudzi bo maz w pracy do 1.

Witam! A czy którąś coś nie boli, nie ma zgagi, wstaje normalnie z łóżka i nic jej nie dolega???? Chyba nie ma takiej wśród nas :-D Ja dziś cierpię na zgagę, nie wiem po czym, ale wzięłam Manti i jest lepiej. Nadrobiłam Was, nie miałam dziś za dużo siły i weny do pisania, dlatego dopiero teraz się pojawiam. Nie umiem się dziś na niczym skupić, nawet jak Na Wspólnej oglądałam to miałam jakieś przestoje myślowe i nawet nie wiem co tam dzisiaj było.
Nasza mała będzie na początku też w naszej sypialni (w kolorze zielonym). Mam nadzieję że w końcu odłożymy trochę kasiorki na remont i wtedy będziemy mieć piękne pastelowe kolorki. Jakoś mi już zbrzydły te intensywne na ścianach.

Batonik - trzymaj się. W szpitalu będziesz bezpieczna a my będziemy trzymać kciuki. A pokój małej księżniczki przepiękny :)
Ribi - w lidlu są nieoryginalne cini-minis za 9 zł taki mega-karton. Ja z kolei kupuję tam takie płatki vitelle-fit z suszonymi owocami :) Pyszne choć strasznie słodkie.
mam cały dzień brzuch jak kamień - mogłabym na nim orzechy bić. Przez to mało czuję ruchy :( Przez krótką chwilę namierzyłam wypiętą pupcię - to tak od niechcenia pomachała łapkami i znów cisza. No trudno - widocznie ma dziś gorszy dzień. Jutro znów będzie mamę męczyć :)
Starsza męczy o choinkę - trzeba będzie jutro pojechać. Na szczęście mam już większość świątecznych zakupów. Tylko się zastanawiam czy upiec jakieś ciasto orzechowe czy fale dunaju. Bo sernik i pierniczki to pozycje obowiązkowe i nie podlegające dyskusji. Tylko czy zdążę?

reklama
Do góry