a ja już po kąpanku... i wiecie co zauważyłam... że moje nogi są tak straaaasznie napuchnięte w kostkach, że nawet kostek nie widać:/ myslałam, że tylko ręce mam opuchniete....mam nadzieję, że to normalne pod koniec ciazy:-)
reklama
Malutka...
Fanka BB :)
dokladnie taki bol tylko ze wiesz moje dupsko jest duzo wieksze od twojego wiec siodelko wchodzilo mi dokladnie w.... ale ból identycznie mozna porownac, z tym,ze mnie jeszcze boli troszke wyzej..to mówisz że to taki ból? ja jeszcze nie mialam tego więc wiem na co się przygotować
batonik- mojemu m bardzo sie podoba posciel z tego wzgledu ze ochraniacze są miedzy materacykiem czy nad? dobrze widzial?... kremowy kolor pościeli taki neutralny chyba, a drugą na zmianę różową ;-)
... myślę że jak pójdę to nie stracę kontaktu z rzeczywistością wirtualną ;-) bo pewnie zabiorę lapka ze sobą tylko w szpitalu to tak jakoś nie wygodnie pisać bo nie ma się jak usadowić, niemniej jednak postaram się coś raz dziennie skrobnąć ;-)
powiem Wam że mam nadzieję że jak pójdę w poniedziałek to coś się wyjaśni jakie plany w stosunku do nas czy czekamy do końca aż samo się rozkręci czy będą wywoływać czy będzie cc to pewnie i tak zależeć będzie od wyników w niedzielę kończymy 36tc więc nie jest źle
C
claudia4you
Gość
claudia no co Ty uczestniczysz....duzo sie udzielasz i duzo piszesz i duzo swoimi radami i spostrzeżeniami pomagasz:-)
dzięki kochana
madzia6485
Fanka BB :)
Witam i jak zwykle lecę nadrabiać zaległości bo znowu mnie czeka 15 stron
giovannessa co do rwania to mogę się założyć że ilu lekarzy tyle opinii
Widzę że zgaga to nadal temat nr 1.
Więc wypowiem się na jej temat i ja:-) męczyła mnie strasznie, w nocy spać nie mogłam, kupiłam nawet manti ale też przeczytałam że w ciąży nie wolno i brałam je już naprawdę w ostateczności. No i kilka dni temu wpadłam na pomysł że wszystkie te tabletki itp. na zgagę są miętowe, więc czemu nie spróbować mięty... no i sobie kupiłam i piję ją minimum 2 razy dziennie i o dziwo NIE MAM ZGAGI od kiedy ją piję. Nawet wczoraj wieczorkiem byłam u mamy i zjadłam najpierw ptysia z przepysznym kremem a parę minut później poprawiłam sobie chlebkiem ze smalcem i sałatką z zielonych pomidorów w zalewie octowej bałam się że nocka spędzę ze zgagą a tu NIC Może i Wam pomoże, polecam spróbować, w sumie to nie duży wydatek...
giovannessa co do rwania to mogę się założyć że ilu lekarzy tyle opinii
Widzę że zgaga to nadal temat nr 1.
Więc wypowiem się na jej temat i ja:-) męczyła mnie strasznie, w nocy spać nie mogłam, kupiłam nawet manti ale też przeczytałam że w ciąży nie wolno i brałam je już naprawdę w ostateczności. No i kilka dni temu wpadłam na pomysł że wszystkie te tabletki itp. na zgagę są miętowe, więc czemu nie spróbować mięty... no i sobie kupiłam i piję ją minimum 2 razy dziennie i o dziwo NIE MAM ZGAGI od kiedy ją piję. Nawet wczoraj wieczorkiem byłam u mamy i zjadłam najpierw ptysia z przepysznym kremem a parę minut później poprawiłam sobie chlebkiem ze smalcem i sałatką z zielonych pomidorów w zalewie octowej bałam się że nocka spędzę ze zgagą a tu NIC Może i Wam pomoże, polecam spróbować, w sumie to nie duży wydatek...
Ostatnia edycja:
A ja jednak jeszcze zajżałam. Mąż ogląda meczyk, Wiki śpi więc jestem.
Zjadłam właśnie 2 kanapeczki ze szprotem wędzonym w oleju, normalnie pychotka Tak mi się chciało A teraz chyba jeszcze po mandarynkę pójdę i umrę z powodu zgagi
Claudia no co ty mówisz. Ja ciągle cię tutaj widzę więc nie martw się nic. Zawsze z nami jesteś
Zjadłam właśnie 2 kanapeczki ze szprotem wędzonym w oleju, normalnie pychotka Tak mi się chciało A teraz chyba jeszcze po mandarynkę pójdę i umrę z powodu zgagi
Claudia no co ty mówisz. Ja ciągle cię tutaj widzę więc nie martw się nic. Zawsze z nami jesteś
reklama
szarcia
06.2009/01.2011
U nas juz była ta promocja, bo teraz robia promocje w różnych Biedronkach i jednego tygodnia jest promocja w tym, a nastepnego tygodnia w innym.Damqelle -kącik bardzo milutki :-)
Dziewczyny w biedronie są mandarynki i banany po niecałe 2 zł :-)Zawsze to taniej i można nasycić nasze brzuszki hi hi.
Jak Wam twardnieją brzuchy to leżcie,leżcie i jeszcze raz leżcie to najlepsze lekarstwo, bo przecież nie chcemy żeby nasze skarby urodziły się za wcześnie.
Witaj! mamy dzieci w tym samym wiekuTrochę późno ale witam mamy styczniowe, ja mam termin na 16 stycznia a już chciałabym mieć to za sobą .....
Klaudoos wszystko jest mozliwe. Ja najabrdziej własnie tyłam na 3 tyg. przed porodem, co tydzień miałam wizyte u gina i co chwila 2 kg na plusie.czy to jest do cholery mozliwe by w tydzien przytyc 4kg???? jezu... jutro musze 2kg wysr.. bo w piatek wizyta..
Batonik wszystkiego dobrego, a myslałam,że spotkamy sie na oddziale, chociaż mój gin pracuje w szpitalu w Chełmży i bardzo mnie namawia, żebym tam własnie rodziła (pewnie jak zwykle chodzi o pieniądze). A pokoik przepiekny, tylko pozazdrościć :-)
Damgelle fajnie ustawiłaś łózeczko, też bym tak chciała tylko u nas nie ma takiej mozliwości.
dziewczynki ja juz mówie dobranoc
Podziel się: