reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

batonik czyli święta już z kruszynką:) będziemy czekać na info od klaudoos:)
Powiedz mi jeszcze tylko jaki kolor pościeli masz?biały czy kremowy?

reklama
Klaudoos- nie sprzątaj tyle,oszczędzaj się:-)
Batonik24 -masz uroczy pokoik dla swojej księżniczki
joasiab-moj mężo też często zajmuje się dziećmi,żebym mogła odpocząć bo już czasami nogi mi w cztery litery wchodzą ;-)
Brzuchatki odpoczywajcie tak często jak tylko możecie, chociaz mamy trudny przedświąteczny czas na tą naszą końcówke ciąży.

ciesze sie ze zapisalas numer, daj znac co i jak jak bedziesz juz w szpitalu!!!
mam wrażenie jakbym przejechała ze 30km na niewygodnym siodełku ... swietnie to ujelas!!!!! przypomnialas mi wlasnie ten bol po jazdach rowerowych:)

to mówisz że to taki ból? ja jeszcze nie mialam tego więc wiem na co się przygotować

witajcie wieczorowo:-)
ale naskrobalyście od popłudnia:-)
ribi mysle ze zolty kolorek bedzie ok.....my tez mamy zołty...tylko ze my dzielimy i bedziemy dzielic pokój z maluszkiem...a zielony tez uwielbiam...jeszcze jak mieszkalam z rodzicami to miałam zeilony pokoj...
A jaka to fotoksiązke kupilas??
Mi tez sie jeszcze brzuch nie obniżył....ciekawe kiedy to nastapi?? a moze byc tak ze sie w ogole nie obniży??

damquelle pokoik śliczny....calkowicie w moim guście....fajna ta biblioteczka na ksiązki i kolor paneli i w ogole wszytsko mi sie podoba:-)

batonik czyli święta już z kruszynką:) będziemy czekać na info od klaudoos:)
Powiedz mi jeszcze tylko jaki kolor pościeli masz?biały czy kremowy?

... kremowy kolor pościeli :tak: taki neutralny chyba, a drugą na zmianę różową ;-)

... myślę że jak pójdę to nie stracę kontaktu z rzeczywistością wirtualną ;-) bo pewnie zabiorę lapka ze sobą tylko w szpitalu to tak jakoś nie wygodnie pisać bo nie ma się jak usadowić, niemniej jednak postaram się coś raz dziennie skrobnąć :tak:;-)

powiem Wam że mam nadzieję że jak pójdę w poniedziałek to coś się wyjaśni jakie plany w stosunku do nas czy czekamy do końca aż samo się rozkręci czy będą wywoływać czy będzie cc :sorry2: to pewnie i tak zależeć będzie od wyników :sorry: w niedzielę kończymy 36tc więc nie jest źle :tak:

batonik trzymam kciuki za pomyślny rozwój sytuacji, łatwy poród i dobrą opiekę szpitalną, będzie wszystko dobrze:):)

dziewczyny ja od trzech dni pochłaniam takie ilości jedzenia, że zastanawiam się gdzie to mieszczę. Co chwilę coś mielę i nie mam dna w tyłku po prostu.

Dziewczyny ja tez tak mam, że jak dłużej poleżę to potem jak mam wstac to prawie wyję z bólu. To jest poprostu masakra czuję jakby mi się tam wszystkie kości rozrywały - okropność.

Batonik w takim razie czekamy na wieści od Ciebie.

U nas pościel założy mąż jak już będę w szpitalu.

Damquelle,Batonik super pokoiki,dzieciaczki pewnie będą grzeczne w takich przytulnych kącikach.
Mi krocze też często boli,najbardziej jak leże,lub siedzę a potem trzeba wstać to koszmar.
Wszystkim życzę już spokojnej nocki ja może trochę czasu z m w końcu spędzę,bo jest w domku.

reklama
Batonik powodzenia i kciukasy mocno zacisniete. Ja posciel powleke sama przed pojsciem do szpitala bo tutaj jak jest wszystko dobrze to mozna juz po 6 godzinach wyjsc ale przewaznie po dobie wiec ja bede chciala jak najszybciej ze wzgledu na syna ze problem z opieka nad nim wiec wole lezec w domu niz w szpitalu.I tak sie psychicznie nastawiam szybki porod i krotkie lezenie ciekawe jak mi to wyjdzie z pierwszym synem sie udalo nastawilam sie na 3 godziny porodu i rodzilam niecale 4 wiec nie tak zle.Oby tym razem moje nastawienie tez mi pomoglo.

Do góry