reklama
C
claudia4you
Gość
Moje obolała bidulki....
jeszcze troszeczkę....
jeszcze troszeczkę....
C
claudia4you
Gość
Trochę późno ale witam mamy styczniowe, ja mam termin na 16 stycznia a już chciałabym mieć to za sobą .....
witam
idę oglądać filmek
batonik- sliczny pokoik bedzie miala królewna!!!! a Ty jak sie czujesz??? jeszcze troszke i swoją kruszyncię bedziesz tulila!!! bedzie dobrze!
Kate my urządziliśmy małej pokoik ale póki co będzie w naszym pokoju bo kupiliśmy tez kołyskę i na noc będzie przy łóżku też nie wyobrażam sobie zostawić takiej kruszynki samej w pokoju
...co do pościeli to ja wyprałam i wyprasowałam ale na razie nie zakładam bo to trwa raptem 5 min i można to zrobić nawet po powrocie ze szpitala choć tez mnie korci
... Kaludos ... zapisałam sobie Twój nr tel w komie (jeśli mogłam)także będziesz chyba jako pierwsza wiedziała o rozwoju sytuacji ;-) ... ogólnie czuje się nie źle ... męczą mnie te same dolegliwości co wszystkie ... ciągną więzadła i krocze, pachwiny ... mam wrażenie jakbym przejechała ze 30km na niewygodnym siodełku ... spać ciężko bo co chcę zmienić pozycję to prze mnie na siusiu i tak z 2x na noc doszliśmy już do 6-7 x na noc ... dziś powtarzałam wyniki bo mój gin kazał, od wyjścia ze szpitala znowu wzrosły i chciał mnie jutro już położyć na oddział, ale że od piątku aspat stoi w miejscu a alat wzrósł o 29 to jutro tylko mam ktg i usg a w poniedziałek na oddział :-( raczej już nie wyjdę przed rozwiązaniem chyba że na jakąś przepustkę :-(
C
claudia4you
Gość
Batonik, to klaudoos będzie nas potem na bieżąco informować co i jak , ty też w miarę możliwości pisz potem co u Was ....trzymamy kciukasy
reklama
ciesze sie ze zapisalas numer, daj znac co i jak jak bedziesz juz w szpitalu!!!
mam wrażenie jakbym przejechała ze 30km na niewygodnym siodełku ... swietnie to ujelas!!!!! przypomnialas mi wlasnie ten bol po jazdach rowerowych
mam wrażenie jakbym przejechała ze 30km na niewygodnym siodełku ... swietnie to ujelas!!!!! przypomnialas mi wlasnie ten bol po jazdach rowerowych
Podziel się: