reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

monia-t czyli poszukiwania wózka trwają?? i jak idzie, masz coś na oku??

klaudoos tylko nie przesadzaj z tym sprzątaniem bo znowu odchorujesz, czego Ci oczywiście nie życzę.

reklama
Klaudoos, jak się rozpędzisz, a braknie Ci powierzchni, to przyjdź do mnie też posprzątać... bo ja coś nie bardzo się dzisiaj ruszam, a Tobie - widzę - spieszno na porodówkę... ;-) :-D

monia-t czyli poszukiwania wózka trwają?? i jak idzie, masz coś na oku??

No niestety jeszcze nic konkretnego na oku nie mam, bo albo są kiepskie opinie, albo nie mój przedział cenowy :-( Właśnie dzwoniła koleżanka, że miałaby gondolę i fotelik X-landera za 250zł, ale jeszcze nie widziałam zdjęć i przede wszystkim mam wątpliwości czy wejdzie do mojej Ibizy, bo jest sporawy stelaż. Żeby nas dziewczyny nie zlinczowały, to więcej na wątku wózkowym ;-)

monia-t My zamówiliśmy x-landera xa i całkiem fajnie się składa. W zsumie pewnie będzie też zależało od modelu stelaża. w tym xa kółka wyjmowane.YTez nie mamy duzego auta:)

monia-t My zamówiliśmy x-landera xa i całkiem fajnie się składa. W zsumie pewnie będzie też zależało od modelu stelaża. w tym xa kółka wyjmowane.YTez nie mamy duzego auta:)

x-lander jest fajny też miałam brać ale ostatecznie w piątek idę zamówić warriora z tako bo jest trochę mniejszy i lżejszy a przy moim skromnym wzroście to dużo daje. :-)

Witam się :-)
Mąż dziś wziął dzień urlopu i pojechał do Katowic bratu pomóc przy przesyłkach...
A ja się muszę wygadać, dziewczyny do 3:00 nie spałam;-/ potem zasnęłam ale o 6tej jak mąż wstawał wstałam z nim i tak dopiero po 8ej zasnełam ale tez nie na długo, powiem Wam, że porażka;-/ czuje się fatalnie oddychać nie mogę :-(

DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT ZYCZĘ:)

Dziewczyny no tak, wkładki laktacyjne, sztućce i termometr tez mam spakowane. Co do majtek siateczkowych to ja kupiłam zwykłe bawełniane bo nienawidzę tych aptecznych. Co do rzeczy dla dziecka to u nas trzeba mieć tylko swoje pampersy i chusteczki. Poza tym nic.

A ja już po lekarzu. niestety początek anginy i dostałam znowu Duomox :( Jak to moje maleństwo zniesie drugi raz antybiotyk???

Witam się :-)
Mąż dziś wziął dzień urlopu i pojechał do Katowic bratu pomóc przy przesyłkach...
A ja się muszę wygadać, dziewczyny do 3:00 nie spałam;-/ potem zasnęłam ale o 6tej jak mąż wstawał wstałam z nim i tak dopiero po 8ej zasnełam ale tez nie na długo, powiem Wam, że porażka;-/ czuje się fatalnie oddychać nie mogę :-(

DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT ZYCZĘ:)
odpoczywaj kochana, tak to jest w tym ostatnim miesiącu że ze spaniem ciężko. Duzy wpływ niestety na nas ma fakt że nie dośpimy. Jeszcze troszkę i malutki Ci wynagrodzi te trudy 9miesięcy. Jestem z Tobą moja droga.

reklama

Malutka
gdzie zamawiałas wózek, możesz polecić sklep?

Dziewczynki, jezeli zamawiałyscie juz wózeczki to podpowiedzcie gdzie:-) Moze tam znajdę moj kolorek:-)

Do góry