reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Klaudoos, jak się rozpędzisz, a braknie Ci powierzchni, to przyjdź do mnie też posprzątać... bo ja coś nie bardzo się dzisiaj ruszam, a Tobie - widzę - spieszno na porodówkę... ;-)
monia-t czyli poszukiwania wózka trwają?? i jak idzie, masz coś na oku??
No niestety jeszcze nic konkretnego na oku nie mam, bo albo są kiepskie opinie, albo nie mój przedział cenowy :-( Właśnie dzwoniła koleżanka, że miałaby gondolę i fotelik X-landera za 250zł, ale jeszcze nie widziałam zdjęć i przede wszystkim mam wątpliwości czy wejdzie do mojej Ibizy, bo jest sporawy stelaż. Żeby nas dziewczyny nie zlinczowały, to więcej na wątku wózkowym ;-)
Malutka...
x-lander jest fajny też miałam brać ale ostatecznie w piątek idę zamówić warriora z tako bo jest trochę mniejszy i lżejszy a przy moim skromnym wzroście to dużo daje. :-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam się :-)
Mąż dziś wziął dzień urlopu i pojechał do Katowic bratu pomóc przy przesyłkach...
A ja się muszę wygadać, dziewczyny do 3:00 nie spałam;-/ potem zasnęłam ale o 6tej jak mąż wstawał wstałam z nim i tak dopiero po 8ej zasnełam ale tez nie na długo, powiem Wam, że porażka;-/ czuje się fatalnie oddychać nie mogę :-(
DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT ZYCZĘ
Mąż dziś wziął dzień urlopu i pojechał do Katowic bratu pomóc przy przesyłkach...
A ja się muszę wygadać, dziewczyny do 3:00 nie spałam;-/ potem zasnęłam ale o 6tej jak mąż wstawał wstałam z nim i tak dopiero po 8ej zasnełam ale tez nie na długo, powiem Wam, że porażka;-/ czuje się fatalnie oddychać nie mogę :-(
Dziewczyny no tak, wkładki laktacyjne, sztućce i termometr tez mam spakowane. Co do majtek siateczkowych to ja kupiłam zwykłe bawełniane bo nienawidzę tych aptecznych. Co do rzeczy dla dziecka to u nas trzeba mieć tylko swoje pampersy i chusteczki. Poza tym nic.
A ja już po lekarzu. niestety początek anginy i dostałam znowu Duomox Jak to moje maleństwo zniesie drugi raz antybiotyk???
A ja już po lekarzu. niestety początek anginy i dostałam znowu Duomox Jak to moje maleństwo zniesie drugi raz antybiotyk???
odpoczywaj kochana, tak to jest w tym ostatnim miesiącu że ze spaniem ciężko. Duzy wpływ niestety na nas ma fakt że nie dośpimy. Jeszcze troszkę i malutki Ci wynagrodzi te trudy 9miesięcy. Jestem z Tobą moja droga.Witam się :-)
Malutka...
reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
monia-t My zamówiliśmy x-landera xa i całkiem fajnie się składa. W zsumie pewnie będzie też zależało od modelu stelaża. w tym xa kółka wyjmowane.YTez nie mamy duzego auta
Malutka gdzie zamawiałas wózek, możesz polecić sklep?
Dziewczynki, jezeli zamawiałyscie juz wózeczki to podpowiedzcie gdzie:-) Moze tam znajdę moj kolorek:-)
Podziel się: