reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Blondi WSZYSTKIEGO NAJ dla CIEBIE i TWOJEJ FASOLKI
STO LAT!!!!

Witam wszystkie nowe mamusie:-)
Tak dużo piszecie że nie nadążam z czytaniem, ale to dobrze:tak:
U mnie dzisiaj dzień leci nawet dobrze aczkolwiek moje nudności są już czasami nie do wytrzymania:-( no i piersi... mam takie uczucie że zaraz mi popękają...

Kasiu witam Cię tutaj bardzo serdecznie i oczywiście OGROMNIE GRATULUJE DZIDZI:)!!!!!!! Mam nadziej, że ciąża mija Wam spokojnie i bez żadnych ciażowych dolegliwości;)

madziu no to witaj w klubie:) Ja puki co na piersi nie narzekam choć czasem bolą ale SĄ hahaha

Ja właśnie zupke zrobiłam i licze, że uda mi się coś zjeśc;-) Bo jedzenie tak mnie brzydzi:no: żebym to takie apetyty miała jak chciałam schudnąć...to normalnie dieta cud gwarantowana:laugh2: a tak się meczyc pozostaje:cool:

Witajcie..
rzadko tu bywam bo niesttey nie mialam czasu.....
zle sie czualm brzuch mnie bolal i nietstey bede musiala sie z wami pozegnac... moja kruszynka z tego swiataodeszla 8. 06.2010r...
jest to dla mnie targiczna chwila takze nie gniewajcie si eale pisac ani czytac was nei bede!
nie umiem sie z tym pogodzic zwlaszcza ze sie tak bardzo cieszyalm i chyba za szybko sie pochwalilam!
nie zniose czytania opowiesci waszych i zizyt u lekarza oraz zdjec dzieci!
swiat sie mi znow zapadl! przepraszam za to. oby wam sie powiodlo do konca utzrmac wasze kruszynki.

Malenstwo88 ogromnie mi przykro...poprostu brak mi słów...wyobrażam sobie jakie to jest cierpienie i najgorzej sie z tym pogodzić...ale musisz być silna i dobrych myśli!!!! Mooocno Trzymam Kciuki by następnym razem sie udało!!!!!!! Bo MUSI byc dobrze!!!!!!

wlasnie nadrabiam zaleglosci i dxziewczynki piekne slowa piszecie o byciu matkami i o tym, ze nie zawsze kasa najwazniejsza jest a milosc i radosc dziecka. my tez z mezem nie mamy kokosow ale sie kochamy i cieszymy,ze bedziemy mieli 2 dziecko. chociaz slyszymy z kazdej strony jak my sobie poradzimy bo juz ciezko nam i takie tam. od tescia dowiedzielismy sie, ze w bagno sie wpakowalismy ale to szczegol wazne ze sie kochamy. ja wczoraj bylam na usg prywatnie u mojego lekarza dzidzia ma 7 mm i serduszko bije :-) wiec wszystko gra. z obliczen wg wzrostu wychodz mniej iwecej 7 tydz. no i juz jestemn na zwolnieniu i naciesze sie corka poki sama jeszcze jest ;-)niestety nie mam wydruku no ale moze nastepnym razem jak bede miala usg to bedzie

wisienko ty masz w takim razie termin taki jak ja bo ja tez ostatnio miesiaczke mialam 22 kwietnia :)

aga_bb2 dobrze, ze juz po wszystkim i juz jestecie w domu

Blondi84 wiem co ustepowaniu miejsca, ostatnio jak jechalam autobusem to moja corka zwykle placze we wozku dopiero jak powioedzialam jej, ze nie wqezme jej bo nie mamy gdzie siasc i musze dbac o 2 dzidzie wtedy dopiero zrobilo sie miejsce. a tak pozatym to nie ma szans nawet jak widza, ze sie jedzie z malym dzieckiem na rekach nikt nie robi miejsca bo po co a co dopiero kobieta w ciazy, masakra z tym wszystkim. Blondi84 - STO LAT!!!!

przyszlirodzice, fogia witajcie

Malenstwo88 bardzo mi przykro, mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda.

reklama
witam;]
Mam na imie Ania
Jestem juz mama ponad 2 letniej Amelki a teraz oczekuje na 2 malenstwo:)
Witaj Ania

Poprostu sie martwie ,jak sobie poradzimy. Ja nie mam pracy . Mamy mieszkanie na kredyt i chodz mezus sie stara bardzo widze jaki jest zmeczony i jak sie martwi ze sobie nie poradzimy. :-(

U nas też kiepsko z kasą - dzidzia się urodzi w zimie a mój mąż wtedy nie ma pracy :-(, dodatkowo ja będę tylko na pół etatu i wtedy już też nie będę pracować - a wynajem mieszkania kosztuje nas 1000zł miesięcznie - musimy myśleć pozytywnie

witajcie dziewczynki!
Blondi84 - STO LAT!!!!Zobacz załącznik 256695 Dużżżżooooo szczęścia i miłości:)

Carri - super, że widziałaś maleństwo. Teraz pozostaje czekać do 1 lipca na kolejne usg i kolejną możliwość podejrzenia fasolki. dobrze, że jesteś zadwolona z lekarza, bo to jednak podstawa:)

Witam nowe Styczniówki!!! - witajcie dziewczyny i życzę spokojnych (już teraz 7 miesiący) :-)

rzeczka - dobrze będzie, trzeba być dobrej myśli a na pewno wszsytko się ułoży, zobaczysz...

claudia4you - no, no..... piękny wiersz. chybą sie powtórzę, ale powinnaś się zastanowić nad wydaniem swoich wierszy.

Ja wczoraj wieczorkiem byłam na swojej pierwszej wizycie. widziałam już bardzo wyraźnie fasoleczkęi słyszałam bijące w oszalałym tempie serduszko, ehhh..... co za uczucie?? Myślałam, że przy drugiej ciąży nie będzie już takich wrażeń....
Od dziś jest na L4 (ale jak na razie siedzę w pracy) - muszę dokończyć rozpoczęte sprawy. Miałam lekkie brązowawe plamienia, bardzo słabe. Lekarz niz niepokojącego nie zauwazył, ale stwierdził, że liepiej będzie jak zostanę w domu. Mam trochę wyrzuty sumienia z pracą, bo dopiero co wróciłam z ulopu macierzyńskiego a tu znowu zwolnienie...echhh. Ale co zrobić, dzidzia najważniejsza....
Blondi najlepszego :-D

A kto by chciał takie wiersze czytać, ludzie nie lubią smętów....
Hej jestem Kasia;*
Moje maleństwo przyjdzie na świat 15 styczna:];]
Witaj Kasia

Ja już po pracy, właśnie skręcałam wiatrak który zamówiliśmy sobie :-)
Idę się mężem zająć

Do góry