reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Kobitki muszę się Wam pochwalić. Dzwoniła kierowniczka, że mam odebrać premię świąteczną!!!! Myślałam, że na l4 mi się nie należy, a poza tym jest to 500 zl a nie 400 jak w zeszłym roku - no to akurat na Święta się przyda!!!:-D:-D

a i jeszcze wrzucam link - można pomóc zwierzakom ze schroniska, najlepiej by codziennie klikać na jakiegoś pieska Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc

Miłej soboty Wam życzę!!!!

reklama
Hello z rana babeczki, produkcja duża widzę:)
Madzia ja chodzę do dr Paslavskiego….mega lekarz. Pierwszy ginekolog przy którym czuję się swobodnie. Co do cesarki to mnie nie ominie ze względu na ostatnie problemy z kręgosłupem…. Ale 16 grudnia będę już wiedziała co i jak z terminemJ Ale fajnie by było gdybyśmy się spotkały na oddziale. Czy masz już listę co trzeba wziąć do szpitala? Ja muszę w ogóle tam podjechać sprawdzić trasę Wrocław-Trzebnica i podpytać co Tamm trzeba miećJ

modlicha fajnie Ci: u mnie jest od 1000-3000 brutto ale na l4 dluzej niz 30 dni nie lapiesz sie:(

dziewczyny zrobilam rózowe siusiu co to moze byc?

dobry dziewczynki :-)

ja rodzilam w sumie 16 godz i nie bralam znieczulenia bo moje wlasne skurcze nie byly zbyt bolesne za to po oksytocynie to juz inna bajka. fakt to uczucie gdy juz sie ma przy piersi tak dlugo wyczekiwanego dzidziusia mnie to sie oczy zaszklily jak zobaczylam miske i to szczescie ktore zalewa serce. ja najgorzej z tego wszystkiego wspominam rodzenie lozyska, ktore nie chcialo wyjsc bo bylo juz zwapniale brr ale porod wspominam dobrze. pozniej tylko przez 2 godz trzesly mi sie nogi hehe.

przed porodem wydaje nam sie, ze nie zniesiemy bolu a pozniej sie okazuje ze wcale nie jest tak tragicznie jak nam sie wydawalo.
mnie sie dzisiaj snilo, ze klocilam sie z lekarzem w szpitalu z enie chce cc tylko chce rodzic normalnie. a adasiowi mowilam, ze nozki mi juz wychodza i zeby sprawdzil czy juz nie rodze hehe.

dziewczyny jak cos zawsze lepiej popytac lekarza o wszystko zwiazane z zzo jezeli sie chce je, napewno wszystko wytlumaczy i obawy mina.

BlondijaSRkończę dopieroprzed świętami. Wczorajbyłopołóg, wewtorekzaczynamykarmić piersią, źniej śpiewaniekołysanek, w środę spotkaniezpsychologiem, wptdalejpróbujemykarmić, źniejzaczynamykąpać maluszkaisię nimopiekowaćJ ..iczekamjeszczenawarsztatychustowealeniewiemczybędą.( todoMoniaivoy- niewiadomoczybędą warsztatychustowe).JeślichodziostrachprzedporodemtoniewiemjakTyalejasię nastawiłampozytywnieizawszewychodziłamzzałożenia żejakinneurodziłytoijaurodzęJ

CodoznieczuleniaZZOtoteż słyszałam, żesą skutkiuboczneilepiejsobiedarować.wieciejakjestcesarkatook. bodzieckowyciągają razdwaalejaknormalnierodzisztotoznieczulenieniestetydochodzidodzieckaijeosłabia….
MartatochybabędzieszpierwszaJ
Ajawłaśniezrobiłamlistę zakupówdlamężą, dziś chybaodbierzemywózeczek…Meblościankajuż skręconazachwilę zrobię fotkiiwrzucę naforum. Wczorajsiedzieliśmydo2idziałaliśmy.

Sorki dziewczyny ale coś mam problem z napisaniem jednego posta bo to dziadostwo nie chce mi odpowiedzi puścić bo niby za dużo znaków

marta70 jakby co się działo to pisz do nas prędko sms-ka mam nadzieje, ze masz z kimś kontakt, mogę też podać Ci swój numer
jak chcesz

........................................................................

My dzisiaj idziemy poszukać kurtki dla mojego - mrozy są a on chodzi w bluzie...
w prawdzie takiej z futerkiem, ale moim zdaniem kurteczka się mu przyda póki jest kasa - potem będą inne wydatki, a jak już mu kupmi to będzie miał ze 3 lata - raczej zimy heheh :-)

dzięki za numer:-) jakby co to piszę:)

ticker.php

KLAUDOOS czy to ma oznaczać różowe z krwią? Czy czujesz jakbyś miała zapalenie pęcherza? Wiesz bo to chyba nie ma nic wspólnego z porodem...

PIES JUŻ NAKARMIONY.....

reklama
Witam się i ja:) dziś spało się co prawda trochę gorzej niż wczoraj, mała tak się wypinała przez sen, że się budziłam, ale nie tak często, zgagi jak na razie nie mam już drugi dzień:p jupi!! trochę mnie głowa pobolewa, wczoraj byliśmy z m w kinie i na lodach pychaaa:p dziś planuję zmyć podłogi i ogarnąć łazienki:p ale to po drzemce, a po południu może namówie m na jakieś CH , trzeba mu spodnie ciepłe kupić na zimę..dzis zacznę też pakować torbę, więcej miejsca będzie, wrzucę ją do szafy na górze i niech czeka:) na obiadek nie mam pomysłu, pewnie jakąś zapiekankę z makaronem na szybko wrzucę do piekarnika i już:p miłego dnia życzę:*

Do góry