reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

martusia ale jaja z tym laptopem...ale są tacy nieuczciwi ludzie...straszne:( A Ty ładnie mówisz do swojej córci....żeby posiedziała to będzie dostawała takie smakowitości:)mój maciuś też dostaje dobre rzeczy...wczoraj zjedlismy całe opakowanie kindziuka a na wieczór pomarańcze bo w Biedronie promocja....

Dziewczyny ja termin cesarki mam mieć ustalany dopiero 15 grudnia na wizycie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Widzisz Ribi,jak to jest....wczoraj z nim malż rozmawiał to jeszcze mu powiedział ze jak sobie zakładalam konto,to jeszcze mi mówił abym patrzyla na komentarze..... i teraz ...co???on to juz dlugo ma.....a tu taki zonk,no ale podobno goscio nic jeszcze nie sprzedawał i nie miał komentarzy.na ich szczescie maja potwierdzenie przelewu i przez all kupowali.

A mnie coś na świąteczne piosenki wzięło bo moja Ania zaczęła przed snem śpiewać piosenkę której wcześniej nie znałam Ding Dong spadł już śnieg YouTube - Ding Dong - spadł już śnieg Znacie? A jak dla mnie najpiękniejsza piosenka to YouTube - Celine Dion - Happy Christmas (War Is Over)
mnie tez wzielo o 2 dni na swiateczne piosenke i wałkujemy juz co jakis czas puszczajac na youtube;)

jestem w miare wyspana ale do du.. wlasnie jem sniadanko

Fogia to dobrze, że jest główką do dołu , przytyłaś też malutko, tego akurat zazdroszczę - trzymaj się jeszcze troszkę w dwupaku

b_iala wiem że nie muszę mieć rwy - ale dziewczynom współczuję strasznie tego bólu

......................................................................

wstałam niedawno, idę szykować herbatkę , bo mąż już śniadanko zrobił

teraz jeszcze walczy z pęknięciem ściany w sypialni - źle to wygląda, pociekło dużo wody i trzeba tapetę zrywać....
ciekawe co właściciel powie(wie o wszystkim ), musimy potem to jakoś zakleić , gdzie ja podobną tapetę znajdę :sorry2:
paskudnie to wygląda - jakie tłumoki wymieniały okna, że cała ściana pon nimi pęka:wściekła/y:

fogia- ladna waga- jak tak dalej pojdzie to urodzisz i bedziesz mniej wazyla niz przed ciążą.. zazdroszczę!! ja powinnam sie doprowadzic do porzadku i posprzatac chalupe:wściekła/y: a nie chce mi sie jak diabli:no:

claudia- a to nie powinien właściciel martwić się tą tapetą??Przecież to On za to odpowiada?wynajął Wam umeblowane mieszkanie??to powinien ponaprawiac...tym bardziej ze to nie z waszej winy tak sie stalo.Tak mi sie wydaje....a kazdy chce ladnie miec i za to placisz...powinien albo naprawic albo dac wam jakis rabat za wynajem.Ja bym coś negocjonowała z ceną...tym bardziej ze dbacie o te rzeczy.

Może ma w domu jakiś zapas...albo wytapetuje na nowo caly pokój.
Ja zawsze sie upominam o swoje....jak juz pisałam miałam awarie częste z tp...i ani tel ani neo nie działały to suma sumarum przez pół roku uzbierało sie kaski ze 140 zł.Ha bo niby z jakiej racji mam płacić 100%za coś z czego nie korzystam w 100% nie ze swojej winy.a od grudnia do czerwca awarie co miesiac były.

Ostatnia edycja:
I ja dzisiaj mowie Wam dzien dobry!
Nie pisalam wczoraj bo jakis taki mialam kiepski nastroj- normalnie tak mi sie jakos strasznie nudzilo - do poludnia wszystko wysprzatalam, w telewizji nic nie ma, nawet ksiazka byla nie ciekawa.. No i mnie jakos taki smuteczek naszedl ze cale dnie sama w domu siedze, ze nawet nie ma sie z kim spotkac w tygodniu ani wyjsc z domu bo wszedzie zaspy sniegu. No ale dzisiaj juz wstalam z lepszym nastawieniem do swiata;) i nawet mam zamiar na spacer wyjsc- powoli bede spacerowac i troche czasu zleci. W weekend musimy ruszyc z M. po prezenty gwiazdkowe bo juz czas najwyzszy sie z tym ogarnac:) W niedziele zaczynam 36 tydzien i mysle ze powoli trzeba torbe pakowac ;) ale jakos sie od tego wzbraniam bo boje sie zeby nie wywolac wilka z lasu a ja chcialabym do stycznia doczekac. No ale to juz niezalezne ode mnie;)
Pozdrowionka!

heloł :-)

u nas standardowo walka nocna z moimi zdrętwialymi rękoma...ale dzisiaj chyba wygrałam :-D mimo wszystko wyspałam się (tylko 4 razy się budziłam i musiałam się nimi zająć - czytaj musiały mi pozwisać). My już po śniadanku a teraz leżakujemy w łóziu...
na dworze zimno...ale może po południu zaliczymy standardowo spacerek:-) spodobały mi sie spacerki po sniegu. Czuję się jak pingwin - i tak też chodzę :-D

dokumenty dalej się nie znalazły:/ pewnie znajdą się jak nie będą potrzebne...:/

fogia - gratuluję udanej wizyty

reklama
I ja dzisiaj mowie Wam dzien dobry!
Nie pisalam wczoraj bo jakis taki mialam kiepski nastroj- normalnie tak mi sie jakos strasznie nudzilo - do poludnia wszystko wysprzatalam, w telewizji nic nie ma, nawet ksiazka byla nie ciekawa.. No i mnie jakos taki smuteczek naszedl ze cale dnie sama w domu siedze, ze nawet nie ma sie z kim spotkac w tygodniu ani wyjsc z domu bo wszedzie zaspy sniegu. No ale dzisiaj juz wstalam z lepszym nastawieniem do swiata;) i nawet mam zamiar na spacer wyjsc- powoli bede spacerowac i troche czasu zleci. W weekend musimy ruszyc z M. po prezenty gwiazdkowe bo juz czas najwyzszy sie z tym ogarnac:) W niedziele zaczynam 36 tydzien i mysle ze powoli trzeba torbe pakowac ;) ale jakos sie od tego wzbraniam bo boje sie zeby nie wywolac wilka z lasu a ja chcialabym do stycznia doczekac. No ale to juz niezalezne ode mnie;)
Pozdrowionka!
Kochana w niedziele to zaczynasz 37 tydzien:) a dokladnie konczysz 36:) wiec czas najwyzszy pakowac torbe..

Do góry