reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
No ja juz tez wykąpana i ogolona (na stojaco z lusterkiem), bo jutro wizyta u gina i chyba będe miała pobierany wymaz na GBS.
Malta i Fogia dobrze że wszystko ok po wizytach.

Ja juz mówię DOBRANOC :)

Cześć dziewczyny, udało mi się was nadrobić, a nie było łatwo, bo prawie cały tydzień! Przez ten cały remont i SR nie mogłam się dostać do kompa.

Widzę, że sporo się działo, ale wszystko dobrze się pokończyło póki co :-)

Mam nadzieję, że właśnie słodko śpicie i nic wam nie dolega :tak:
Ja też zmykam.
Do jutra

dzien dobry z rana :)
i aby byl dobry.wczoraj przelezałam cały dzień ,tak mnie brzuch bolał:-(wieczorem dostałam skurczy,ale jeszcze się trzymam,choc nie wiem jak to bedzie dzisiaj,bo znów odczuwam skurcze,chyba wybiorę sie do szpitala:-(

ticker.php

I ja się z rana witam...Od wczoraj mój poranny rytuał to chodzenie po domu z aparatem fotograficznym i lokalizowanie zacieków...dziś pojawiły sie nowe pod oknami połaciowymi w salonie...ale jestem nakręcona na walkę z tymi dziadami....

Coś mnie brzuch kłuje ale wzięłam już nospe. Wczoraj na wieczór wzięłam Ketonal i dobrze mi sie spało....nie bolało aż tak.

Mebelki w połowie skręcone: jedna koloda i połowa witryny :) dziś będzie już wszystko wieczorkiem skręcone.

fogia dobrze, że z Antonim wszystko dobrze:) a i Waga widzę piórkowa...ja mam okk 4 kg więcej niż Ty.

Widzę, że wy dziś wszystkie gładkie i powabne....:)

Hej dziewczyny. Ja wzięłam się z rana za sprzątanie i sernik i zakręcili wodę i musiałam wszystko zostawić. Więc leżę. Albo pójdę spać. Albo w końcu spakuję torbę do szpitala. Zgaga mnie jara bo ostatnio wypijam litry soku pomarańczowego. Nastrój też mam jakiś taki do dupy bo wszystko mnie wkurza i chcę już mieć normalny brzuchol i swoją niunię na rączkach. I w końcu obciąć sobie paznokcie na nogach. A wczoraj na dodatek przyszedł mi zasiłek z zus i okazało się, że 200 zl mniej niż liczyłam więc się wpieniłam. A potem się dziwią, że kobiety nie chcą rodzić dzieci jak są takie warunki. MAMUSIE KANDYDUJEMY W NASTĘPNYCH WYBORACH DO RZĄDU I WYWALAMY POŁOWĘ FACETÓW I MOŻE W KOŃCU MY MAMUŚKI WPROWADZIMY PORZĄDNĄ POLITYKĘ PRORODZINNĄ. Co wy na to :-)

Witam Was wszystkie bardzo gorąco.
Fogia,wspaniale że wszystko dobrze i ze bez tego szpitala się obyło
Ribi widzę że się zawzięłaś na dewelopera i tych pożal się majstrów...i dobrze tylko ostroznie z nerwami.
Marta co to za skórcze...nie strasz nas. Uważaj na siebie i przekonaj dzidzię by siedziała jeszcze troszkę w brzuszku.

Dziewczyny a mnie jaka zgaga nawiedza, aż mi niedobrze jest fuuujjjj.

Życzę wszystkim udanego dzionka i żadnych rewelacji i dolegliwości:):):)

Kate jestem za!!!!!!!!!!

Witam się i ja w mroźny zimowy poranek :)
Dzisiaj mamy akcję odmrażania samochodu, niestety mamy jeden garaż w domu i nasze autko nocuje na dworze, przez co obecnie przypomina lodowy odlew...
Oprócz tego przespałam kolejną noc, cudowne uczucie!
Dzisiaj rajd po sklepach, jutro urodziny małża, trzeba zrobić imprezę, a ja wcale a wcale nie mam ochoty na spęd rodzinny :(

Miłego dnia Brzuchatki :)

I Ja sie witam z Wami z rana.
Monciaa-Ja tez tak mam ze jak czegos bardzo szukam,to im bardziej szukam....tym nie moge znalezc.....i albo znajduje w ostatniej chwili,albo samo sie znajduje,jak juz jest niepotrzebne.
Ribi-Współczuję bólu,i zacieków...kurcze...jeszcze sie musisz nadenerwowac i nauzerac z dziadami......oby wszystko bylo po Waszej mySli.bo oni lubia sie wykrecac od odpo.wiedzialnosci
Marta-oj uwazaj na Siebie....Daj znać co Ci powiedział lekarz....
Fogia-Super ze synuś jest głowką w dół.... i ze tylko poradnia Cię czeka
Klaudoos-U nas zawsze tloki w sklepie....rano moherówki,i jeszcze jezdza ci po nogach koszykami,popołudniu full,wieczorem tez.....ech....dobrze ze m zakupy teraz robi.A do biedronki kiedy nie pojechałabym to ogony i ogony...chyba ze na samo otwarcie.Zdziwił się wczoraj ze nic nie kupił i 60 zł wydał:szok:,ja mowię jak to nic jak kupileś 2 kg kiełbasy swojskiej a ona jest po 22zł za kg to policz sobie...i wszystko jasne:-D

zjadłam paczka ,tlumacze majce aby posiedziala jak najdluzej to bedzie jadla takie pysznosci...misiek jeszcze spi......maz odsnieza......w poniedziałek mam wizyte i powiem Wam ze jestem zdenerwowana czy czasem większego rozwarcia nie mam....no ale brzuch,ok,nic mi się nie napina ,skurczy nie mam...a mimo to juz oczami wyobraźni widzę jak mnie bada i mówi ze teraz jest na 3... Obym nie wykrakała.Leżę i was czytam...dzięki za to ze są laptopy bo bym chyba z nudów padla w tv nic nie ma.Licytuje.
Szwagier...kupił na all...nowego laptopa...w okazyjnej cenie za 1800zł( a normalnie chodzą po 2500,2700)..i przelał kasę ....miesiąc i nic....ani laptopa,ani słychu sprzedawcy..tzn..zero odp na maile i tel.....No ale kasę da się odzyskać..........przedwczoraj był na policji.I nerwy

Kate-TeZ jestem za:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej i ja sie witam ..
Fogia -- same dobre informacje:) ... ja mam miec CC około 20 stycznia.. wiec dzien po Tobie.. no ale zobacze 9 grudnia na wizycie czy nic sie nie zmieniło ..
claudia4you... z tą rwą jest tak ze nie musisz jej miec..

u nas wpozadku.. zimno.. sniadanko zjedzone.. Tomek sie bawi.. a ja ide krzyzówke rozwiazywac do łózeczka.. moze sie zdrzemne jakos mam parcie :)

Do góry