reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

No dodzwonilam sie do gina. Kazal mi przyjechac na badanie zeby stwierdzic co i jak. Wiec zbieram sie i jade.

Trzymajcie kciuki. Na pewno napisze co zdecydowal, a jak nie napisze to oznaczac bedzie ze ...juz prę!:szok:

reklama
Witam. moja nocka minęła koszmarnie :-( zasnęłam przed 1. cały czas się budziłam, wstałam ok 9. teraz leniu****ę w łóżeczku.
Malta będzie dobrze, najważniejsze żeby się nie stresować. Ja już (tzn. za jakieś 2-3tygodnie) już bym chciała rodzić. Nie mogę się doczekać momentu jak będę miała maleństwo przy sobie :-)

bierzesz latarkę, przykładasz tam gdzie dziecko ma główkę, gadasz do niego, że teraz pokażesz mu drogę gdzie ma iść itp :-)
i wolniutko kierujesz po okręgu na dół :-)
koleżance z mojej grupy się udało, my działamy od wczoraj, trzeba tak długo jak się uda.
powodzenia dla Ciebie i dla mnie :-)

Malta Ty jaj sobie nie rób ....nie ma parcia...trzymaj nogi razem....trzymam kciuki

dziewczyny dziś fajne piżamy dla dzieci w lidlu poniżej gazetka

LIDL

Ostatnia edycja:
I ja sie witam w ten wietrzny i zimy dzien ;)

Malta czekamy na wiesci od gina! Mam nadzieje, ze spokojnie wytrwasz jeszcze troszke, najwazniejsze , ze czop nie jest podbarwiony krwia, jest szansa ze jeszcze pochodzisz tydzien /dwa a moze dluzej :). Mam nadzieje, ze dotrwasz do 37 tygodnia.

Ribi oj wspolczuje \ze tak sie meczysz z tymi bolami... :(

------------------------------------
Malta to trzymamy kciuki i mam nadzieje, ze jednak wrocisz spokojnie do domku i jeszcze nie bedziesz rodzila! Czekamy na wiesci!

No dodzwonilam sie do gina. Kazal mi przyjechac na badanie zeby stwierdzic co i jak. Wiec zbieram sie i jade.

Trzymajcie kciuki. Na pewno napisze co zdecydowal, a jak nie napisze to oznaczac bedzie ze ...juz prę!:szok:
Masz nr tel do kogoś od nas? Daj znać koniecznie co i jak, my tutaj wszystkie będziemy czekały :) Trzymamy kciuki kochana :)

Czesc dziewczyny u Nas wreszcie troszke bialo ale malo.Malta MI odszedl czop rozowy w pierwszej ciazy i jeszcze 3 tygodnie chodzilam wiec spokojnie -musisz czekac na rozwoj wydarzen.A JA juz od rana sie wkurzylam jak pisalam mama nie chciala odebrac mi paczki a jak juz sie z nia dogadalam i jej przeszlo to kurier dal plame.Zadzwonil do niej wczoraj wieczorem o 18 ze ma awizo dla sasiadki wiec mu otworzyla zeby do szkrzynki wrzucil a dzisiaj rano patrzy do szkynki a to nie do sasiadki tylko do mnie.No wscieklam sie bo po to wzielam za pobraniem zeby jej do drzwi przyniesli a oni taki numer przeciez to ze nazwisko inne na domofonie to nie moze juz nikt inny tam mieszkac.I zadzwonilam na jedna poczte oni mi kazali na druga nawet rozmawialam z kurierem a on ze to nie on tylko kolezanka i ze nie da sie juz tego dostarczyc mojej mamie bo oni sie rozliczyli z poczta i paczka jest odpisana ze do odbiuoru na poczcie.Ach kurde ciagle cos a mama mowi ze nie wie kiedy wyjdzie z domu bo u nich zamiec.I teraz tak mysle pisac do babki z all ze wyszlo tak a nie inaczej czy czekac?Kurde zeby mi negatywa nie wystawila ze utrudniam.Kasik gratuluje parki -moje marzenie miec parke od zawsze ale trudno juz pokochalam tego malego lobuziaka w brzuszku wiec dowch synkow mi juz nie przeszkadza.
udobruchaj mame by jednak poszla.. ma na to tydzien. potem jest powtorne awizo i po tygodniu (czyli po 2) odsylaja na koszt sprzedajacego!!!

malta- trzymam mocno nogi zacisniete i kciukasy za Ciebie&&&&&&&&& :)

reklama
He, he... staruszki ;)
Malta trzymaj się - jeszcze do nas na te parę tygodni wrócisz :)
Oooo widzę że będą dwie Marysie na stycznówkach :) Bardzo się cieszę :)

A ja dzisiaj mam takie małe święto. Na suwaczku został równy miesiąc. Zatem jak ma być - tak będzie, ale ja zaczynam odliczanie :)
Z tej okazji wezmę się w garść i idę upiec moje ulubione ciasteczka. A potem.... potem je wszystkie zjem :) Ha

Do góry