reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Hej kobietki no tak grudniowki juz sie rozpakowoja ale u nas tez juz sie napewno niedlugo zaczna kobietki rozdwajac...
Blondi to kawal chlopa pewnie bedzie mial ponad cztery kg
Kobietki am pytanie bo mnie meczy czy was tez bla piersi???mnie od kilku dni bola szczegolnie ta wieksza i niewiem co myslec a wizyta dopiero we wtorek...

Blondi super, że wszystko dobrze, nooo synio to sobie rośnie pięknie, wagę ma w sam raz na wyjście, same wspaniałe wiesci nam tu zaserwowałaś:):)

Ribi, Tobie pewnie taka kapiel pomaga na te bóle i chociaż chwilową ulgę masz.

Ewcia, fajnie że Ci córa tak pomaga, mój Rem jak ma coś zrobic to od razu jest śmiertelnie zmęczony lub zajęty...eh

Claudia, noś Ty tą czapkę bo o choroby nie trudno a w naszym stanie raczej to nie wskazane.

A ja wcinam kolację, popijam herbatkę z cytrynką i będę oglądać seriale...muszę korzystać bo jak m wróci to szkoda czasu będzie na tv.

jumabe - poleżysz, odpoczniesz i dotrwasz do terminu - trzymamy kciuki

blondi - jakie wielgachne dziecko :-) gratuluje!

a ja własnie zajadam kolacyjkę :-)

blondi super że wszystko ok, kawał chłopa Ci wyrósł tylko żebyś mogła go urodzić bo Ty taka szczuplutka dziewczyna....

Ribi - szczupła to ja kiedyś byłam, hehe czytaj przed ciążą :-D
Troszkę się obawiam że synuś przekroczy 4kg i będe cierpieć przy porodzie, bardziej :-D moja mama mi opowiadała, że ja 3800 wazyłam i lżejszy miała poród, a mój brat 4200 i się bardzo ciężko takiego "klocusia" rodziło :-(
No ale pije te witaminy a synuś rośnie :p

a właśnie co do witamin dla kobiet w ciąży:
położna z SR mówiła, że te pacjentki co brały Maternę w ciąży rodziły duże dzieci :-)

Blondi - tak dla porównania napiszę Ci, że Magda miała w 36 tc 3660 a urodziła się w 42 tc z wagą 4380. Dobrze by było jakbyś urodziła najpóźniej do 40 tygodnia :)

reklama
Ja uciekam wykąpać się i położę się bo ten brzuch mam jak kamień...taki twardy.
Do jutra, życzę Wam spokojnej nocy.
DOBRANOC OKRĄGLACZKI:):)

Do góry