Blondi84
Mamusia Maciusia :)
monciaa - widzę że nastawienie na dzidzię w grudniu - mój też by chciał grudzień :-)
ribi - ja tam wolę śpiochy albo półśpiochy
chcciaż połozna nie zachwala półspiochów, maja gumki mało rozciągliwe i ugniatają brzusio:-(
tonia - ja mam jedne rajstopki :-)
Tysia25 - ja rozróżniam kiedy się napina macica a kiedy mały się wierci :-) zdarza mi się to kilka razy na dobe taka stawiająca się macica
Ewcia_822 - ciasto cytrynowe, brzmi pysznie:-)
jumabe - powodzenia w szpitalu, obyś wróciła jeszcze w dwupaku
ariska - no moi rodzice kupują na każde Święta świniaka i robią wyroby potem wedzą i ostatnio jak byli przywieźli Nam do spróbowania, niebo w gębie, w lodówce pachnie slicznie:-)Ale mają dla Nas pakunek na Święta wędlinowy, więc nie musimy już kupować tej chemii i tracić pieniedzy![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
modlicha - ja tez nie lubie czapek, zawsze kaptur,przed ciąża zazwyczaj z gołą głową i jakoś nigdy chora nie byłam, bo zimą nie chorowałam nigdy, teraz tak często nie wychodzę, a jak już to w ciąży zawsze kaptur :-)
Znów te korki przepadły zdenerwowałam sie :-( bo wyszykowałam się wcześniej, a teraz mi się dłuży:-( na całe szczęście jeszcze 20 min i jadę do ginekologa:-)
ribi - ja tam wolę śpiochy albo półśpiochy
tonia - ja mam jedne rajstopki :-)
Tysia25 - ja rozróżniam kiedy się napina macica a kiedy mały się wierci :-) zdarza mi się to kilka razy na dobe taka stawiająca się macica
Ewcia_822 - ciasto cytrynowe, brzmi pysznie:-)
jumabe - powodzenia w szpitalu, obyś wróciła jeszcze w dwupaku
ariska - no moi rodzice kupują na każde Święta świniaka i robią wyroby potem wedzą i ostatnio jak byli przywieźli Nam do spróbowania, niebo w gębie, w lodówce pachnie slicznie:-)Ale mają dla Nas pakunek na Święta wędlinowy, więc nie musimy już kupować tej chemii i tracić pieniedzy
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
modlicha - ja tez nie lubie czapek, zawsze kaptur,przed ciąża zazwyczaj z gołą głową i jakoś nigdy chora nie byłam, bo zimą nie chorowałam nigdy, teraz tak często nie wychodzę, a jak już to w ciąży zawsze kaptur :-)
Znów te korki przepadły zdenerwowałam sie :-( bo wyszykowałam się wcześniej, a teraz mi się dłuży:-( na całe szczęście jeszcze 20 min i jadę do ginekologa:-)
Ostatnia edycja: