reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
witam sie.. wyprawila meza na rozmowe.. a zaraz pojde dalej spac.. dzisiajesz noc jedna z lepszych- troszke pobolewal brzuchol przy zmianie pozycji i krocze ale to nic w porownaniu z wczorajsza noca! milego dzionka:-)

Witam i ja:)
Moja nocka też lepsza niż poprzednie. Kochane ja też mam okropną zgagę, czasami mi się tak cofa, że aż coś...Biorę rennie i pomaga, ale ileż można :(

U nas na dworze -10 :( A ja z Wiki do lekarza na 13:05 jadę. Brrrrrrrrrrr

Tym co mają wizyty, życzę udanych wizyt.

I ja się witam:-)

klaudoos - to teraz tylko Ci życzyć, by cały dzień tak dobrze minął jak noc:-D

ja też nie narzekam, w końcu spaliśmy w naszej sypialni, więc poza wstawaniem na siusiu, noc minęła spokojnie:laugh2:

idę robić śniadanko a potem jeszcze zajrzę na pozostał wątki..

Witam się..
Klaudoos cieszę się że nocka spokojna.
U mnie nocka też w porządku,ale rano m obudził,bo nie odpalił samochodu i wrócił po klucze do drugiego,póżniej już nie zasnęłam
Rano było u nas -20,teraz jest -18 a dodam,że mieszkam na drugim piętrze,brrrrr,dobrze siedzieć w łóżku w ciepłej pościeli...:-)

Witam się z Wami kolezanki

U nas -16!!!! masakra jakaś, słonko wychodzi ale przez to pewnie jeszcze bardziej będzie czuć to zimno okropne.
Ja muszę podjechać rachunki na grudzień popłacić, pierwszy dziś więc niech tradycji stanie się zadość.

Blondi udanej wizytki Ci życzę i trzymam kciukasy za pomyślne wieści.

Klaudoos super, że dzisiejsza noc lepsza była, ładuj kochana bateryjki póki możesz i odpoczywaj.

Joasiab, mam nadzieję że WIKI juz zdrowa i obejdzie się bez kolejnych leków.
A Wiki miała te testy z krwi robione??
Mój Marcel też miał i nic nie wyszło a jak miał skórne to cała litania dosłownie.

Witam Was Kochane z rana,
Wczoraj wróciliśmy późno ze SR i już nie byłam w stanie siąść na kompa tak mnie plecy bolały....doczytam co sie działo i za chwilę się odezwe:)

Tonia tak z krwi miała robione, ale nam mówili dwaj lekarze, że ze skórnych czasami wychodzi a z krwi nie, podobno z krwi dokładniejsze są. Zobaczymy co powie lekarz nam dzisiaj.

to i ja się witam porannie,
koleżanka rano zabrała moje L4 do pracy więc musiałam wstać przed 8 i już się nie opłaca kłaść.
o 9.30 ma mnie odwiedzić kuzynka, jeszcze dziś w planach mam pieczenie ciasta na SR i szyneczki do chleba, bo kupiłam wczoraj :-)
znowu się naoglądałam ile szajsu jest w kupnych wędlinach i od razu za ciosem kupiłam wczoraj szyneczkę taką kulkę i dziś piec będę :-)
poza tym u mnie nocka spokojna, tylko odkąd jestem na zwolnieniu mój mąż ma problem wstać do pracy bo mówi że ja taka cieplutka jestem :)
miłego dzionka Wam życzę

reklama
Tonia tak z krwi miała robione, ale nam mówili dwaj lekarze, że ze skórnych czasami wychodzi a z krwi nie, podobno z krwi dokładniejsze są. Zobaczymy co powie lekarz nam dzisiaj.

no mój mały jak miał z krwi to miał 11 miesięcy i nic nie wyszło bo generelnie u tak małych dzieci rzadko alergia sie ujawnia. Potem wychowywanie jego polegało na metodzie prób i błędów, dosłownie doświadczenia na dziecku przeprowadzałam i w ten sposób dochodziłam do tego czego nie moze. Poł roku temu miał skórne i doszło mu jeszcze tych alergenów. No ALE Wika starsza to napewno te testy z krwi u niej miarodajne wyszły. I tego Wam życzę, bo życie z alergicznym dzieckiem nie jest takie proste.

Do góry