reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dziewczyny natknełam się gdzieś na wypowiedź dziewczyny z porodówki żeby na porodówkę też zaopatrzyć się w renie bo ona męczyła się 20 godzin ale nie z powodu bóli ale właśnie zgagi i miała jedną tabletkę którą dzieliła na 4 żeby była na dłużej

reklama
biala- ja czekam na rozwoj wydarzen! zoabcze jak dzisiejsza noc itd.. wizyte generalnie mam dopiero 10grudnia.. a moj gin na wszuytkie dolegliwosci mowi- normalne- tylko gdybym puchla to mocz mam oddac na badanie i mierzyc cisnienie zeby nie byl to stan przedrzucawkowy- przed tym mnie broni!!

ja sie zaraz klade oczywiscie maz zasnie a ja na laptopie bede siedziala bo ja nie zasne od razu!

kurcze zjedlismy tego mc donalda i maly teraz nagle sil dostal.. raczki czuje głęboko w posladkach:) a brzuch caly chodzi:) no to ciekawa noc sie zapowiada:)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki bidulki. Wspólczuję tych drętwiejących kończyń, skurczy i oczyszczania. Życzę przespanej i niedokuczliwej nocy :)

hej girls

Ja najchętniej przespałabym cały dzisiejszy dzień. Kręciłam się po domu, kładłam się na chwilę i wielce zdziwiona budziłam się po godzinie. ;-)

mój m. właśnie się pakuje, jutro jedzie w trasę więc znowu będziemy się z syniem rządzić tylko we dwoje.

Fifcio czuje się już dobrze, jutro pomalutku rozszerzamy dietkę.

AsiaK nieźle hehehe fajnie, że jej się podoba

monciaa
, pewnie że zleci - jeszcze trzeba się pomęczyć trochę

joasienka to pracowity dzionek był, mi też jeszcze zostały 2 miesiące, razem doczekamy ;-)

ariska dobrze, że piszesz o tym rennie do szpitala - trzeba będzie wziąć

Ja też już się kładę bo moje placka nie wytrzymają zaraz, jeszcze sobie herbatkę na zgagę wypiję - może coś da

A dla Was spokojnej nocki i bez dolegliwości

,malta -tak na fotelu mi badał szyjke.....slyszalam ze moze tak byc.....wiec jak przeszlo to ok.

ja cos nie moge usnac...m w pracy na nocke...ech.....maly spi ....wrocili dopiero 15 po 20 stej...no ale oponki kupione zmienione i wreszcie normalna jazda...uf...
korki korkii warszawa cała sparalizowana...strasznie dlugo jechali.:eek:
Mi na porodowce nie pozwolily sie wody napic....a strasznie mi bylo goraco i bardzo mi sie chcialo pic...tylko moglam zwilzyc usta:cool:

Ja wlasnie mleczko popijam bo zgaga sie przyplatała jednak....ale dzis mleczko pomocne:-)

ariska Ty mnie nie załamuj z tą zgaga przy porodzie:-(
blondi trzymam kciuki za wizyte...o której masz??

reklama
Do góry