reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dziewczyny natknełam się gdzieś na wypowiedź dziewczyny z porodówki żeby na porodówkę też zaopatrzyć się w renie bo ona męczyła się 20 godzin ale nie z powodu bóli ale właśnie zgagi i miała jedną tabletkę którą dzieliła na 4 żeby była na dłużej

reklama
biala- ja czekam na rozwoj wydarzen! zoabcze jak dzisiejsza noc itd.. wizyte generalnie mam dopiero 10grudnia.. a moj gin na wszuytkie dolegliwosci mowi- normalne- tylko gdybym puchla to mocz mam oddac na badanie i mierzyc cisnienie zeby nie byl to stan przedrzucawkowy- przed tym mnie broni!!

ja sie zaraz klade oczywiscie maz zasnie a ja na laptopie bede siedziala bo ja nie zasne od razu!

kurcze zjedlismy tego mc donalda i maly teraz nagle sil dostal.. raczki czuje głęboko w posladkach:) a brzuch caly chodzi:) no to ciekawa noc sie zapowiada:)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki bidulki. Wspólczuję tych drętwiejących kończyń, skurczy i oczyszczania. Życzę przespanej i niedokuczliwej nocy :)

hej girls

Ja najchętniej przespałabym cały dzisiejszy dzień. Kręciłam się po domu, kładłam się na chwilę i wielce zdziwiona budziłam się po godzinie. ;-)

mój m. właśnie się pakuje, jutro jedzie w trasę więc znowu będziemy się z syniem rządzić tylko we dwoje.

Fifcio czuje się już dobrze, jutro pomalutku rozszerzamy dietkę.

AsiaK nieźle hehehe fajnie, że jej się podoba

monciaa
, pewnie że zleci - jeszcze trzeba się pomęczyć trochę

joasienka to pracowity dzionek był, mi też jeszcze zostały 2 miesiące, razem doczekamy ;-)

ariska dobrze, że piszesz o tym rennie do szpitala - trzeba będzie wziąć

Ja też już się kładę bo moje placka nie wytrzymają zaraz, jeszcze sobie herbatkę na zgagę wypiję - może coś da

A dla Was spokojnej nocki i bez dolegliwości

,malta -tak na fotelu mi badał szyjke.....slyszalam ze moze tak byc.....wiec jak przeszlo to ok.

ja cos nie moge usnac...m w pracy na nocke...ech.....maly spi ....wrocili dopiero 15 po 20 stej...no ale oponki kupione zmienione i wreszcie normalna jazda...uf...
korki korkii warszawa cała sparalizowana...strasznie dlugo jechali.:eek:
Mi na porodowce nie pozwolily sie wody napic....a strasznie mi bylo goraco i bardzo mi sie chcialo pic...tylko moglam zwilzyc usta:cool:

Ja wlasnie mleczko popijam bo zgaga sie przyplatała jednak....ale dzis mleczko pomocne:-)

ariska Ty mnie nie załamuj z tą zgaga przy porodzie:-(
blondi trzymam kciuki za wizyte...o której masz??

reklama
Do góry