reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

martusia powiem Ci, że w biedronce są naprawdę dobre rzeczy. Nie wszystkie ale część tak....Ja w Biedronie kupuję np. Kindziuka (jest najtańszy bo kosztuje ok 4 zł a w hipermarkecie 6-7 zł, mleko-dobre i nie ma różnicy z innymi bardzij firmowymi, jogurty są dobre, bagietki z masłem czosnkowym do pogrzewania, sery typu Brie(made in Biedronka) i inne rzeczy. A krewety tam są naprawdę niedrogie i duże...
Zrób sobie z sosem czosnkowym(oliwa z oliwek,lub zwykly ojek rozgrzewasz, na to posiekany czosnek, wczesniej osolone krewety wkladziesz na rozgrzany tluszczyk dusisz 3 minuty i wylewasz na talerz razem z sosem...jesz z salata i bagietką...sos jest nieziemsko dobry)

reklama
MartaPe witaj i wracaj do zdrowia

aniwar no właśnie lepiej nie kombinować, skoro to nie nasze rzeczy, musimy jakoś to wytrzymać, może kiedyś będzie nas stać na swoje mebelki

malta
to super wypad miałaś

gabriella
to super że mały rośnie jak na drożdżach - wytrzymaj jeszcze kilka tygodni - o ile się będzie dało
..............................................................................
u nas zima na dobre, cały czas sypie i sypie
mój ze mną w domku siedzi i nie wiadomo czy w tym roku będzie jeszcze pracował....

nie ma wody w bloku , więc na śniadanko musimy poczekać

gabriella- najwazniejsze ze wszystko ok... ciekawe ile mój wazy, pewnie juz 3kg na pewno.. poza tym, coraz bardziej mi brzuch ciązy tzn.. czuje ciezar w nim..

kurcze u nas wieje i zimno.. mialam jechac do auchan ale za cholere nie rusze dupska w to zimne..:no:

a ja już zmykam ogarnąć mieszkanko i wypindrzyć się:-)
może jakąś maseczkę sobie zrobię dzisiaj (coś w stylu spa domowego:-D )

mąż zaraz przyniesie mi olejek śmietankowy to machnę jeszcze jedno ciasto :-) a miałam dzisiaj nic nie robić :/ ale jak tu nic nie szykowac jak wiem że kilka osób i tak przyjdzie:-D

gabriella gratuluję synka,ale tak się zastanawiam że moje maleństwo w czwartek wazylo prawie 2 kg, wiec ciekawe ile bedzie wazyc przy porodzie:)

ribi, klaudos... -- posciele sliczne:)
claudia4you---a moze przyklej od wewnatrz brystol jakis zółty.. czy niebieskie.. na tasme.. nie bedzie widac co w szafkach a i łatwo sie zdejmie jak bedzie potrzeba:)
dziewczyny uwarzajcie na siebie.. teraz bedzie tylko coraz bardziej ślisko....

Czekamy tu na info z waszych wizyt:)
Gabrielle --- no super! kawał faceta .... wiem ze chcesz na stycznien dopiero rodzic. . napewno Ci sie uda:)
..a u nas ..no cóż w całej Polsce pada snieg.. tylko u nas niee:( jest zimno.. ale we srode zapowiadają -19 w dzien ) pozatym.. mam rozładowany akumulator ... oczywiscie ja samochodem nie jezdziłam... albo mój M( jak jezdził) .. albo moja Mama( biorac fotelik ) zostawili zapalone swiatełko nad drzwiami... no i WINNEGO NIE MA.. a akumlator prawie zdechł... do tego mój kochany męzulek zapomniał wlac mi płynu zimowego do spryskiwaczy... i teraz musze czekac na odwilz.. ( wsciekłam sie na nich strasznie) Tomus dzis przespał nocke CAŁĄ sam.. ani razu sie nie obudził... o 6 rano zmieniłam mu pieluszkę( ale tez go nie budziłam... i dałam mleczko. i wstał o 8:45... Boli mnie głowa.. a tak to jest ok... Planuje na obiad zrobic szczawiówke z jajkiem..

snieg pada.. jak by chciał a niemógł.. a ja juz chce Tomka na sanki wysłac.. bo jak najszybciej zapomnał o wózku :(

Ostatnia edycja:
claudia-tez pomyślałam tak jak biala radzi.....ja bym tak zrobila....jak masz te szkło ze srebrnym to mozesz srebrny dokupić.....
Ribi-Kupuję w biedronie:)ale jeszcze jakoś nie odważylam się krewet... i ser taki śmietankowy okrągly z papryką mają niezly na tackach...fetę tez....na lazura juz się nawet nie patrzę bo bym nie wytrzymala i go pożarła...więc staram się omijać akurat te półki.A tak mnie wzielo jak wczoraj tych ugotowanych oglądałam....az ślinka mi kapała.....
A Maluch pewnie powyzej 3 kg:)
biala-wspólczuję prawie padniętego akumulatorka i tego ze musisz czekać na odwilż z plynem do spryskiwaczy...U nas śniegu sporo...pewnie maly zacznie się domagać sanek.a niech go tatuś ciągnie:)
gabriella-super ze wizyta udana!!No synuś kawał chlopa będzie.
monciaa-a co to za święto ze tyle ciach pieczesz??jesli się mozna podpytać?:)

ribi- a masz taki koncowy wykresik z usg? tam jest w jakich "centylach"dziecko sie miesci.. lekarz który robil mi usg- nie moj ginek- sprawdzal wg tego wykresu i stwierdzil 3500-3800 maly mial 2100 z malym hakiem w 32t0d wiec twoje malenstwo mysle ze do 3500 max bedzie mialo..

reklama
Do góry