jakby bylo 3,5kg to ksiązkowo ja do 4kg moge rodzic, tzn bardzo bym chciala zeby taki byl... zobaczymy... pospalam 50min ale jeszczze mi malo..klaudoos sprawdzałam i tam jest napisane , że na 90% będzie 3500....więc chyba mój chłopaczek duży nie będzie...
reklama
Witam poniedziałkowo
Za oknem zima , ja nie wyspana ale trzeba wstac by ogarnac mieszkanie
Obiadek został wczorajszy wiec nie musze dzis nic kombinowac
Niestety brak ziemniaków spowodowało ze musze dzis wyjsc do sklepu
Ewcia822 , Marusia29 trzymam kciuki za wizyte:-)
MartaPe dobrze ze juz te krwotoki ci mineły
Klaudoss sliczne masz te posciele!
Gabriella ciesze sie ze po wizycie wszystko ok Ale masz duzego synusia A co do szyjki no cóz trzeba teraz uwazac
Monciaa czyzbys miała dzis urodzinki??
Joasiab to daj znac co lekarz powiedział, ja mam wizyte w srode ale tez mam wlasnie takie upławy
Claudia czapki nie sa wcale takie złe, dla maluszka lepiej bys sobie je nosila, chyba ze chccesz byc chora
Pozdrawiam i znikam teraz troszke ogarnac mieszkanko no i cosik zjesc
Za oknem zima , ja nie wyspana ale trzeba wstac by ogarnac mieszkanie
Obiadek został wczorajszy wiec nie musze dzis nic kombinowac
Niestety brak ziemniaków spowodowało ze musze dzis wyjsc do sklepu
Ewcia822 , Marusia29 trzymam kciuki za wizyte:-)
MartaPe dobrze ze juz te krwotoki ci mineły
Klaudoss sliczne masz te posciele!
Gabriella ciesze sie ze po wizycie wszystko ok Ale masz duzego synusia A co do szyjki no cóz trzeba teraz uwazac
Monciaa czyzbys miała dzis urodzinki??
Joasiab to daj znac co lekarz powiedział, ja mam wizyte w srode ale tez mam wlasnie takie upławy
Claudia czapki nie sa wcale takie złe, dla maluszka lepiej bys sobie je nosila, chyba ze chccesz byc chora
Pozdrawiam i znikam teraz troszke ogarnac mieszkanko no i cosik zjesc
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kolejny tydzień czas zacząć
Pierwsza od 3 dni przespana noc, pobudka dopiero przed 7 rano, cieszę się jak dziecko
Niestety od rana boli mnie głowa, więc czuję, że dzień mi upłynie pod znakiem leżenia i wykonywania jak najmniejszej ilości ruchów...
Co do rożka, to kupiliśmy bez usztywnienia, do tego mama dała nam kocyk, w którym nosiła mnie i moich braci, więc coś się zawsze wybierze
Wczoraj wieczorem odwiedziła nas znajoma rodziców z naszym półrocznym Zięciuniem (Mały kleił się do mojego brzuszka, jakby czuł, że tam mu przyszła żona rośnie ;-)) i dostaliśmy od nich dwie wielkie reklamówki ubranek, w różnych rozmiarach, jak wysypaliśmy to wszystko na łóżko, to aż się za głowy złapaliśmy, ile tego! Nie kupuję już żadnych ubranek, bo w końcu w szafie będą zajmowały więcej miejsca, niż moje i małża razem wzięte
Pierwsza od 3 dni przespana noc, pobudka dopiero przed 7 rano, cieszę się jak dziecko
Niestety od rana boli mnie głowa, więc czuję, że dzień mi upłynie pod znakiem leżenia i wykonywania jak najmniejszej ilości ruchów...
Co do rożka, to kupiliśmy bez usztywnienia, do tego mama dała nam kocyk, w którym nosiła mnie i moich braci, więc coś się zawsze wybierze
Wczoraj wieczorem odwiedziła nas znajoma rodziców z naszym półrocznym Zięciuniem (Mały kleił się do mojego brzuszka, jakby czuł, że tam mu przyszła żona rośnie ;-)) i dostaliśmy od nich dwie wielkie reklamówki ubranek, w różnych rozmiarach, jak wysypaliśmy to wszystko na łóżko, to aż się za głowy złapaliśmy, ile tego! Nie kupuję już żadnych ubranek, bo w końcu w szafie będą zajmowały więcej miejsca, niż moje i małża razem wzięte
kochana wiesy to sa orientacyjne.. ja mam nadzieje ze skoro na dobrym sprzecie mialam robione to beda adekwatne!! bo na tym beznadziejnym co mi moj robi usg to w 19tyg za 1 razem wyszlo 2100 a za drugim badaniem- pomiarem 1800-1900. tylko czytaalam na grudniowkach chyba wczoraj ze na usg przed porodem malenstwo mialo miec 3400 a urodzilo sie niespelna 4300.. rany..według tych centyli co piszesz Klaudos to mój Kubus nawet 3 kilo nie bedzie miał :/
C
claudia4you
Gość
monciaa
sto lat
sto lat
sto lat
sto lat
monciaa a ta impreza to z jakiej okazji?I chyba trochę przegięcie 11 osób, powinni brać pod uwagę, że ciężarna nie ma już tyle siły i nie taką kondycję...
a ja chwilę poleżałam w onnej pozycji i już niby trochę lepiej ale masakra tak mnie boli wszystko. U nas śnieg mega i czeka mnie odśnieżanie samochodu.....a mąż o 9 go wyprowadził mi z garażu....
a ja chwilę poleżałam w onnej pozycji i już niby trochę lepiej ale masakra tak mnie boli wszystko. U nas śnieg mega i czeka mnie odśnieżanie samochodu.....a mąż o 9 go wyprowadził mi z garażu....
reklama
C
claudia4you
Gość
chyba się położę albo siądę sobie, w głowie mi się kręci.....
Podziel się: