reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Witam z rana w zaśnieżony poniedziałek....za oknem śnieg sypie i u nas już zima pełną parą.
Wczoraj wróciliśmy dopiero ok 20 i tak mnie bolała kręgosłup że poszlam odrazu się wykąpać i spać....
Póki co muszę doczytać co wczoraj napisałyście i za chwilę zabiorę głos ;)

Ok pobierznie Was doczytałam:)

klaudoos widzisz jaki malutki wózeczek?:) Oby wszystko z nim było ok i najważniejsze żeby się dobrze prowadził....myślę, że w środę będziemy go już mieli.

fogia ja albo dostanę rożek używany od koleżanki a poza tym mam też rożek w tym komplecie pościeli jaki chcę zamówić....

Co do krewetek to kupuję mrożone, bo na świerze ciężko trafić. W Biedronie są fajne i duże i mniam...

A co do pościeli to myślę nad kolorem. mam taki słoneczny-żółty pokój w nim jest mała sofa z ikei w bialo-granatową krate i chyba najlepszabędzie niebieska pościel....chociaż inne też mi się bardzo podobają....może coś doradzicie?

http://allegro.pl/15ele-posciel-hafty-z-moskitiera-90x120-milpol-i1323348013.html

dziewczyny uważajcie na siebie bo jest ślizgo i o kontuzje i upadki nie łatwo!!!!!zachowajcie wszelkie środki ostrożności:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki! wstałam dzisiaj jakaś obolała, ręce , nogi...plecy..:/ m przyniósł świerze pieczywko i pączka, jest mi teraz tak słodko, że szok, na dodatek popiłam mlekiem z miodem:p u nas też zima, ciągle pada, ale jest ładnie:) ja oczywiście zaraz drzemka :) miłego dnia!!

Dzień Dobry!!:-D

Wczoraj nie miałam czasu na bb, więc idę poczytać co tam u Was się wczoraj wydarzyło..

Byliśmy wczoraj u moich rodziców, odebrałam zaległy prezent urodzinowy od moich sióstr - grę "Jenga" i jak przyjechaliśmy do domu to z teściem graliśmy do wieczora..:-)

Mój właśnie odśnieża plac - tyle tego napadało!!:szok:

ribi- mi sie podoba- spioch niebieski:)i mysle ze do zoltego pokoju w sam raz.. ja mam posciele: 1327242746.jpg i jungle.jpg ta ostatnia ma ochraniacz na cale łózecko- ona sie zlewa w pokoju.. ta niebiesko zielona- ma bledsze kolorki ale fajny kontrast jest..

klaudoos sliczne te Twoje pościelki:) szczególnie ta niebieska z zielonym....ja póki co kupię tę pościel a później będę myślała nad pościelką na zmianę:)
Kochana oprócz kręgosłupa palce mnie bardzo bolą...czuję się jak staruszka...czy to reumatyzm?

klaudoos sliczne te Twoje pościelki:) szczególnie ta niebieska z zielonym....ja póki co kupię tę pościel a później będę myślała nad pościelką na zmianę:)
Kochana oprócz kręgosłupa palce mnie bardzo bolą...czuję się jak staruszka...czy to reumatyzm?
nie kochana raczej nie reumatyzm:) to ciąża:) powaznie! malenstwo ugniata Ci kregi, i masz takie odczucia.. reumatyzm to m.in cholerny ból w stawach zwłaszcza na zmiane pogody- i tutaj cieplo!!!!! termofory, posciel itd itp...musisz jeszcze troche wytrzymac.. a po porodzie nie bedziesz pamietała o bólu..

Witam się z wami kochane:)
Jeszcze mam prąd!!! jupi....
Ale wieje i sypie na maksa....cale schody mi zasypalo....a do wieczora to ojoj.... pewnie dlatego jest prąd...raczej nic w taka pogodę robić nie będą.
Uważajcie na Siebie-Zielona..ja tez zamarlam jak przeczytałam ze upadlaś...dobrze ze na bok,joasia-dobrze ze m byl z Tobą....oby Ci szybko przeszlo.....
Tysia-ale mi narobiłaś ochoty na pączka.... a ja nic slodkiego nie mam...prócz miodku...ale kanapkę zaraz zjem,bo niedawno wstaliśmy,
Ewcia-Ja mam tez dziś wizytę u ginka,trzymam kciuki oby udana...mam nadzieję ze moja szyjka nie skrócila się bardziej i jest zamknięta
Ribi-To skoro polecasz te biedronkowe,bo ja mialam wahanie czy brać czy nie....to się skuszę bo te black tigery wyglądają nad zwyczaj apetycznie...co do pościeli to wszystkie ładne,więc cięzka decyzja..mi jednak najbardziej podoba sie ten seledynek:)
Lecę na sniadanko.....

cześć dziewczynki:-)

miałam koszmarną noc - ręce mi drętwiały i bolały tak jakby mi je ktoś wykręcał:/ co godzinę musiałam siadać na brzegu łóżka po to, aby ręce mogły pozwisać i aby krew do nich doszła... nad ranem nie wytrzymałam już z bólu i się wyryczałam:/
Gdyby nie to, że dzisiaj powinnam kwitnąć i być szczęśliwa i przyjmowac gości, to chętnie leżałabym cały dzień w łóżku...i odsypiała nockę...

klaudoos - sliczna pościel:-)

dziewczyny -trzymamy kciuki za wizyty:-)

Witajcie Brzuchatki:-)

Po dwoch dniach nieobenosci na BB, myślalam ze sie nie doczytam do ostatniej stronki- tyle naskrobałyscie!

Z moimi chlopakami bylismy w gosciach , w Koszalinie. Wizyta super udana:-) Najpierw wieczor Andrzejkowy a potem niedziela tez bardzo przyjemna:-) Po śniadaniu była tak piękna pogoda, słoneczko świecilo, zero wiatru i lekki mrozik- więc wyskoczylismy na spacerek nad morze:-)

Ja z zoną kuzyna i dziecmi pojechaliśmy do Mielna a nasze chłopy kaca leczyli:-D a wiadomo ze "na kaca najlepsza praca" wiec dostali zadanie -przygotowac obiad:-)

Nad morzem wczoraj- rewelacja! A ludzi jak w sezonie. Polecam!

Ribi- ja równiez wybralam taką pościel, z haftem Miś na księżycu, tylko kolor żólto- kremowy. Całego zestawu nie mam ,tylko koldrerke, poduszke i ochraniacz, do tego jeszcze rożek, kocyk i ręcznik z kapturkiem. Wszystko bardzo ładnie jest uszyte:-)

reklama
byłam u ginki
mimo że ostatnio miałam u niej usg, dziś też zrobiła
CHŁOPAK i twierdzi że tu pomyłki żadnej być nie może :)
to 33-34 tydz. a waży już 2900 :)
wg niej będzie miał jakieś 3600 (ostatnio trafiła wręcz idealnie, zobaczymy tym razem)
szyjka trzyma ale jest bardzo miękka a główka jest wg niej już tak nisko, że czas zacząć uważać aby w grudniu przypadkiem nie urodzić
buuuuu buuuuuuuuuuu

Z laboratorium zadzwonili podać wyniki, a ginka stwierdziła, że dawać im nie wolno bo pacjentki biorą gubią itd. więc ONA SAMA zabroniła. ciekawe
--------------------
a tak poza tym dzień dobry :-)

Do góry