reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Co do poziomu cukru, to też mi się wydaje, że ciężarne mają inne normy, mnie przy obciążeniu 50g wyszło na czczo 81 a po godzinie 120 i lekarz mówił, że to bardzo dobry wynik (dzięki Bogu, bo 75g chyba bym nie dała rady spożyć).

mi po godzinie z 50 glukozy wyszło 121 i lekarz powiedział, że dobry wynik.

reklama
A u nas mija wieczór jakoś tak zwyczajnie :) Wiki zasypia, mężuś prasuje a ja do was zaglądam. W Biedronce u nas mandarynki po 2,6 zł ale pyszne jak nie wiem :) Mąż mi kupił :)

Asia a co się działo, że byłaś w szpitalu?

u mnie też nudno.. mój niby cały czas w domu, ale zajęty malowaniem, teraz jeszcze z teściem kaloryfery przykręcają.. Ja chciałam powoli w łazience kafelki myć, ale jeszcze za wcześnie bo w pon będą coś tam robić i nie ma sensu.. tylko drzwi umyłam..

teraz puściłam TVN - bajka leci:-D:-D

a ja dopiero zauważyłam, że są już SIERPNIÓWKI i naskrobały już kilkanaście stron :-)

modlicha - to ja też włącze TVN i pooglądam:-) Happy Feet :-D

A ja się nie nudzę :)))
Mam ciekawą książkę - w dwa dni pożarłam 300 stron.
Zrobiłam szydełkiem czapkę dla Ani - to dzisiaj :)
I mam jeszcze mnóstwo ciekawej roboty. Tylko już mi ciężko.
Dziewczyny - coraz częściej będziemy się wyprawiać do szpitala. Trzymajmy się razem i informujmy nawzajem o tym co się z nami dzieje. Z duchowym wsparciem i modlitwą wiele sobie możemy pomóc :)

reklama
Do góry