reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

fajnie że się nasze mamuśki odezwały po czasie :biggrin2:

cieszę się, że nie zapominacie o nas

My zaraz z moim idziemy sprzątać w szafkach i coś porobić :-)
razem raźniej - tak to wszystko sama robiłam

reklama
Ariska obstawia 2 styczeń
ja obstawiam 2 styczeń
kludoos 3styczeń
Kto tam jeszcze? Blondi? Aniwar?

To dziewczyny rodzimy razem? :)))))))))))

Ostatnia edycja:
A ja zjadłam właśnie kluseczki leniwe z mięskiem i sosikiem....a teraz czuję ze maja ma czkawkę...he he:-D
Ariska-Ja tez wolę lekarza ginekologa jak babkę jest delikatniejszy jak kobieta no bez porównania...a jeszcze śmiesznie bo ja mam takie same nazwisko jak mój ginek:)...i były z tego powodu rózne śmieszne sytuacje(poprzednia ciaze tez mi prowadził,chodzę juz do niego od prawie 6 lat)łącznie z tym ze miałam profity w szpitalu ...ze po rodzinie jesteśmy:-D a tu pokrewieństwa niestety brak....

Ojej ..Ewcia- rzeczywiście straszne!!!nie powinna Ci tego od razu mowić...ale pewnie i tak byś się zestresowała.kurcze...oby właściciel stacji polożył większy nacisk na bezpieczeństwo swoich pracowników.
oj zalezy od gina! moi (faceci wszyscy bez wyjatku bardzo delikatni albo w miare delikatni) a chodzilam do babeczki- Joasienka wie o kogo chodzi- dr Grzybowska- mloda babeczka ale tam to badanie to wrecz przyjemnosc:-) ona mi powiedziala ze do badania wziernikiem, cytologii i palpacyjnego napiac miesnie tak jakby sie kupke chcialo zrobic- sluchajcie to pomaga!!!!!:tak: od tego momentu zawsze tak robie! wyjatki: wczesniej zjadlam cos typu fasolka kapusta:no: lub chce mi siusiu:no: ale jakos od 20tyg ciazy badanie mnie nie bolalo, nie bylo nieprzyjemne wrecz czulam luz jak było palpacyjne;-) a teraz musze wczesniej zrobic siusiu i niech robia co chcą byle niech nie sprwadza miednicy- spojenia bo po ostatnim badaniu chodzic i siedziec nie mpglam:wściekła/y:

a ja wlasnie zrobilam racuszki wg przepisu Dominiki....dziewczyny ktore nie robily polecam...sa MEGA !!!!a jeszcze z jablkami są dopiero super

Kochane a ja mam przeczucie że klaudoos, damqelle, aniwar i ariska to jeszcze w tym roku będa tulic swoje dzidzie...:-)

Więc jak zakłady to zakłady, stawiam że jako pierwsza rozpakuje sie, po połowie grudnia- klaudoos a reszta to już poleci....:-)

Fajnie ale ja tam zaplanowalam sobie na styczen i nogi mocno zaciskam przynajmniej do 1 stycznia:-)

Ja na początku ciąży robiłam zakłady co do płci, a teraz planuje konkurs na odgadnięcie daty porodu :D Ja strasznie niecierpliwa jestem i chciałabym dzidzie tuż po Nowym Roku, ale obstawiam, że malutka się trochę spóźni, więc myślę, że się rozpakuję ok.20 :p

reklama
A ja wam powiem w pon czy dołączę do nich czy nie(znaczy czy są duze szanse).....teraz jak robiłam m obiados ...juz poszedł do pracy to ...normalnie tak mnie krocze bolało ze hej...jeszcze czułam ucisk na zwieracze...jak by mi się chciało na coś większego do łazienki...mam nadzieję ze szyjka się nie skraca bardziej,ale mala jest nisko bardzo ech....wczoraj to az musiałam się połozyć na godzinę bo nie byłam w stanie dojść do lazienki.
Poganiam męzucha aby mi robił szuflady w szafie(dla majci)bo bym chętnie zaczęła prać...a nie zaczne prac bo wysuszonego i poprasowanego nie będę miała gdzie upchnąć...a nie będzie leżało luzem na fotelu i się kurzyło...A przyjdzie co do czego to nawet nie będzie wiedział co wziąsć dla malej...albo gdzie jest...albo będzie niepoprane(zaakcentowałam mu odpowiednio to słowo)....bo nie miał kiedy...a tak to z szuflady to weźmie i juz.
Powiem wam ze chyba zadziałało ....
Jeszcze stwierdził zebym dziś nie prała bo on wychodzi,lepiej niech zacznę prać jak on jest w domu...(w ręku ani na tarze tego nie piorę tylko pralka pierze)..więc o co kaman?? a wogle to stwierdził zebym dopakowala do torby w razie czego jak bym po poniedzialkowej wizycie musiała iść polezeć do szpitala....bo taka opcja tez moze być ...choć nie ukrywam ze wolalabym dom.A najlepiej aby nic się nie skracało.

Ostatnia edycja:
Do góry