reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

blondi-ty tez bidulko z tą rwą walczysz??? jezu, mi tego jeszcze do szczęscia brakuje:) to bym wogole jęczałą;D oczywiscie u mnie po wczorajszym w miare intensywnym dniu dzisiaj juz boli tam.. główka napiera wiec nawet chodzic nie moge a powinnam wybrac sie do szkoly na osiedlu na wybory.. w ogole jakis katar dostalam.. kicham.. kurde zeby to sie nie rozwinelo;/

to cos (uczulenie) mi przeszlo- rano wczoraj sudocremem smarowalam.. poczekamy i zoabczymy bo to mi sie powtarza..

zdrówka życzę i oby nic poważnego się nie przyplatało... ja się obudziłam z bólem gardła... wierzę, ze wreszcie się doleczę bo nie daję rady, chodzić nie umiem a tu jeszcze choróbsko...wrrr

reklama
ribi - wpadaj do Legnicy - teściowe nie mają nic przeciwko:-D

a my już po kościółku - na 14 jedziemy do teściów ( nie doczłapię się do nich dzisiaj na piechotkę).

dziewczyny współczuję wam tej rwy - moja na szczęście przeszła samoistnie - i oby nie wróciła. Za to ręce drętwieją mi na maksa;-( aż się ryczeć chce... biorę już magnez i nic nie daje - nie moge nic robic rękoma - jakaś zmora czy coś... normalnie śniadanie jadłam chyba z 10 przerwami, w kościele mąż trzymał torebkę a ja walczyłam z wielgachnymi zdrętwiałymi rękoma:/

zaliczyłam z dziećmi kościół.. zaraz obiad wsuniemy i dalej będę leżeć

ech..jakiegoś smutasa złapałam, tak mi jakoś zle na duszy.

Dziewczyny, kurujcie się co to za góle gardła i kichania..
herbatka z cytrynką i miodzikiem i do wyrek poleżeć...napewno Wam przejdzie.

zaliczyłam z dziećmi kościół.. zaraz obiad wsuniemy i dalej będę leżeć

ech..jakiegoś smutasa złapałam, tak mi jakoś zle na duszy.

Dziewczyny, kurujcie się co to za góle gardła i kichania..
herbatka z cytrynką i miodzikiem i do wyrek poleżeć...napewno Wam przejdzie.
To fajniusio, że juz poza domkiem byłaś :-) ja jeszcze z łózka nie wyszłam :-(

Blondi - trochę się pocieszyłam, jak napisałaś, że Twój Maluszek miał mniej aktywny dzień, właśnie wczoraj Tosia nie dokazywała, czkawkę miała tylko raz i też się zaczynałam niepokoić, czy wszystko w porządku... A wszystko przez to, że się czasem naczytam jakiś strasznych artykułów i później w głowie mi się roją głupie myśli :(

No widzisz to masz jak ja, też się naczytałam a potem sobie nawkręcałam, na całe szczęście okazało się, że wszystko OK ;-) u Ciebie tez tak będzie napewno :) dziś napewno Tosia się odezwie :) daj jej czekoladki :-)

Dziękuję za rady odnośnie wyłudzenia ode mnie kaski, cóż tak to jest jak człowiek nie ma to mu jeszcze zabiorą :-( może wydrukuję maile i sam przelew i pojedziemy z mężem na policje zapytać czy coś w tej kwesti są w stanie zrobić...
Ale to może jak noga wróci do normy, chciałam dziś tez na wybory i do kościółka, ale chodzić mi ciężko nie wiem czy się uda... zobaczymy co z tej niedzieli wyjdzie...

BLONDI, z domku mam zamiar wychodzić tylko jak naprawdę trzeba czyli do lekarza i na badania ewentualne...no a do kościola trzeba tym bardziej, że starszy syn komunię ma w maju. Z drugiej strony jak się czasami nie pójdzie do kościoła to człowiekowi brak czegoś..
ja mam dosłownie 100metrów więc naprawdę nie idziemy tylko w wyjątkowych sytuacjach.

A mój organizm tak woła słodkiego, że zrobiłam sobie po obiedzie gorącą czekoladę i chyba całą bombonierę średniego toffifee zjem.. ach co za słodycz:):)

czesc dziewczyny!
witam sie i jak w niedzielne popoludnie. Jak dzisiaj zajrzalam na nasze BB i zobaczylam nowe watki to podobnie jak wiekszosc z Was naprawde pomyslalam ze ktoras z Nas juz rozpakowana :D
Blondi dobrze ze sie odezwalas, ze malenstwo sie rozruszalo bo i ja po wczorajszym Twoim wpisie myslalam co tam u Was i tez zaczelam sie w siebie bardziej wsluchiwac czy mala regularnie sie rusza. ale narazie wszystko ok:)
Claudia dobrze ze bol zeba przeszedl. Ja sie wybieram w tym tygodniu do dentysty na przeglad i sie troche boje.. niby mnie nic nie boli i mam nadzieje ze nic mi nie znajdzie do naprawy ale jednak dentysta to dentysta ;)
ja mam jakis leniwy dzien dzisiaj i nic mi sie nie chce.. Nawet sniadanie jakies marne zjedlismy bo tylko platki z mlekiem bo nic nam sie nie chcialo robic.. No ale trzeba sie zebrac w sobie, isc zaglosowac i przy okazji moze jakis krotki spacerek zaliczyc.
milego popoludnia!

dziewczyny współczuję wam tej rwy - moja na szczęście przeszła samoistnie - i oby nie wróciła. Za to ręce drętwieją mi na maksa;-( aż się ryczeć chce... biorę już magnez i nic nie daje - nie moge nic robic rękoma - jakaś zmora czy coś... normalnie śniadanie jadłam chyba z 10 przerwami, w kościele mąż trzymał torebkę a ja walczyłam z wielgachnymi zdrętwiałymi rękoma:/

moncia: poproś lekarza o skierowanie na badanie poziomu magnezu i potasu, żeby wiedzieć czy nie masz niedoborów lub nadmiaru jednego z nich, i czy mogłabyś ewentualnie zwiększyć dawkę magnezu. Dodatkowo postaraj się zażywać wapń, ale nie razem z magnezem, tylko z min. 1h przerwą. Takie zalecenia dostałam od mojego lekarza, jak pojawiły mi się skurcze. Z drugiej strony drętwienie może być od przeciążenia kręgosłupa...

reklama
Witam!!

Ale leniwa niedziela.. nic się nie chce..dobrze, że rano skoczyliśmy zagłosować, bo teraz bym się już nie ruszyła..

Idę troszkę podczytać co tam u Was..

ookatkaoo1993 - a masz cały czas twardy? czy twardy a potem puszcza i jest normalny? Ja miałam cały czas bardzo napięty i byłam w szpitalu na obserwacji i teraz fenoterol biorę.. jak masz tak chwilowo, to spróbuj sobie magnez wziąść i zobaczysz czy brzuch puści..

Do góry