reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Claudia - współczuję Ci z tym zębem :baffled: szkoda, że nic się nie da z nim zrobić..

Ribi, Blondi - nie wiem co to rwa kulszowa, i mam nadzieję, że się szybko nie dowiem, ale szkoda mi was.. oby szybko Wam to przeszło!!!

Biala - ale mi się basenu zachciało!!! może wyciągnę mojego (na razie śpi).. tylko nie wiem czy z tym moim brzuchem to wskazane.. z drugiej str nie będę się przemęczać, tylko masować:-D

a ja posprzatalam troszke pokój małego, przejrzałam co gdzie jest, i musze sprzątnąć jeszcze 1 regał bo istny sajgon na nim jest..
wiecie co kupilam chusteczki nawilz. w promocjach i tk chowalma do pudelka.. teraz kolezanka mnie namowila na bobinii pampers play w makro bo promocje byly;) i jak podliczylam ile ich mam to sie tylko usmiechnelam;) 15szt;) no i pewnie dostaniemy jeszcze od gosci:) ostatnio kupilam pieluchy huggies 84szt r. 3 za 30zl z 48,99 taka promocja u nas byla ale juz nie ma a byly tylko najmniejsze 3:( no ale przydadza sie..

a my już w domku... na obiadku u teściowej był mój rodzinny ginekolog :-) ponieważ nalezy do ludzi bardzo gadatliwych i wesołych - uśmiałam się za wszystkie czasy - zwłaszcza jak żartował z nowej peruki swojej mamy:-D a jak jadłam ciasto to powiedziałam mu żeby się nie patrzył, bo później na wizycie mi wypomni jak mi waga znów za dużo pokaże :-) on obrócił to w żart i skomentował żebym się waga nie przejmowała bo to tylko woda, a nie tuszcz i jak odejdą mi wody to od razu 20 kg mniej będe wazyć:-D a jak nie uwierze to mam sobie wziąć wagę na porodówkę... - cały wujek:-) ale od razu zaznaczyłam mu, że zjawię się na wizycie w tym tygodniu i że ma mi załatwić poród rodzinny:-)

teraz leniwię sie i ide coś pooglądać... później przychodzi Pawła siora...obiecała że troche poprasuje ciuszków dla Szymonka (została mi dosłownie jedna kolejka prasowania a ja zabieram się za nią jak nie wiem co)...

Klaudoos
to TY ładny zapas masz tych chusteczek..
ja nie mam odwagi aż tak dużo kupić bo mój Marcel okazał się uczulony na wiele rzeczy i dużo rzeczy musiałam podarować. Pieluchy mógł tylko te dla rossmana produkowane a chusteczki podpasowały nivea...
no i teraz najpierw sprawdzę czy mała na pampers uczulona, mam nadzieję ze drugi alergik mi sie nie trafi bo to ogromny problem, zwłaszcza zanim wyrobią się nawyki.

u nas chusteczki sie nie zmarnują bo my z malzonem uzywamy.. ja do demakijazu i czasem lubie przetrzec meble i sofe nimi;)

No u mnie chusteczki też to podstawa
ja używam też do demakijażu i do czyszczenia botów często :-)

jak jeszcze była @ to używałam np w pracy przy zmianie tamponu

Witam popołudniowo, ja niedawno wstałam. Spałam od 13 odsypiałam nieprzespaną nockę. Przed chwilą zjadlam obiad-pizze bo nie było komu zrobić obiadu więc dziś lenistwo.

Widzę , że dziś jakiejś aktywności na forum nie ma. Widzę, że został założony nowy wątek. Wg mnie trochę zbędny, bo takie rzeczy możemy sobie pisać tutaj na styczeń 2011. Ale to moje zdanie :)

reklama
Ribi no mozna na glownym, ale czasem jak chce sie popRAWIC HUMOR i cos poczytac to wtedy sie szuka.. ale gdyby co to zawsze mzna usunac..

ja sie wlasnie wykąpalam i leże.. kurcze dziwie sie ze taka "kaleka" jestem,że ledwo chodze ale daje rade jeszczede sama z wanny wyjsc:)

Do góry