reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam się z Wami o dość późnej porze, ale tak mnie wciągnął haft krzyżykowy że dopiero się od niego oderwałam:baffled: a tu już 1.00:szok:

Byłam dzisiaj na wizycie u gina, wszystko w porządku, ciśnienie książkowe, waga poszła w górę całe 4 kilo przez miesiąc:szok: jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co to będzie:-) tylko w moczu jak zwykle coś i znowu natamycynka...

No nic lecę was poczytać, chyba że zasnę to obiecuję że jutro szybciutko nadrobię zaległości;-)

reklama
Dzień Dobry :)

Nocka nawet ok.
Dziewczyny a ja nie kupuję tych majtek jednorazowych. Kupie sobie jakieś zwykłe bawełniane większe i będzie ok. Jakoś nie mogłabym na siebie włożyć tych sztucznych siateczek o feee :)

Idę robić śniadanie i zbieramy się bo o 10:40 mam wizyte u gina więc później dam znać co i jak :)

Hej kobietki;)

U nas szaro i buro..pewnie dlatego moje chłopaczki jeszcze śpią.
Zaraz zorganizujemy z moją mamą jakieś śniadanie i potem będę śledzić na bb całyyyy dzień.

Joasiab, powodzenia na wizycie...czekamy na same dobre wieści.

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM !!!!!!!!

I ja witam Was z rana:) Spałam w miarę dobrze, ale jakieś dziadostwo mnie pogryzło po nodze w nocy....nie wiem co to jest :/ Dziś na chwilę jadę do z koleżanką pooglądać wózki i ogólnie na sklepy....a później chciałabym na basen....może rwa trochę przejdzie:)

joasienka byłaś na spotkaniu MAMAROZMAWIA i jak? Co było? W jakich godzinach to spotkanie? Czy był "zaaklinacz dzieci"? Ja mam iść w przyszły piątek na 17.30 i chciałabym mniej więcej wiedzieć co i jak:)

Czesc Dziewczynki:-)

Ja dzis nocke mialam kiepską..usnełam o 2.30 a o 7 juz nie spalam...wierciłam sie troszke w łozku z nadzieja ze zasne ale niestety nie udało sie....troche mi rano bylo niedobrze i to chyba dlateg nie mogłam usnac.
I mialam tez chyba te bole przepowiadające bo boli mnie jak na miesiaczke....powoli zaczynam odczuwac ze zbliza sie wielki dzien:-)

Dzis planuje prasowanko i chyba jakies Biedronkowe zakupy z moim M., ale z zakupami to zabaczymy jak sie bede czuła

A ja jeszcze kąpiel z mężem zaliczyłam... znaczy prysznic wiec dopiero teraz jestem:)
Dziękuję Wam za rady, z całego serca!
Dziewczyna jest z Ustronia, niestety daleko, więcej bym na paliwo wydała niz ta kasa do odzyskania, niestety ale racja dowiem się od naszej forumowiczki na jakim forum się udziela, ale chyba zgłosze na policję nawet jesli nic nie zrobią to ja będe miała spokojną głowę! Napisze do niej maila, szkoda, ze nie mam do niej nr telefonu, no cóż!

Blondi jesli masz imie i nazwisko tej dziewczyny i adres to zadzwon na biuro numerow, powinni bez problemu podac Ci jej numer stacjonarny o ile nie ma zastrzezonego, moze akurat sie uda:-)

EHHH dosc narzekania .... mam sprawe do Was dziewczyny i wielka prosbe o opinie....
Tata sie uparl i chce mezowi mojemu kupic piłkarzyki koszt około 400zł tylko ze ja mam to zamówic
Powiedzcie mi czy takie cos spodoba mu sie i bez zastanowienia zamawiac czy jak??
Wiem ze maz chcialby wzmacniacz czy nowe psp3 , ale na wzmacniaczu sie nie znam a psp3 jest za drogie ...
Stoje pod wielkim dylematem bo mam na dniach to zamówic a nie wiem jak meza podpytac o takie cos czy powiedziec mu wprost czy zrobic niespodzianke i tyle:dry:

Podam linka....moze wasi mezowie by cos zasugerowali
Fitbay.pl - Piłkarzyki Fenix

Ja uwielbiam piłkarzyki, jakbym miała mega mieszkanie albo domek i ososbny pokój na takie fajne rzeczy to byłabym mega zadowolona:-) Jesli Twoj mąz lubi takie zabawy i macie gdzie to trzymac to mysle ze sie ucieszy.
Ja bym grala chyba dzien w dzien....tylko pewnie nie mialabym z kim...bo u mnie nawet maz nie ma takiego bzika na punkcie pilakrzykow jak ja:-D

I ja sie witam :)

U mnie noc przespana i humorek w sumie dopisuje :-), wiec jest ok.
Dzisiaj na zakupy sie wybieramy, a potem przygotowania do przeprowadzki ciag dalszy.

Carri moi rodzice maja takie pilkarzyki i powiem szczerze,ze jest to fajne :-D. Ja to uwielbiam /chyba tez bardziej niz moj maz ;)/. Fajnie sie gra jak jest wiecej osob , np.2 na 2, wtedy zabawa jest przednia i kupa smiechu :-).
Jest tylko jeszcze jedna rzecz - jak sie gra to jest dosc duzy halas - od tych uderzen /plus okrzyki ;)/ i tu pojawia sie kwestia , czy nie bedzie to komus przeszkadzalo?
U moich rodzicow pilkarzyki stoja na zewnatrz domu , w altance, wiec luz.

reklama
witam Brzuchatki.. qrde ale noc.. wstawalam 2 razy jesc;/ brzuch jak balon i kamien;/ a teraz mezus polecial po chlebek i pąćzka dla swojego pączka;) dzis jedziemy do miasta obok zobaczyc oddzial bankowy, który otwieraja i niby mąz tam ma pracowac, wiec chcemy zoabczyc czy to nie zadupie i czy warto sie przenosic, bo jak sie nie utzryma to straci prace;/ to tyle..

milego dziona

Do góry