reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Tysia25
wybór daty wyborem tylko z nazwy bo to i tak natura zdecyduje czy do tego 12.01 dzidzia usiedzi w brzusiu i będzie trzeba się podporządkować:):)

a ja dziś taka leeniiiwaaaa

sory ribi jeszcze się gubię,wybacz proszę:* monciaa tak mam,położenie pośladkowe i macica dwurożna, siodełkowatość, tak to się nazywa jakoś:/:/ że niby nieprawidłowa budowa..

klaudoosgdziekolwiek jesteś:):p udało mi się zrobić prawidłowego suwaka! jestem z siebie dumna:p tylko zdjęcie mi znikło...wrr..:/

dzień dobry wszystkim! ja jeszcze przed śniadaniem, ale chciałam się przywitać :-)

Tysia: u mnie działo się podobnie: na stronie suwaczkowej, jak dodałam zdjęcie to było ok, ale po przeklejeniu kodu nie było widoczne. Trzeba jakby osobno dodać zdjęcie do sygnatury już na BB. Daj znać czy zadziałało. Potem, np. na drugi dzień, pokazywały się dwa zdjecia, ale wtedy to już kasowałam z lewej strony zdjęcia tekst "sygn" i jest ok.

idę na śniadanko, miłego dzionka, odezwę się później :-)

Tysia25 a jeśli dzidzia się obróci błówką do dołu to wtedy możliwe będzię sn czy w Twoim przypadku tylko w grę wchodzi cięcie?

matko i corko tos to nawet sniadania nie mozna zjesc bez BB bo juz sie ma na 1 wątku 4strony zaleglosci;)

Ja tez uciekam po moją córeńkę :) Oj ciężki będzie miał dzień ten mój mąż :)

A mi strasznie spuchły nogi :( Dosłownie masakra jakaś :(

Narazie życzę miłej soboty kochane :)
mi rece puchna i nogi czasem tez.. oj zaczyna sie najgorsze..

klaudoosgdziekolwiek jesteś:):p udało mi się zrobić prawidłowego suwaka! jestem z siebie dumna:p tylko zdjęcie mi znikło...wrr..:/
no jestem z Ciebie dumna :)

Witam sobotnio;-)

Zauważyc sie da że kazdego dnia (prawie) przybywa nam nowa Mamuska Styczniowa, a więc witam wszystkie dołączone w ostatnim czasie i każdą z osobna:-):-)

Przez dwa dni sprężyłam sie i właściwie wszystko kupiłam już dla malucha i dla siebie. Część pozamawiane przez neta i w drodze a reszte wczoraj dokupilam na wyjezdzie w Szczecinie:-) i Stargardzie.

No jeszcze tylko brakuje mi kapci i klapek pod prysznic:-) A wczoraj przyszły mi 2 komplety pościeli dla bejbika...cudowne, wszystko wzięłam w kolorze kremowo- żółtym , cudeńko:-)

Dziewczyny a ile koszul macie przygotowanych do szpitala? Ja wczoraj kupiłam dwie, więc chyba starczy? Są bardzo fajne, bawełniane w tesco i nie drogie bo poprzeceniane chyba z 40zł na 21zł

No i tak się zastanawiam jak dzidzię ubrac przy wyjsciu ze szpitala bo przeciez to zima będzie...
Napewno na wierzch kombinezon ale pod spód śpiochy i kaftanik to chyba za mało???? Więc co jeszcze , myslalam ze moze cos grubszego z polarku???

Myślałyscie juz nad tym?
:-)

reklama
no napewno co naturalnie to naturalnie, zawsze można wziąć znieczulenie by nie bolało aż tak bardzo.

dla małej to ja się mogę pomęczyć, ponieważ chciałabym karmić piersią,u mnie ta wada nie jest wielka, a po cc to róznie bywa, moja siostra np.nie miała pokarmu, moja mama 3 urodziła sn, czwarte cc i też nie miała..także się trochę obawiam.

Do góry