reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam wszyskiech po 2 tygodniach przerwy.W koncu mam dostep do neta i telewizora:)No i w koncu mamy swoje gniazdko,troche remonciku było,pyłu i smrodu farby ale teraz zostało sprzatanie i urzadzanie:)

Dziewczyny mam pytanie,robiłam obciazenie glukoza 50 i po godzinie mam wartosc 8,04 wartosci referencyjne 3,89- 6,4 .w jakis dziwnych to wartosciach podane,ale widac ze mam za duzo tej glukozy:( czy któras miała moze tak zapisane,i moze powiedziec cos wiecej na ten temat??na pewno kaze mi robic 75 bleeeee

reklama
ja tez sie witam, choc na bb siedzialam krotko przed 9 ale szybko sniadanko poszlam zjesc bo mialam lekki "odlot" cukier na czczo 42:( masakra tya hipo mnie wykonczy a jadlam na kolacje 2 krokiety!! po malu dochodze do siebie ale ledwo sniadanie sobie zrobilam;/

Witam Dziewczynki:-)

Pogoda u nas dzisiaj kolejny dzien jesienno-zimowa:-( Od wczoraj na zmiane: deszcz i deszcz ze sniegiem, do tego zimno brrrrr

Dzisiaj jednak nastroju mi aura nie popsuje bo mam wizyte u ginka i zajrze co tam u maluszka:-)

Miłego dnia:-)

Malta super z tą wizytą..daj koniecznie znać co i jak:-)
klaudoss TY to Kochana uważaj na siebie bo takie "odloty" nie sa przyjemne...ja często rano tez sie slabo czuje i tak bez sil, ale nie kotroluje cukru...mam nadzieje, ze to nie ta hypoglikemia:-/ bo to chyba groźne może być dla mnie i dzla dziecka??

Ja usg 4d mam jutro:-) też już przebieram nózkami z niecierpliwości:-)

Witam wszyskiech po 2 tygodniach przerwy.W koncu mam dostep do neta i telewizora:)No i w koncu mamy swoje gniazdko,troche remonciku było,pyłu i smrodu farby ale teraz zostało sprzatanie i urzadzanie:)

Dziewczyny mam pytanie,robiłam obciazenie glukoza 50 i po godzinie mam wartosc 8,04 wartosci referencyjne 3,89- 6,4 .w jakis dziwnych to wartosciach podane,ale widac ze mam za duzo tej glukozy:( czy któras miała moze tak zapisane,i moze powiedziec cos wiecej na ten temat??na pewno kaze mi robic 75 bleeeee

Witamy Cię, fajnie że już masz kontakt ze światem :-D

No u nas już była ta ciepła woda, ale się ucieszyłam, bo przynajmniej włosy mam świeże - a jak już włosy ok, to połowa sukcesu
Idę się ubierać, faktycznie pogoda suuuuper, pomimo, że głosili deszcz

Malta i aniwar - powodzenia na wizytach dzisiejszych i jutrzejszych :-)
ja zaraz zabieram się za obiadek - dzisiaj karkówka, ziemniaczki i surówka; a zupka ogórowa została z wczoraj:-)

Dziewczyny, na TVN Style leci wlasnie powtorka tego angielskiego dokumentu o kobietach w ciązy.

Fajnie pokazane sa przyszle mamusie w wieku od 15 do 45 lat:-)
Polecam

Malta, dzięki za info. Właśnie sobie oglądam:)

Kochane! Nie było mnie cały weekend, bo byłam w szkole i tyle napisałyście, że masakra. Musiałam z 15 stron w głównym wątku opuścić. Przyznaję się bez bicia:-(

Byłam dziś na morfologii i glukozie (75g). Wypiłam na raz, bo myślałam, że tak będzie najlepiej. No i zwymiotowałam wszystko po 15 minutach... Jutro powtórka z rozrywki.

Idę oglądać ten program na TVN Style. Później ponadrabiam resztę postów:-)

Ja się zaraz zbieram, ale dzień mam do bani a ledwo się zaczął, może się wszystko jakoś ustatkuje....
mam ochotę wszystkich pozabijać!!
Wam krzywdy nie zrobię, ale wolę chyba sobie pójść i nie roznosić złych fluidów
Oby mi wyszedł ten spacer z koleżanką na który się wybieram....

Odezwę się jak już wrócę , papapapa buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry