reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

monia-t w ogóle witam cię:p też mam takie trzepotanie i nawet dość często, tak jakby drżenie, lub trzęsawka:p ale większość tak ma, to chyba spoko, a propos, to mam czas teraz i sie nudzę, sama cały dzień to coś tam gotuje:p

reklama
Tysia- no to na prawdę dziś poszalałaś, mniam..

Monia-t - witam Cię serdecznie, mi się też ostatnio robi słabo, ale tylko z rana, i to chyba przez anemię. Może faktycznie ta kawa Ci pomoże..:-D

Dominika - ale dzidzia rośnie!!! no i świetnie, że wszystko jest w porządku!!!

Claudia - brzmi to poważnie, dobrze, że już nie długo będziesz wiedzieć co i jak z serduchem - ale pewnie będzie dobrze:happy2:

Ja już uciekam do łóżeczka, dobranoc dziewczyny!!!!:-D

Mnie dzisiaj mój z 10 razy chwalił za łazanki, że nigdy takich dobrych nie zrobiłam
a niech mu będzie

Też lubię czasem szaleć w kuchni, ale potrafię tylko ugotować proste potrawy - przynajmniej na razie

monia- a badalas cukier przed i po posilku? ja mam hipoglikemie i wlasnie takie omdlenia.

my zaraz sie kladziemy.. Szymo szaleje w brzuchu, ma chlopak sily, szok.. ale niech sie teraz wyszaleje a po porodzie da pospac;D

Mi też się robi czasem słabo tak bez niczego, czasem na siedząco nawet też po śniadaniu

Ale jakoś zawsze daję radę, może to przez anemię

I Milka poszła cała, rozpracowaliśmy ją z moim, słodka jak diabli, ale pyszna

losie dopiero siadłam a tu już po 22. Ja na tym BB jak w jakiejś czasowej próżni się czuję czasami. :-);-)

fogia a ja nie trawię tej drugiej prowadzącej...dla mnie jest beszczelna i wkurza mnie
one obie siebie warte, myślę że program mógłby być bardzo fajny gdyby prowadził go ktoś sensowny, potrafiący się wysłowić. :dry:

joasiab dobrze Cię rozumiem bo ja z Filipem przechodziłam to przez ostatni rok. Kończył jeden antybiotyk i zaczynał drugi, ciągle był na jakichś lekach, inhalacje, leki od alergii, astmy. Do dziś mam jeszcze te płachty z rozpisanymi lekami, co o której godzinie i ile. Najgorsze były duszności. Teraz się trochę uspokoiło, zobaczymy jak będzie dalej. Jutro druga wizyta u homeopaty, ciekawe co powie.

smażyłam dla m racuszki z jabłkiem i cynamonem, i kilka z wiśniami:p a na obiad piekłam kurczaka z miodem w pomarańczach na ostro , wyszedł pycha:p i wczesniej rogaliki z ciasta francuskiego:p m zjadł wszystkie...:/ warzywa zapiekane, zupe miałam z wczoraj:p dzis szaleje kulinarnie:p
ja poproszę o przepisy na wszystko!!!! :-D:-D:-D wstaw kochana na kulinarny, szczególnie na tych racuszkach mi zależy. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

losie jak mi się Antek tłucze po pęcherzu......coś mi się zdaje, że próbuje się obrócić......:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
moniaivoy - dzięki za ciekawy link, właśnie obejrzelismy z mężem :-) większość rzeczy połozna na SR Nam mówiła, ale fajnie się upewnić, posłuchać takich rzeczy kilka razy, tymbardziej, że to nowość :-) upewniać się będziemy nim nie sprawdziwy w praktyce :-D

monia-t - ja też mam niskie ciśnienie, może nie tak niskie jak u Ciebie, ale też bywa mi słabo z rana wtedy więcej piję płynów i na chwilę kładę się z nogami w górze, pomaga:-) lekarz mi powiedział, że słabe ciśnienie jest normalne w ciązy i musimy więcej odpoczywać. ja jestem wysoka, to tez napewno bardziej będzie mi słabo niż niskiej osobie, a przynajmniej tak mi się wydaje :p jezeli lekarz mówią Ci, że nic się nie dzieje, to nie zamartwiaj się:-)

Znikam spać, bo mam zgagę, niestety Manti mi się skończyło wypiłam mleko, ale średnio pomaga :-(

Do góry