Tysia25
Fanka BB :)
monia-t w ogóle witam cię też mam takie trzepotanie i nawet dość często, tak jakby drżenie, lub trzęsawka ale większość tak ma, to chyba spoko, a propos, to mam czas teraz i sie nudzę, sama cały dzień to coś tam gotuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
one obie siebie warte, myślę że program mógłby być bardzo fajny gdyby prowadził go ktoś sensowny, potrafiący się wysłowić.fogia a ja nie trawię tej drugiej prowadzącej...dla mnie jest beszczelna i wkurza mnie
ja poproszę o przepisy na wszystko!!!! wstaw kochana na kulinarny, szczególnie na tych racuszkach mi zależy.smażyłam dla m racuszki z jabłkiem i cynamonem, i kilka z wiśniami a na obiad piekłam kurczaka z miodem w pomarańczach na ostro , wyszedł pycha i wczesniej rogaliki z ciasta francuskiego m zjadł wszystkie...:/ warzywa zapiekane, zupe miałam z wczoraj dzis szaleje kulinarnie