reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No przecież mówiłam, że stado motyli!!!;-)
A o ciśnieniu mówiłam kilku lekarzom: internistom, ginom i nic. Zastanawiam się, czy gdyby kardiologa poprosić o zamontowanie mi holtera, to coś by wykryło... Póki mam opiekę medyczną z firmy, to mogłabym poszaleć :-) Nie chcę popadać w paranoję. Co ciekawe, mi nie robi się słabo rano przed śniadaniem, tylko w ciągu dnia, po jedzeniu, o różnych porach. To chyba za to, że żadnych innych dolegliwości ciążowych od samego początku nie miałam. No z wyjątkiem bolącego kręgosłupa i teraz puchnących dłoni i stóp. Może jak teraz zacznę więcej ćwiczyć, bo zaczynamy jutro szkołę rodzenia, to i krążenie się poprawi. Oby.

reklama
modlicha83 super, ze juz w domku jestes :-) Bierz leki i wszystko bedzie dobrze!

Dominika gratuluje dobrych wynikow i super wiesci po usg :-) Synus pieknie rosnie!

joasiab
duzo zdrowka dla corci!

monia-t ja tez mam dosc niskie cisnienie , chociaz nie az tak niskie jak Ty / 95/50 mialam ostatnio/ i moj lekarz tez twierdzi, ze lepiej takie niz wysokie. Ja pozwalam sobie czasem na jedna kawe.

A mi sie ciagle nic nie chce ;-) Takiego lenia mam, ze az wstyd pisac ;) ehhh

oo widzisz mi gin kazała zrobic odrazu EKG serca!!! jak tylko jej powiedziałam o tych omdleniach .. ale nic nie wykazało u mnie ... w przychodni rodzinnej powinni Ci zrobic bez kolejki i skierownia( dla mnie zrobili ) i odrazu lekarz Ci obejrzy...
gin mówiła ze omlednia moga byc spowodowane tym ze serduszko sobie nieradzi z waszą 2 ! wiec koniecznie zrob EKG

malden jeszcze troche a zamiast sie pakowac.... powiesz dla meza " kochanie jak juz wszystko popakujesz to mnie tez wsac do samochodu.." :)

EKG już miałam i nic nie wykazało. Może holter jak będzie mierzył przez całą dobę, to coś więcej wykryje. Już sama nie wiem. Pomysły mi się kończą.

Dzisiaj już chyba się pożegnam, bo mężuś się dobija do kompa.

Bardzo dziękuję za bardzo miły pierwszy dzień w waszym gronie i do jutra! :biggrin2:

Ostatnia edycja:
a i ja nie mam zadnego.. ale napewno musisz cos z tym zrobić bo tak juz nie powinno chyba byc..:/ moze jutro na SR ktos Ci cos doradzi

modlicha, dominika - super że wszystko dobrze u was i waszych maluszków :)
Tysia - ty masz tak siłę szaleć w kuchni??? Brzmi super - ale kto to wszystko zjadł?
Ja też spędziłam parę godzin w kuchni, ale bynajmniej nie na gotowaniu. Sprzątać - też nie sprzątałam. Ale teraz potwornie boli mnie brzuch - i mam za swoje :(

Ja idę do kardiologa 10 stycznia - niech zobaczy czy moje serduszko jest lepsze niż 2 lata temu, miałam niedomykalność zastawki trójdzielnej i częstoskurcz przedsionkowy napadowy....

wiecie patrze w ekran czytam i jakos nie dociera do mnie to co czytam masakra, jakas tepota mnie ogarnela.
lepiej pojde sie polozyc bo nic z tego dobrego nie bedzie :). zycze milej nocki

monia-t ja mam termin miedzy 29.01 a 06.02 wiec rozbieznosc spora

reklama
Do góry