reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam,
Jestem dziś pierwsza :) Sobota rano....wekend. Dziś chcę iść do jaskkini solnej:) posiedzieć trochę i odpocząć. Nie mam planów na obiad i kombinuję.

blondi Kochana chcę zrobić te Twoje prażynki ale powiedz mi z czym to się je? Czy w normalnym garnku to robisz? Ja mam kuchenkę indukcyjną i takie specjalne garnki i się zastanawiam czy się nie spalą bo tego się nie miesza.

gabriella ja nie biorę witamin i to wcale nie jest nieodpowiedzialne...z resztą wczoraj na SR położna mówiła, że już się odchodzi od brania witamin chyba, że ma się złe wyniki a ja mam dobre. Jedyne co biorę to magnez i Biofer folic.
Co lekarz to inna teoria:)

moncia wyprzedziłaś mnie cholercia:)

reklama
moncia - ciesze sie ze Ci smakowala;)

tysia- jak sie czujesz dalej plamisz??? bylas na IP? masz jakies bóle? kurde martwie sie o Ciebie :(

kolejna noc do bani- krece sie i wstaje co chwile, maly sie wierci, od 5 znow dal czadu, zaraz jem sniadanko choc w lodowce juz tylko swiatlo:( ale do piatku nastepnego musimy jakos przezyc.. zawsze jak mamy gorszy mc finansowy to cos dodatkowo wypada- teraz wypadla ekspresowa i przymusowa naprawa auta wprawdzie za 200zl ale tyle bysmy mieli jeszcze na zycie:( i jeszcze usg 250zl wrrrr;/

Dzien dobry dziewczyny!
i ja juz wstalam ale dzisiaj to i tak sukces bo spalam do 8 a w nocy budzilam sie tylko ze dwa razy ;) poleze jeszcze z godzinke w lozeczku potem jakies male porzadki i ciasto zrobie- napoleonke :) Obiad dzisiaj u rodzicow wiec to mam z glowy ;)
Ribi ja tez nie biore witamin- moj lekarz tez mowil ze jak wynki dobre to nie ma co. Jedynie magnez lykam. Poza tym pije duzo sokow, jem owoce i jest ok.

hej klaudoos!! miło mi ,że się martwisz:*:*:*, ze mną już okej, poobserwowałam i okazało się ,że to tylko jednorazowe, prawdopodobnie po luteine, lekarz powiedział:) nie mam żadnych bólów i skurczów też, także leki działają odpowiednio:) mała szaleje już od ranka chyba po kakao:p

hej klaudoos!! miło mi ,że się martwisz:*:*:*, ze mną już okej, poobserwowałam i okazało się ,że to tylko jednorazowe, prawdopodobnie po luteine, lekarz powiedział:) nie mam żadnych bólów i skurczów też, także leki działają odpowiednio:) mała szaleje już od ranka chyba po kakao:p
no to dobrze ufff... ale poodpoczywaj troche i nie przemeczaj sie... jeszcze troche musimy wytrzymac..

kurcze dziewczyny pisalam ze co jakis czas(tak mniej wiecej co 3 dni) schodzi mi taka galarecia- nie duzo, ale cos innego niz uplawy..
wczoraj mialam kilka silnych skurczy- tzn nie bolaly ale dluzej trzymaly..
malo tego od 2 dni "regularnie "sie wyprozniam- bez wspomagaczy!!!! cale 8mcy nie zrobilam samodzielnie kupki tylko musialam jej pomagac wyjsc;)

cos czuje ze organizm mi sie wielkimi krokami przygotowuje.. w ogole mam nudnosci od jakiegos czasu! i piersi zrobily sie wieksze i ciezsze! nawet kumpela ostatnio zauwazyla i powiedziala ze piersi mi urosly- (moim zdaniem nie urosly tylko ujedrnily sie buahaha)

klaudoos kochana chyba nie wytrzymasz do stycznia. Ta galareta co z ciebie leci to moze ten czop ktory niby jest przed porodem. A cycki tez rosna przed porodem bo juz sie przygotowuja....kurcze Laska uważaj na siebie....bo Ty terminowo na grudzień jesteś....
chyba trzeba będzie niedługo założyć wątek rozpakowane stycznióweczki:)

klaudoos kochana chyba nie wytrzymasz do stycznia. Ta galareta co z ciebie leci to moze ten czop ktory niby jest przed porodem. A cycki tez rosna przed porodem bo juz sie przygotowuja....kurcze Laska uważaj na siebie....bo Ty terminowo na grudzień jesteś....
chyba trzeba będzie niedługo założyć wątek rozpakowane stycznióweczki:)
no zoabczymy.. chlopaki ponoc nie spiesza sie:/ ale fakt zauwazam jakies zmiany..
ide sie tegowac i jade na zmiaane opon ;/ maz prowadzi szkolenie w banku i sobogta znowu do kitu;/

Ostatnia edycja:
Witam,
Jestem dziś pierwsza :) Sobota rano....wekend. Dziś chcę iść do jaskkini solnej:) posiedzieć trochę i odpocząć. Nie mam planów na obiad i kombinuję.

blondi Kochana chcę zrobić te Twoje prażynki ale powiedz mi z czym to się je? Czy w normalnym garnku to robisz? Ja mam kuchenkę indukcyjną i takie specjalne garnki i się zastanawiam czy się nie spalą bo tego się nie miesza.

gabriella ja nie biorę witamin i to wcale nie jest nieodpowiedzialne...z resztą wczoraj na SR położna mówiła, że już się odchodzi od brania witamin chyba, że ma się złe wyniki a ja mam dobre. Jedyne co biorę to magnez i Biofer folic.
Co lekarz to inna teoria:)

moncia wyprzedziłaś mnie cholercia:)

wtrącę się do prażoków bo też lubię :) jak na kuchence robić to najlepiej dać folię na spód i przykryć folią. Bo w oryginale robimy na ognisku ;) i trzymaj tak długo aż ziemniaki i kapusta bedą miękie, tylko najlepiej wygrzeb gdzieś ze środka bo z wierzchu i spodu najszybciej dojdzie;)

A można jeść z maślanką, kefirem albo z keczupem :)

reklama
Do góry