Kochana spokojnie moj wczoraj czyli zaczelam 33 tydzien wazyl 2100g i lekarz pow ze ok.cześć dziewczyny, pozdrawiam wieczornie
wróciłam godzinę temu z usg i chłopczyk jest potwierdzony jak malowanie :-) waży 1800g a dziś zaczynamy 32tydz. według lekarki to trochę ponad średnia krajowa ale z tego co wy pisałyście mnie się wydaje że mały jest. najważniejsze że zdrowy i buziulkę ma taką do cmokania że aż
ściskam was wszystkie mocno z tej radości.
kashyya- współczuję ci serdecznie choć nie znam twojej historii. wiem natomiast z autopsji jak to jest kiedy masz mega doła a nie za bardzo masz się komu wyżalić i nikt cię nie rozumie. nie martw się na zapas. zawsze po burzy wychodzi słońce, więc i ty dasz radę. pozdrawiam cię gorąco
reklama
ja pije zimne mleko....takie z kartonu...czasem pomaga a czsem nie...teraz tak srednio pomoglo...zgaga jest ale troche mniejsza niz przed mlekiem.
Cieple mleczko z miodem uwielbiam ale po miodzie pojawia sie zgaga:-( jeszcze tylko dwa miesiace bo czasami to az mi sie plakac chce tak boli.
A renne to mam dosyc tak jak pisze ribi na poczatku bralam owocowe teraz mietowe ale i tak mam juz dosyc:-(
Cieple mleczko z miodem uwielbiam ale po miodzie pojawia sie zgaga:-( jeszcze tylko dwa miesiace bo czasami to az mi sie plakac chce tak boli.
A renne to mam dosyc tak jak pisze ribi na poczatku bralam owocowe teraz mietowe ale i tak mam juz dosyc:-(
C
claudia4you
Gość
Ja mówię już dobranoc Wam
I też nie wiem co doradzić kashyi bo nie kojarzę o co chodzi dokładnie :-(
Mogę tylko życzyć spokojnej nocki i wolnej od zmartwień i nerwów
I też nie wiem co doradzić kashyi bo nie kojarzę o co chodzi dokładnie :-(
Mogę tylko życzyć spokojnej nocki i wolnej od zmartwień i nerwów
F
fogia
Gość
Ribi ja w tej ciąży rennie nie brałam jeszcze ani razu!!! Nie potrzebowałam. A od niedawna męczy mnie coraz częściej i coraz mocniej więc nie mam wyjścia.
aniwar ja się zimnego mleka nie napije za nic na świecie, odrzuca mnie. Dla mnie to już wyzwanie wypić ciepłe bez dodatków.
ja już zmykam do spania. Spokojnej nocy dziewczyny.
aniwar ja się zimnego mleka nie napije za nic na świecie, odrzuca mnie. Dla mnie to już wyzwanie wypić ciepłe bez dodatków.
super wieści, gratuluję. :-)cześć dziewczyny, pozdrawiam wieczornie
wróciłam godzinę temu z usg i chłopczyk jest potwierdzony jak malowanie :-) waży 1800g a dziś zaczynamy 32tydz. według lekarki to trochę ponad średnia krajowa ale z tego co wy pisałyście mnie się wydaje że mały jest. najważniejsze że zdrowy i buziulkę ma taką do cmokania że aż
ja już zmykam do spania. Spokojnej nocy dziewczyny.
Ja tez już mówie dobranoc. Zaraz M. przyjdzie z pracy i będzie chciał tez pewnie do kompka i pogadac troszke trzeba co tam w ciag dnia sie działo:-) i lulu:-)
Miłych i spokojnych snów....i oby zgaga nas nie dopadła:-)
Miłych i spokojnych snów....i oby zgaga nas nie dopadła:-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Ja już po kapieli, dziś na noc sie popluskałam jakąś chęć miałam :-) żeby własnie na wieczór
Odnośnie zgagi, jak się przejem tez mnie meczy ale wtedy połówkę manti biorę i ulga
Jeszcze mi jedna tabletka została z całego opakowania od początku ciązy, więc będę musiała kupić bo chyba teraz będziemy miały częściej zgagę:-(
Kashyaa - współczuję nerwów, stresu, i tych złych dni, ale wiem, że w takie dni trzeba czasem popłakać, wyżalic się, pokrzyczeć, żeby minęło, żeby rozpocząć nowy etap. Ja ostanio miałam kilka niedomówień z mężem, 3 dni prawie milczeliśmy, takiej ciszy przed burzą jeszcze nie mieliśmy, aż wybuchłam i znowu jakoś jest, ale zaczym będzie dobrze, to musi upłynąć trochę czasu...
Proponuję, żebyś wygadała się tu na forum a potem usunęła posta, wtedy poczytają tylko forumowiczki, ale nie namawiam.
Dobrej nocy, głębokich snów :-)
Odnośnie zgagi, jak się przejem tez mnie meczy ale wtedy połówkę manti biorę i ulga
Jeszcze mi jedna tabletka została z całego opakowania od początku ciązy, więc będę musiała kupić bo chyba teraz będziemy miały częściej zgagę:-(
Kashyaa - współczuję nerwów, stresu, i tych złych dni, ale wiem, że w takie dni trzeba czasem popłakać, wyżalic się, pokrzyczeć, żeby minęło, żeby rozpocząć nowy etap. Ja ostanio miałam kilka niedomówień z mężem, 3 dni prawie milczeliśmy, takiej ciszy przed burzą jeszcze nie mieliśmy, aż wybuchłam i znowu jakoś jest, ale zaczym będzie dobrze, to musi upłynąć trochę czasu...
Proponuję, żebyś wygadała się tu na forum a potem usunęła posta, wtedy poczytają tylko forumowiczki, ale nie namawiam.
ariska
Fanka BB :)
Ja już po kapieli, dziś na noc sie popluskałam jakąś chęć miałam :-) żeby własnie na wieczór
Tobie została 1 tabletka od początku ciąży a ja już chyba 3 kończę kto by to liczył hehe
Ja jutro uczelnia ;( miłego weekendu dziewczyny
gabriellao0
Ja...
dziewczyny Wy się martwicie "wagą dzieci"
mój w 30tyg. miał niby 2100
kiedyś mi gin. powiedział że i dzieci i my tyjemy "więcej" od...witamin!!! dla kobiet w ciąży!
gdyby się tego nie brało mniej "można by było utyć"
ale nie brać jest ciut nieodpowiedzialnie :*
mój w 30tyg. miał niby 2100
kiedyś mi gin. powiedział że i dzieci i my tyjemy "więcej" od...witamin!!! dla kobiet w ciąży!
gdyby się tego nie brało mniej "można by było utyć"
ale nie brać jest ciut nieodpowiedzialnie :*
reklama
dzień dobry dziewczynki:-)
my już wstalismy i jemy śniadanko... jakoś się tak szybko wyspalismy
sobotnie sprzatanko odwaliliśmy wczoraj, więc dzisiaj czekaja nas tylko zakupki...i leżakowanie. Wieczorem wpadają znajomi, więc trzeba coś pokucharzyć ...
klaudoos - wczoraj piekłam pieczeń mieloną z twojego przepisu - jest mega smaczna - palce lizac !
my już wstalismy i jemy śniadanko... jakoś się tak szybko wyspalismy
sobotnie sprzatanko odwaliliśmy wczoraj, więc dzisiaj czekaja nas tylko zakupki...i leżakowanie. Wieczorem wpadają znajomi, więc trzeba coś pokucharzyć ...
klaudoos - wczoraj piekłam pieczeń mieloną z twojego przepisu - jest mega smaczna - palce lizac !
Podziel się: