reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

cześć dziewczyny, pozdrawiam wieczornie
wróciłam godzinę temu z usg i chłopczyk jest potwierdzony jak malowanie :-) waży 1800g a dziś zaczynamy 32tydz. według lekarki to trochę ponad średnia krajowa ale z tego co wy pisałyście mnie się wydaje że mały jest. najważniejsze że zdrowy i buziulkę ma taką do cmokania że aż :-D
ściskam was wszystkie mocno z tej radości.

kashyya- współczuję ci serdecznie choć nie znam twojej historii. wiem natomiast z autopsji jak to jest kiedy masz mega doła a nie za bardzo masz się komu wyżalić i nikt cię nie rozumie. nie martw się na zapas. zawsze po burzy wychodzi słońce, więc i ty dasz radę. pozdrawiam cię gorąco
Kochana spokojnie moj wczoraj czyli zaczelam 33 tydzien wazyl 2100g i lekarz pow ze ok.

reklama
ja pije zimne mleko....takie z kartonu...czasem pomaga a czsem nie...teraz tak srednio pomoglo...zgaga jest ale troche mniejsza niz przed mlekiem.

Cieple mleczko z miodem uwielbiam ale po miodzie pojawia sie zgaga:-( jeszcze tylko dwa miesiace bo czasami to az mi sie plakac chce tak boli.
A renne to mam dosyc tak jak pisze ribi na poczatku bralam owocowe teraz mietowe ale i tak mam juz dosyc:-(

Ja mówię już dobranoc Wam
I też nie wiem co doradzić kashyi bo nie kojarzę o co chodzi dokładnie :-(
Mogę tylko życzyć spokojnej nocki i wolnej od zmartwień i nerwów

Ribi ja w tej ciąży rennie nie brałam jeszcze ani razu!!! :szok::szok::szok: Nie potrzebowałam. A od niedawna męczy mnie coraz częściej i coraz mocniej więc nie mam wyjścia.
aniwar ja się zimnego mleka nie napije za nic na świecie, odrzuca mnie. Dla mnie to już wyzwanie wypić ciepłe bez dodatków. :sorry::zawstydzona/y:

cześć dziewczyny, pozdrawiam wieczornie
wróciłam godzinę temu z usg i chłopczyk jest potwierdzony jak malowanie :-) waży 1800g a dziś zaczynamy 32tydz. według lekarki to trochę ponad średnia krajowa ale z tego co wy pisałyście mnie się wydaje że mały jest. najważniejsze że zdrowy i buziulkę ma taką do cmokania że aż :-D
super wieści, gratuluję. :-)

ja już zmykam do spania. Spokojnej nocy dziewczyny.

Ja tez już mówie dobranoc. Zaraz M. przyjdzie z pracy i będzie chciał tez pewnie do kompka i pogadac troszke trzeba co tam w ciag dnia sie działo:-) i lulu:-)

Miłych i spokojnych snów....i oby zgaga nas nie dopadła:-)

Ja już po kapieli, dziś na noc sie popluskałam jakąś chęć miałam :-) żeby własnie na wieczór :p
Odnośnie zgagi, jak się przejem tez mnie meczy ale wtedy połówkę manti biorę i ulga :p
Jeszcze mi jedna tabletka została z całego opakowania od początku ciązy, więc będę musiała kupić bo chyba teraz będziemy miały częściej zgagę:-(

Kashyaa - współczuję nerwów, stresu, i tych złych dni, ale wiem, że w takie dni trzeba czasem popłakać, wyżalic się, pokrzyczeć, żeby minęło, żeby rozpocząć nowy etap. Ja ostanio miałam kilka niedomówień z mężem, 3 dni prawie milczeliśmy, takiej ciszy przed burzą jeszcze nie mieliśmy, aż wybuchłam i znowu jakoś jest, ale zaczym będzie dobrze, to musi upłynąć trochę czasu...
Proponuję, żebyś wygadała się tu na forum a potem usunęła posta, wtedy poczytają tylko forumowiczki, ale nie namawiam.
Dobrej nocy, głębokich snów :-)

Ja już po kapieli, dziś na noc sie popluskałam jakąś chęć miałam :-) żeby własnie na wieczór :p
Odnośnie zgagi, jak się przejem tez mnie meczy ale wtedy połówkę manti biorę i ulga :p
Jeszcze mi jedna tabletka została z całego opakowania od początku ciązy, więc będę musiała kupić bo chyba teraz będziemy miały częściej zgagę:-(

Kashyaa - współczuję nerwów, stresu, i tych złych dni, ale wiem, że w takie dni trzeba czasem popłakać, wyżalic się, pokrzyczeć, żeby minęło, żeby rozpocząć nowy etap. Ja ostanio miałam kilka niedomówień z mężem, 3 dni prawie milczeliśmy, takiej ciszy przed burzą jeszcze nie mieliśmy, aż wybuchłam i znowu jakoś jest, ale zaczym będzie dobrze, to musi upłynąć trochę czasu...
Proponuję, żebyś wygadała się tu na forum a potem usunęła posta, wtedy poczytają tylko forumowiczki, ale nie namawiam.
Dobrej nocy, głębokich snów :-)

Tobie została 1 tabletka od początku ciąży a ja już chyba 3 kończę ;) kto by to liczył hehe

Ja jutro uczelnia ;( miłego weekendu dziewczyny

dziewczyny Wy się martwicie "wagą dzieci"
mój w 30tyg. miał niby 2100

kiedyś mi gin. powiedział że i dzieci i my tyjemy "więcej" od...witamin!!! dla kobiet w ciąży!
gdyby się tego nie brało mniej "można by było utyć"
ale nie brać jest ciut nieodpowiedzialnie :*

reklama
dzień dobry dziewczynki:-)
my już wstalismy i jemy śniadanko... jakoś się tak szybko wyspalismy :-D
sobotnie sprzatanko odwaliliśmy wczoraj, więc dzisiaj czekaja nas tylko zakupki...i leżakowanie. Wieczorem wpadają znajomi, więc trzeba coś pokucharzyć ...

klaudoos - wczoraj piekłam pieczeń mieloną z twojego przepisu - jest mega smaczna - palce lizac ! :-D

Do góry