reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No właśnie nie, bo poprosiłam o nie, jak Karolcia wyjechała na jakiś czas do Polski, a po powrocie pojawiła się tylko kilka razy i zanim upomniałam się, to zniknęła na dobre:baffled:

reklama
No właśnie nie wiem, ale wydaje mi się, że skoro to ona zakładała tamtą grupę, to tylko ona może do niej zapraszać ludzi.

Chyba jednak muszę wziąć się w garść, bo przez te dzisiejsze płacze mam teraz brzuch jak kamień...

No wkońcu nadrobiłam te prawie 20 stron. Wczoraj bylismy na imieninach mojego brata i tak sobie pomyslałam, że zostawie go na noc , bo i tak rano bym musiała go znowu przywozic, bo dzis miałam wizytę. Dobry miałam pomysł bo bym w ten deszcz z torbą, parasolem i małym na reku nie dała rady dojść do samochodu. dzisija wstałam mega wyspana i pojechałam na wizyte. oczywiscie zero badania, wypisał L4 i na USg umowił mnie dopiero na 23 listopada, a kurcze myslalm że już w ten weekend zobacze moja niunię, bo to przecież juz 33 tc, a 23 listopada będzie 36 tc. No nic jeszcze tyle wytrzymam, ale mam nadzieję, że małej nie urósł siusiak.

fogia mleczko pomaga....jak balsam na to palące gardło... mi często pomaga:-) zaraz chyba sobei zapodam szklaneczke...
ja tez pijam mleko jak czuję, że zbliza sie mega zgaga :-)
już zagotowałam, czekam aż ciut przestygnie i zaraz wypiję

fogia i migdały też pomagają....
i info ze SR:
nasiona anyżu, kopru włoskiego, kminku, papaja, sok z białej kapusty, dziurawiec i len zwyczajny :)
nie mam niczego z powyższych. :-( jutro konieczny marsz do apteki po rennie.

fogia kochana ja już mam dosyć renne .... może manti sobie kup lepsze w smaku....a masz może jakąś miętówkę...też powinna trochę pomóc...niektórym pomaga picie wody, wody z cytryną , ja mleko też piłam ale takie chłodne....

kashyya co do grupy zamkniętej to póki co Karolci nie ma i nikt się tam nowy nie dostaje (póki co). Jednak zostały też zmienione zasady dostania się do tej grupy nie że ktoś chce tylko że dziewczyny zglaszają osoby które powinny się dostać i my glosujemy czy tak czy nie. Taka osoba musi być obecna na forum i naprawdę brać w nim czynny udział. Piszę to, bo pewnie znasz jeszcze tę wersję wysyłam zapytanie i dostaję zaproszenie.

Dziewczyny idę spać plecy mi odpadają

cześć dziewczyny, pozdrawiam wieczornie
wróciłam godzinę temu z usg i chłopczyk jest potwierdzony jak malowanie :-) waży 1800g a dziś zaczynamy 32tydz. według lekarki to trochę ponad średnia krajowa ale z tego co wy pisałyście mnie się wydaje że mały jest. najważniejsze że zdrowy i buziulkę ma taką do cmokania że aż :-D
ściskam was wszystkie mocno z tej radości.

kashyya- współczuję ci serdecznie choć nie znam twojej historii. wiem natomiast z autopsji jak to jest kiedy masz mega doła a nie za bardzo masz się komu wyżalić i nikt cię nie rozumie. nie martw się na zapas. zawsze po burzy wychodzi słońce, więc i ty dasz radę. pozdrawiam cię gorąco

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny, pozdrawiam wieczornie
wróciłam godzinę temu z usg i chłopczyk jest potwierdzony jak malowanie :-) waży 1800g a dziś zaczynamy 32tydz. według lekarki to trochę ponad średnia krajowa ale z tego co wy pisałyście mnie się wydaje że mały jest. najważniejsze że zdrowy i buziulkę ma taką do cmokania że aż :-D
ściskam was wszystkie mocno z tej radości.

To super , cieszymy się dużo zdrówka dla was

Do góry