reklama
Tysia25
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny:* Kashyaa!! ja też tak się czuję czasami....tym bardziej że mój luby o niczym nie ma pojęcia, po porodzie nikt mi nie pomoże, będzie pracował, a najbliższa rodzina na drugim końcu Polski..ale myślę , że sobie poradzę w końcu mam trójkę młodszego rodzeństwa , które wychowałam praktycznie także nie martw się!
C
claudia4you
Gość
claudia witaj w klubie ja mam to samo:-/ i jeszcze zgaga:-(
i tez mi wszytsko w przelyku stoi,masakra.
No ja to się chyba położę bo się ogólnie źle poczułam, kręgosłup mnie tak dziwnie boli
miałam też lekkie bóle brzucha połączone z bólem krzyża - co to może oznaczać?
było to kilka razy po troszku....
Claudia4you, Tysia25, chyba nie do końca znacie moją sytuację. Żaliłam się jakiś czas temu, a żebym mogła tak dokładniej opisać co jest grane, to przydałaby mi się ta grupa zamknięta. Generalnie przerasta mnie już to wszystko, bo każde rozwiązanie jest złe, albo gorsze. Do tego wszystkiego mam już dość udawania, że się jakoś trzymam, bo wcale się nie trzymam. A tu jeszcze tylko dwa miesiące...
F
fogia
Gość
aniwar przybij piątkę. Pali, pali, pali mnie w środku żywym ogniem. :---( a w domu nie mam żadnego specyfiku, nawet do apteki nie wyskoczę bo Fifi już w łóżku. Pisałyście coś kiedyś o mleku? bo mleko to akurat mam.....
fogia mleczko pomaga....jak balsam na to palące gardło... mi często pomaga:-) zaraz chyba sobei zapodam szklaneczke...
ja tez pijam mleko jak czuję, że zbliza sie mega zgaga :-)
C
claudia4you
Gość
Claudia4you, Tysia25, chyba nie do końca znacie moją sytuację. Żaliłam się jakiś czas temu, a żebym mogła tak dokładniej opisać co jest grane, to przydałaby mi się ta grupa zamknięta. Generalnie przerasta mnie już to wszystko, bo każde rozwiązanie jest złe, albo gorsze. Do tego wszystkiego mam już dość udawania, że się jakoś trzymam, bo wcale się nie trzymam. A tu jeszcze tylko dwa miesiące...
a miałaś zaproszenie do grupy?
reklama
Podziel się: