reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia z tego co w szpitalu sie dowiedziałam to ze dzieciatko nie lubi najbardziej wieszania czy to prania czy firanek i schylania sie gdzie to moze grozic zawinieciem sie dzieciatka pepowina...

Blondi czyli jeszcze 8 tygodni i FINAŁ!!:-):-)

Klaudoos gratuluje wspanialych wiesci!!!!!!!!! Synus sliczny!!!

Ribi a jak tam Twoje plecki juz nie bola??

Monciaa ciesze ze po wizycie wszystko ok!!! No i ze synus ma sie czym pochwalic:laugh2:

Martusia 29 zdrówka zycze Michalkowi

Ja znikam juz....dam oczkom odpoczac i przede wszystkim kompie
Dbranoc i spokojnej nocki zycze Do jutra papa:rofl2:

reklama
Mi też ginek powiedział, że od 37 tyg ciąża jest donoszona i można rodzić
powiedział też , że urodzę w nowy rok....
ale to chyba nie realne....sama nie wiem
zobaczymy

No oszczędzam się , staram się przynajmniej
Ale leżenie i nic nie robienie to też nie dla mnie

klaudoos!! jaki pucuś:):) śliczny!! moja też ma lekkie:p a ja niedawno wróciłam z zakupów dla małej:) jeszcze drugie tyle do kupienia:) zastanawiam się czy kupować też już laktator...?jak myślicie? poprzesuwałam trochę w sypialni, wygospodarowałam trochę miejsca na rzeczy dzidzi:p
okropnie się czuję, łapki mam takie spuchnięte, że ledwo piszę..na dodatek ten halny mnie dobija...:/

claudia nie przesadzaj z tym wczesnym porodem...termin masz tak jak ja ok 24 stycznia więc rodzenie w grudniu to chyba lekka przesada?:) ale z drugiej strony ostatnio wspominałaś że chciałabyś....

carri dziś byłam na tańcu brzucha i póki co jest ok....plecy nie bolą

Dziewczynki ja też uciekam się myć i poczytać książkę....do jutra i spokojnej nocy

claudia nie przesadzaj z tym wczesnym porodem...termin masz tak jak ja ok 24 stycznia więc rodzenie w grudniu to chyba lekka przesada?:) ale z drugiej strony ostatnio wspominałaś że chciałabyś....

carri dziś byłam na tańcu brzucha i póki co jest ok....plecy nie bolą

Dziewczynki ja też uciekam się myć i poczytać książkę....do jutra i spokojnej nocy

Wiesz co nie...
Ja chcę urodzić wtedy , kiedy mały będzie chciał wyjść
oby wyszedł po 37 tygodniu :-D
A meble przesuwam bo za nimi też syf...
a nie żeby wcześniej urodzić, dziewczyny bez przesady, dziecko najważniejsze i wiem, ze muszę więcej uważać niż wcześniej

o rany dopiero mam chwilke, choc zaraz pewnie moj przyjdzie zeby isc spac;/
zrobilam salatke z kurczaka szybko jak wrocilismy..
15.11 mam wizyte u mojego gina wiec zoabczymy co i jak, choc badania sa ok, pewnie szyjke sprawdzi..

fogia albo damqelle- ktoras z was pisala w odpowiedzi na mojego posta, ze jak sie przewraca z boku na bok to tez czuje bol ciagnacy. ja go okreslilam jak "odrywajacy". nic temu lekarzowi nie mowilam, ale jak czytalam w aucie opis usg to w tym miejscu mam lozysko.. qrde mam nadzieje ze jest wszystko ok, choc wiem ze gdyby cos sie dzialo to przy tym jest plamienie/krwawienie..zatem nie filmuje sie az tak!

claudia - racja :-) najważniejsze, żeby dziecko się urodziło kiedy ono zadecyduje, a co my chcemy to już inna sprawa ;-)

tak czy inaczej niedługo się dowiemy :-D

klaudoos - ale piękny synek!!!
i na tym jednym zdjęciu to chyba siusiaka wielkeigo widać!!!!!:szok::-D
no i super waga!

ja idę na wizytę 8 listopada to się dowiem ile mój maluch waży. mam nadzieję, że przynajmniej dobija do 2kg! OBY! :-)

Ribi - co czytasz??
ja włłasnie kończę jedną i nie mam planu co dalej, może coś polecisz? :-)

ja ostatnio nie mam czasu zaglądać, bo dziś i wczoraj w pracy, a od piątku wogóle u teściów jestem, więc muszę jakoś przetrwać i czasem z nimi pogadać, a nie siedziec przy kompie :-D :-D
no, ale dość rzadko ich odwiedzmamy, bo daleko

poza tym też już się zbieram spać.
dobrej nocki tym, które jeszcze są na forum :-)

reklama
Klaudoos - rewelacyjne zdjęcia :-) super wiadomości, najważniejsze, że synuś rośnie i jest zdrowy :-)

Moncia - cieszę się, że wizyta udana, gratuluję! :-)

martusia29 - zdrówka dla synka! masz racje, może lepiej przytrzymaj go w domku dłużej niech calkowicie wyzdrowieje i dopiero przedszkole, nie rozumiem czemu rodzice puszczaja chore dzieci i potem zarażaja Ci synusia.

ribi - niestety łóżeczko jeszcze nie dotarło, trochę nawet się martwie czemu tyle dni idzie, kasę przelalismy w zeszłym tygodniu w poniedziałek, byłam przekonana, ze w zaduszki lózko dostarczą do nas, a tu zonk...

carri - nawet nie strasz :p :-D tak tak dwa miesiące i synus będzie na swiecie:p

Dziewczyny mam prośbę, odnośnie cytowania postów, proszę nie odbierzcie tego źle, ale jak juz cytujecie kogoś to zostawcie tylko zdanie lub zdania na które chcecie odpisać, resztę postu skasujcie, niektore posty są obszerne i to moim zdaniem zajmuje sporo miejsca przy cytowaniu całego...tymbardziej jeżeli chodzi wam o jedno zdanie czy słowo, do którego chcecie się odnieść :-)
uważam, że ułatwi to nam wszystkim czytanie forum, a tymbardziej zaległości:-) :p

Ostatnia edycja:
Do góry