reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć Dziewczynki,
Ja też coś spać nie mogę alee to chyba po przestawieniu tego czasu....
Co do szkoły rodzenia to póki co jestem zachwycona (dopiero były 1 zajęcia) bo jakoś pewniej się poczułam. Za tydzień będziemy ustalać wyprawkę do szpitala:)

blondi ja też się nie mogłam doczekać pierwszych zajęć....więc napewno będziesz zadowolona. Nie wiem jak u Ciebie ale ja musialam wziąć takie sportowe ciuszki do ćwiczeń i buty na przebranie

fogia mąż pewnie już w domku więc będziesz z nim się dziś lenić:) Co do ćwiczeń to napewno uda Ci się podnieść tę miednicę....;)

martusia tyle problemów z Twoim synkiem,mam tylko nadzieję, że to nie jest żadna sprawa stresowa...wiesz chodzi o przedszkole... Co do wyprawki to się nie martw...ja też jeszcze nic nie mam:)
ps. czy ty idziesz na to spotkanie mamarozmawia? Bo Ty gdzieś koło wrocka mieszkasz...?

reklama
Ribi- jak wracalam z badan widzialam tą "nasza" firanke co nam sie podoba- ale tą gotową- wyglada nawet fajnie- jakby naklejki były na oknie;)

mnie cos watroba/zoladek boli pewnie mlody ugniata.. az mi niedobrze!
kupilam sobie paczka bo strasznie mi sie zachcialo wiec za pol godzinki skubne- najpierw leki:(

Dzień Dobry :)

Ja nadal z kaszlem. W nocy spokojnie ale wczoraj wieczorem i dzisiaj rano dostałam takiego ataku kaszlu, że masakra. Do tego boli mnie jakby lewy jajnik, mój mąż powiedział, że jak nie przestanie to pojedziemy do gina popołudniu.

Ide pod prysznic i ogarnę mieszkanko. Potem się pobawimy z Wiki i na 12:40 jade z nią do lekarza do kontroli.

klaudoos ale jak ta firaneczka byla zrobiona?tak jak na zdjęciu gotowa (płasko) czy normalnie powieszona? a się jeszcze zastanawiam nad normalnym powieszeniem tej firany bo ona sama w sobie jest śliczna. Do tej na płasko przydałyby się jakieś zasłonki.
Czy kupujesz jakieś naklejki na ścianę? Ja oprócz tych literek chcę jeszcze kilka naklejek na ścianę (będą tam gdzie nie wiszą literki)

Ribi-Kochana mam nadzieję ze to nie,,alergia na przedszkole'' mimo to,A Ja niestety do Wrocka mam w ... km:( Ja blisko warszawy mieszkam,tak ze niestety.
Ale jakaś inna marta,chyba martuś była z wrocka... tyle nas tu jest ze mozna się zakręcić.
Ja torbę do szpitala planuję na początku grudnia pakować

martusia pewnie jakaś inna marta:) co do synka oby to było przelotne przeziębienie...a Ty masz się nie zamartwiać....

dziewczyny wy już pakujecie torby ja pewnie spakuję się na koniec grudnia bo termin mam od 17 do 24 stycznia:) więc mam jeszcze trochę czasu....ale już jestem przerażna że to tak szybko zleciało ...

hej dziewczyny....
a ja to juz nie zwracam uwagi czy sie wysypiam czy niee... bo zawsze jest na niee:) wczoraj po tych wieczornych zakupach to umierałam.. brzuch miałam jak kamień a niby nic nie kupiałam.. wkazdym razie sie poóznije nasłuchałam.. jaka to jestem ze trzeba było zadzwonic i wogole....:) o 21:30 to ja juz w łózku lezałam.. teraz z miskiem wieczorem ogladamy " Kasie i Tomka"..nasz mały naszczescie juz wstaje po " nowemu " czyli o 7 ...
a co do pakowania torby... to ja jeszcze nie mam co do niej wkładac hihi tzn.. juz powiedziałam mamie zeby ubranka male z kartonów powyciaga i przywiozła jak bedzie do nas jechac.. a pakowac bede w grudniu tak w połowie :) z Tomkiem pakowałam torbe 6 grudnia :) a wieczorem juz sie przydała :D:D

Witam Mamuśki.

Dzisiaj nocka- tragedia O 1 w nocy jeszcze nie spałam a potem o 5 obudzilam sie i juz za nic nie mogłam zasnąć:-( Matko , co sie dzieje????

Dziewczyny a ogladałyscie moze wczoraj wieczorkiem fajny, długi dokument na TVN Style o kobietkach w ciązy? Naprawdę świetny:-) Bohaterkami były dziewczyny, kobiety w wieku od 16 do 45 lat i kazda była w ciązy.
Pokazane bylo jak one przechodza swoje ciązy będąc w tak róznym wieku. Warty obejrzenia tylko nie wiem jaki tytul bo jak włączylam to juz trwał.

A i musze sie pochwalic ze w koncu po dwoch miesiącach od pojscia na zwolnienie dostalam z ZUSu zas chorobowy:-) Byłam w szoku ze kaska tak szybko doszla, a raczej przygalopowała- naszą , kochaną Pocztą Polską.
Wyslana w piatek a wczoraj juz mialam awizo w skrzynce. No zdziwienie było, ale bardzo pozytywne:-)

Miłego dnia Dziewczynki:-)

malta ja wczoraj oglądałam ten program,ale dopiero od połowy. Fajny...

Od piątku w Dzień Dobry TVN będzie cykl programów chyba o tytule :aktywna mama....dziewczyny coś dla nas:)

biala Ty mnie tu nie strasz, że tak było z tą torbą....ja póki co nie mam co w nią włożyć i za bardzo nie wiem co,ale od wczoraj chodzę na szkołę rodzenia i się wszystkiego dowiem :)

reklama
czesc brzuchatki:-)
ja już po badaniach krewki i moczu... teraz czekam na wyniki (tym razem szczególnie czekam, bo ostatnio swędzi mnie brzuchol strasznie i musiałam zrobić badania w kierunku cholestazy :/) obym jej nie miała...

teraz wcinam pączka z budyniem, bo nie mogłam się powstrzymać:-)

do poźniej...
miłego dnia...

Do góry