reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

fogia ćwiczenia na piłce postaram się opisać:)
1. siedzisz na piłce (oczywiście wyprostowane plecy) i starasz się przedłużyć kręgosłup czyli czubkiem głowy ciągniesz do góry liczysz do 3 i chwila przerwy
2. siedzisz na piłce i wykonujesz okrągłe ruchy miednicą (straj się żeby góra była nieruchoma a tylko dół pracował)

i na materacu albo ziemi
1.nogi ugięte w kolanach i podnosisz biodra do góry liczysz do 3 i opuszczasz....
2. ćwiczenie jak pierwsze ale przechylasz brzuch na prawo , środek, lewo...opuszczasz

pozycja podniesienia bioder jak na zdjęciu:)

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Dziewczyny dzwoniła do mnie po 19 kumpela z pracy, która miała dziś zgłosić się do szpitala, choć termin miała dopiero na 7.11 i okazało się, że już dziś urodziła:-D:-D:-D
Jak przyjechała, okazało się, że ma b. wysokie ciśnienie i wzieli ją na cc - w ciąży brała leki na nadciśnienie. Mały Bartuś jest zdrowy, ona też ma się dobrze, a ja się bardzo cieszę i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać naszego Kamilka...

W ogóle to chodzimy do tej samej ginekolożki i ja też będę rodzić w tym szpitalu co ona. Uspokoiła mnie, bo powiedziała że personel bardzo miły, pomocny i w ogóle mam się nie stresowac:-)

teraz mi się spać nie chce.. a rano muszę wcześnie wstać, bo już o 7.00 przychodzą robotnicy ...

My obejrzeliśmy filmik
co do sutków moje na razie ok, nie bolą :-)

Widzę, że pokoiczek się szykuje już....

Ja za to się winogron najadłam i mi strasznie brzuch wydęło....
ale po winogronkach tak mam zawsze
idę pod prysznic wieczorny, a potem nyny
Jutro o 6:00 wstaję, bo mam sprawę do załatwienia...

Mały dalej ma gorączkę..padam...na dodatek jestem od 3 ciej na nogach,bo coś ostatnio mam problemy ze spaniem;(
Sami pojedziemy do ginka jutro na to usg,no chyba zeby cudownie ozdrowial... oj nie mam pojecia co to moje dziecko tak męczy.W wolnej chwili doczyytam,lece się położyć bo za 1,5 h muszę mu dać syrop na gorącxkę.Dobranoc

ModlichA83 - No ta Twoja koleżanka prawie w terminie :-) super :-) najwazniejsze, że Cię pocieszyła, uspokoiła co do szpitala i persoonelu :-)

Ribi - fajne te ćwiczenia, szkoda, że nie mam piłki... ale dobrze że sa i ćwiczenia bez piłki heh myśle, że na łóżku da sie je wykonać :-)

Ja mam SR jutro, już nie mogę się doczekać :-)

Żegnam się :-)
Dobranoc :-)
DOBRYCH SNÓW ;-)

Ribi dziękuję, wszystko zrozumiałam. Te na piłce to będę sobie robić ale te podłogowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja chyba tych bioder nie uniosę już do góry. :zawstydzona/y:

a ja też bym już poszła nyny ale czekam na mojego M. nie ma kluczy do domu i ktoś musi mu te drzwi otworzyć. No nic może sobie poszukam jakiegoś fajnego szlafroczka na alle...

reklama
Fogia ja też nie dam rady podnieść bioder bo od razu czuję straszny ból .... nie ma bata po ciąży czeka mnie rehabilitacja jak nic ...

zdrówka dla wszystkich chorowitków!!
dziewczyny nie dawać się zarazkom!!!

jeść dużo czerwonej papryki!!!! na wzmocnienie idealna sprawa :-) ma więcej witaminy C niż cytrusy :-)

ModlichA83 nadciśnienie jest bardzo groźne- dobrze ze koleżanka trafiła na wykwalifikowany personel :-)

Do góry