reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Dzisiaj pierwsza osoba poznała że jestem w ciąży... no w sumie brzucho juz mam ale mogłabym równie dobrze troche przytyć.. a jednak juz widać... :)

Ja tez jestem caly czas na duphastonie chociaz plamien nie mam. W pierwszej ciazy doatawalam chyba do 16tego tygodnia. Teraz wyglada ze bedzie dluzej bo juz jest 12 tydzien a wypisal mi przedwczoraj 5 opakowan.

Anik trzymam kciuki, powodzenia!

ja w pierwszej ciazy jechalam na duphastonie do 14 tc ze wzgledu na plamienia. A teraz nic wszystko jest idealnie.

czesc mamy styczniowki. wreszcie moge sie dopisac bo wczoraj na usg dowiedzialam sie ktoy to tydzien. temin mam na 13 stycznia ale mysle ze to bedzie pozniej. a powiedzcie chcecie miec chlopca czy dziewczynke??pozdawiam

bokkie witamy w naszym gronie :) Jeśli chodzi o płeć... to wszystko jedno :)

Pytanie:
Jakich balsamów nawilżających do ciała używacie? Ja już panikuje bo nie wiem kompletnie co kupić, żeby nie zaszkodzić???? Ekstrakty z owoców nie, tamto nie.... już sama nie wiem....

...na rozstępy już koleżanka farmaceutka mi poleciła: Eris Pharmaceris
A opalanie planujecie... ile ludzi tyle opinii i jeśli tak to jakim faktorem się smarujecie?????

Buziaki :)))

melody ja smaruje sie na razie tylko oliwka, w pierwszej ciazy smarowalam sie do 3 miesiaca oliwka a potem kremem z ziajki ale rozstepy i tak wyszly.

a z opalaniem na razie sie wstrzymuje. Ponoc przebarwienia moga sie porobic a wogole to jest za goraco.

reklama
Ja dzis poszlam na 1 wizyte i zrobil mi usg dopochwowe po 10 dniach od normalnego usg...moj dzidzius znowu spal i nie chcial mi sie ruszac...myslicie ,ze 2 usg w tak krotkim czasie nie zaszkodza? wszystko w normie dzidzia przez 10 dni urosla1,5 cm
serducho w normie...

Do góry