reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Witam się z wami po przyjezdzie! byliśmy w zoo,wczoraj u kuzynów,a od jutra czeka nas pakowanie bo w weekend przeprowadzka! a jak tam u was po weekendzie?

reklama
przeprowadzki są fajne, tylko szkoda, że zajmują tyle czasu ...

u nas spokój i zdrowi jesteśmy. Siedzę w papierkach unijnych, kolejny wniosek piszę, drugi i ostatni - własnej działalności się zachciało :cool2:;-) ... głowa mi pęka, bo właściwie wszystko już jest w internetowej branży dziecięcej :cool:

Ania mój też wziął wolne na piątek i pojechaliśmy do dziadków. Po weekendzie pon. i wtorek Ola była jakaś taka rozhukana, wymęczyła mnie strasznie. Dziś już ok
Miaa- fajna branża :) ale faktycznie łatwo nie jest bo przesyt jest już chyba wszystkiego

Miaa gratuluję samozaparcia!
Kupinosia-u mnie o dziwo spokój po powrocie,chyba czeka do piątku(do przeprowadzki)żeby pokazać różki i mnie wykończyć....a może się mylę...;-)

Dziewczyny ja własnie od dziś zaczełam pakowanie już jestem wykończona a to dopiero początek! do tego mam pomocnika:eek:,wyjął wszystko z szafy,pakuje zabawki,wozi walizki...nie wiem czy śmiać się czy płakać TOTALNY BAŁAGAN
jutro przyjeżdza moja teściowa...niestety po 5 dniach spędzonych u niej ,wiem ,że nie nadaje się do pilnowania dzieci!Alex podczas zabawy z nią co chwile płakał(spadł z łóżka,wystraszyła go podczas zabawy w chowanego,przycięła mu palce)
lece bo Alex wstal

Może teściowa sprawdzi się w pakowaniu :-D
mam nadzieję że te palce nie są jakoś bardzo przycięte - jak ona to zrobiła?:szok:
trzymaj się ;-)

Ojoj Aniu trzymaj się i oby pakowanie poszło szybciutko i bez nerwów!!

Mój mąż miał tydzień urlopu, więc ja troszkę odpoczęłam...:-D a od pn znowu z Młodym sami do wieczora aż G. wróci z pracy.

A u was też taka zima??? ja mam dość, a Fifi z zimy ucieszony :-D

Aniu powodzenia w pakowaniu!
Klaudia - u nas też zimowo! Ale wczoraj było przyjemnie i dziś też tak się zapowiada - słoneczko od rana - jakoś tak milej od razu się robi :)

reklama
trochę z innej beczki... Siedzę z córką w domu i tak się zastanawiałam nad poprawą domowego budżetu.. do pracy na razie nie wracam, więc pomyślałam, że może jakaś praca przez internet. ale czytając te oferty to wątpię czy to aż teka rewelacja.:-( Czy macie jakieś doświadczenie a może możecie coś polecić... będę wdzięczna

Do góry