reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Iza - myślę dokładnie, to samo, co Ty, też uważam, że Kupinosia wcale źle nie chciała, z Jej innych wypowiedzi widzę, że jest wrażliwą osóbką i wg mnie po prostu chciałaby dla AdiLei jak najlepiej.... no ale każdy robi po swojemu, swój rozum ma - ogólnie to samo "szybkie pytanie" Adi mnie rozwaliło... dawno sie tu nie odzywała a tu nagle ni stąd ni zowąd o tabletki sie pyta... :sorry:

reklama
Tez to wczoraj czytalam. Nie moge sobie tego wyobrazic. Tesciowa, konkubent i reszta doroslych nie widziala co sie z dziecmi dzialo? Dla mnie to niepojete.

No masakra, my tu stresa mamy jak nasze dziecko ma przez dzień gorszy apetyt z powodu kataru..a tu takie historie!!!Boże, jak tak można, co za okrucieństwo!!!!!!!!!!!!!!!szok!!!!Jak się czyta takie artykuły to po prostu ciary przechodzą i chyba nigdy nie zrozumiem, jak to jest na tym świecie, że takie osoby mogą mieć dzieci, a ktoś, kto by im niebo na ziemi dał stara się i zajść w ciąze nie może..:-(

mi też się w głowie nie mieści jak można do takiego czegoś dopuścić :wściekła/y::wściekła/y: przyznam, ze nie byłam w stanie doczytać artykulu do konca, bo tak mnie ścisnęło :-:)-( a mój mąż jak mu powiedziałam o tym, to mnie opieprzył,że po co mu takie rzeczy czytam ... jeżeli chodzi o krzywdę dziecka, to my przewrażliwieni jesteśmy :-(

reklama
Do góry